ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Το Καλάθι σας

Ποδοκνημικη

Προιόντα ποδοκνημικής,επιστραγαλίδες,νάρθηκες αποφόρτισης,νάρθηκες μεταταρσίου κ.α.

 Νάρθηκας για το Κότσι με Κινούμενο Βραχίονα - Άρθρωση
Κορυφαίο σε Πωλήσεις
Κωδικός: NK0712
Νάρθηκας για το Κότσι με Κινούμενο Βραχίονα - Άρθρωση    Νάρθηκας για το κότσι με κινούμενο βραχίονα ( άρθρωση )    Ανακουφίζει άμεσα     Με συστηματική χρήση σπρώχνει σιγά σιγά το κόκκαλο του ποδιού σας στην αρχική του θέση    Eξαφανίζει σ..
5,40€
Κωδικός: FT/1102
Κατασκευή από ελαστικό και πολυέστερ, υψηλής ποιότητας και αντοχής. Μπορεί να πλυθεί. Μέγεθος S M L XL Περίφ. Σφυρών σε εκ. 15/20 20/25 25/30 30/35..
6,00€
Κωδικός: OIK/8237-Premium
Ιδανική για την επανένταξη στην άθληση σε διαστρέμματα σφυρών, κακώσεις και παθήσεις ποδοκνημικής.Κατασκευή από Neoprene υψηλής ποιότητας, αντοχής. Επένδυση από μαλακό, αντιαλλεργικό, αντιεφιδρωτικό ύφασμα. Ανοιχτή πτέρνα. Διαθέτει ενισχυμένες ραφές. Μπορεί να πλυθεί. Χρώμα: Μαύρο ..
6,00€
Κωδικός: AC-1040
Επιστραγαλίδα ελαστική AC – 1040 Επιστραγαλίδα ελαστική, κατασκευασμένη από πλεκτό ύφασμα υψηλής ελαστικότητας, υποαλλεργικό, αεριζόμενο. Aνακουφίζει από τον πόνο, ελαχιστοποιεί τις τριβές κατά την κίνηση και προσφέρει ομοιόμορφη κατανομή της συμπίεσης στα μαλακά μόρια και τους ιστούς, αυξάνοντας τη..
6,10€
Κωδικός: FT/EX-1102
Κατασκευή από NEOPRENE υψηλής ποιότητας και αντοχής.Επένδυση από νάϋλον.Μπορεί να πλυθεί. ΜέγεθοςSMLXLΠεριφ. Σφυρών σε εκ.17/2020/2424/2727/31..
7,50€
Κωδικός: FT/686
Κατασκευή από ελαστικό και πολυέστερ, υψηλής ποιότητας και αντοχής.Διαθέτει αεροφόρους τομές. Εφαρμόζει με αυτοκόλλητο. Μπορεί να πλυθεί. Μέγεθος: Κοινό..
7,50€
Κωδικός: 06-2-075
Ελαστική επιστραγαλίδα, ισχυρής συμπίεσης, ιδανική για αθλητικές δραστηριότητες. Αεριζόμενη και ιδιαίτερα άνετη χάρη στην ειδική ύφανση. Χωρίς ραφή. Επιτυγχάνει μεγάλη συμπίεση στα σφυρά και μικρότερη στην πτέρνα, χωρίς να δυσχεραίνει τη βάδιση. Κλειστή πτέρνα. Πλένεται. Αμφιδέξια. ..
8,98€
Κωδικός: ΟΙΚ / ELASTIC ANKLE BINDER
Κατασκευή από ύφασμα υψηλής ποιότητας και αντοχής με υλικά νάυλον, βαμβάκι, ελαστικό. Ειδική πλέξη αντιαλλεργική, αεριζόμενη, αντιεφιδρωτική. Προκαλεί βαθμιαία συμπίεση στα μαλακά μόρια και στους ιστούς αυξάνοντας την αιματική ροή. Διαθέτει δύο ελαστικούς ιμάντες για βαθμιαία αύξηση της συμπίε..
9,00€
Κωδικός: ARF13
Πλεονεκτήματα & ΧαρακτηριστικάΝάρθηκας έσω υποδήματος κατασκευασμένος από ελαστικό υλικό.Εφαρμόζεται μέσα από το υπόδημα κατά τη διάρκεια της ημέρας, για την έλξη του μέγα δακτύλου.Διαθέτει ιμάντα έλξης για το μέγα δάκτυλο.Δεν ενοχλεί κατά τη βάδιση και είναι αμφιδεξιός.Μπορ..
9,00€
Κωδικός: PREMIUM ELASTIC "ANKLE"
PREMIUM ELASTIC ANKLE ΑΠΛΗ ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΓΑΛΙΔΑΚωδικός   PREMIUM ELASTIC ANKLEΜέγεθος :S/M L/XLΠεριφέρεια Σφυρών σε εκ. :15/20        15/20Χρώμα :Λευκό- Κατασκευή από ελαστικό ύφασμα διπλής περιέλιξης υψηλής ποιότητας και αντοχής.- Πλέξη αντ..
10,00€
Κωδικός: MB.6903
Πλεονεκτήματα & ΧαρακτηριστικάΕλαστική επιστραγαλίδα ανθεκτικής κατασκευής, υψηλής ποιότητας και αντοχήςΑεριζόµενη, αντιαλλεργική, αφιδρωτικήΜπορεί να χρησιµοποιηθεί σε άσκηση και εργασίαΜπορεί να πλυθείΔεξί – Αριστερό: ΚοινόΧρώµα: ΓκρίΕνδείξειςΣυντηρητική αγωγή σε:Κακώσεις συνδέσµων των τ..
10,00€
Κωδικός: OIK/Elastic-Ankle-Premium
Ιδανική για την θεραπευτική αποκατάσταση σε διαστρέμματα σφυρών, κακώσεις και παθήσεις ποδοκνημικής.Κατασκευή από ελαστικό ύφασμα με αεριζόμενη, αντιαλλεργική, μη τοξική, αντιεφιδρωτική δράση. Προκαλεί βαθμιαία συμπίεση στα μαλακά μόρια και στους ιστούς. Ανοικτή Πτέρνα. Εύκολης εφαρμογή..
10,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 246 (21 Σελ.)