Μενού
Το Καλάθι σας

Ουροσυλλέκτες

Ουροσυλλέκτες για ασθενής με καθετήρα, με βρυσάκι ή χωρίς .Επίσης ζώνες για ουροσυλλέκτε περιπάτου και διαφόρα ουροδοχεία και σκοραμίδες ασθενών.

Κατασκευαστής: MobiakCare
Κωδικός: 0809012   Χωρητικότητα : 2Lt. Ατομικά συσκευασμένοι...
0,28€
Κατασκευαστής: ΧΑΡΜΑΝΗΣ
Ουροσυλλέκτης κλίνης απλός   Χωρητικότητα 2lit   Από PVC μη τοξικό υλικό   Με διαγράμμιση ανά 100ml   Με σωλήνα μήκους 90cm   Αναποστείρωτος    ..
0,39€
Κατασκευαστής: MobiakCare
Κωδικός: 0809544   Χωρητικότητα: 2Lt. Ατομικά συσκευασμένοι. Με βαλβίδα αδειάσματος...
0,47€
Κατασκευαστής: ΧΑΡΜΑΝΗΣ
Ουροσυλλέκτης κλίνης απλός με βαλβίδα μη επιστροφής και κάνουλα εκκένωσης   Χωρητικότητα 2lit   Από PVC μη τοξικό υλικό   Με διαγράμμιση ανά 100ml   Με σωλήνα μήκους 90cm   Αναποστείρωτος..
0,59€
Κατασκευαστής: COLOPLAST
Ουροσυλλέκτης μηρού με βαλβίδα μη επιστροφής και κάνουλα εκκένωσης   Χωρητικότητα 500ml   Από PVC μη τοξικό υλικό   Με διαγράμμιση ανά 100ml   Με σωλήνα μήκους περίπου 13cm   Αναποστείρωτος χωρίς ζώνες ή με ζώνες στήριξης στο μηρόΕλάχιστη ποσότη..
0,75€
Κατασκευαστής: COLOPLAST
Έχει μεγάλη χωρητικότητα (1500ml) μειώνοντας έτσι την ανάγκη για συχνό άδειασμα.    Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα που είναι κλινήρη ή και κατά τη διάρκεια της νύχτας.   Μαλακός σωλήνας που δε τσακίζει   Ο σωλήνας του είναι κατασκευασμένος από ένα ιδιαίτερα ευλύγιστο υλικό που επιτρέπει τη..
4,00€
Κατασκευαστής: COLOPLAST
Είναι η πιο διακριτική και ασφαλής λύση στην αντρική ακράτεια.  Ο ουροσυλλέκτης περιπάτου φοριέται μέσα από το παντελόνι σε όποιο ύψος του ποδιού σας βολεύει και χάρη στη μοναδική κατασκευή του δεν γίνεται αντιληπτός.   Εσωτερικά κανάλια διανομής ούρων   Περιέχει εσω..
4,20€
Κατασκευαστής: COLOPLAST
Οι ζώνες ουροσυλλέκτη Conveen μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο στους ουροσυλλέκτες περιπάτου, όσο και κλίνης για να στερεωθούν στο πόδι. Οι ζώνες με ρυθμιζόμενο Velcro μπορούν να πλυθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν.Ελάχιστη ποσότητα 2 τμχ...
15,00€
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)