Μενού
Το Καλάθι σας

Ουροσυλλέκτες

Ουροσυλλέκτες για ασθενής με καθετήρα, με βρυσάκι ή χωρίς .Επίσης ζώνες για ουροσυλλέκτε περιπάτου και διαφόρα ουροδοχεία και σκοραμίδες ασθενών.

Κατασκευαστής: ΧΑΡΜΑΝΗΣ
Ουροσυλλέκτης κλίνης απλός Χωρητικότητα 2lit Από PVC μη τοξικό υλικό Με διαγράμμιση ανά 100ml Με σωλήνα μήκους 90cm Αναποστείρωτος  ..
0,39€
Κατασκευαστής: MobiakCare
Κωδικός: 0809012 Χωρητικότητα : 2Lt. Ατομικά συσκευασμένοι...
0,40€
Κατασκευαστής: MobiakCare
Κωδικός: 0809544 Χωρητικότητα: 2Lt. Ατομικά συσκευασμένοι. Με βαλβίδα αδειάσματος...
0,40€
Κατασκευαστής: ΧΑΡΜΑΝΗΣ
Ουροσυλλέκτης κλίνης απλός με βαλβίδα μη επιστροφής και κάνουλα εκκένωσης Χωρητικότητα 2lit Από PVC μη τοξικό υλικό Με διαγράμμιση ανά 100ml Με σωλήνα μήκους 90cm Αναποστείρωτος..
0,59€
Κατασκευαστής: COLOPLAST
Ουροσυλλέκτης μηρού με βαλβίδα μη επιστροφής και κάνουλα εκκένωσης Χωρητικότητα 500ml Από PVC μη τοξικό υλικό Με διαγράμμιση ανά 100ml Με σωλήνα μήκους περίπου 13cm Αναποστείρωτος χωρίς ζώνες ή με ζώνες στήριξης στο μηρόΕλάχιστη ποσότη..
0,85€
Κατασκευαστής: COLOPLAST
Έχει μεγάλη χωρητικότητα (1500ml) μειώνοντας έτσι την ανάγκη για συχνό άδειασμα.  Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα που είναι κλινήρη ή και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μαλακός σωλήνας που δε τσακίζει Ο σωλήνας του είναι κατασκευασμένος από ένα ιδιαίτερα ευλύγιστο υλικό που επιτρέπει τη..
4,00€
Κατασκευαστής: COLOPLAST
Είναι η πιο διακριτική και ασφαλής λύση στην αντρική ακράτεια.  Ο ουροσυλλέκτηςπεριπάτου φοριέται μέσα από το παντελόνι σε όποιο ύψος του ποδιού σας βολεύει καιχάρη στη μοναδική κατασκευή του δεν γίνεται αντιληπτός. Εσωτερικά κανάλια διανομής ούρων Περιέχει εσω..
4,20€
Κατασκευαστής: COLOPLAST
Οι ζώνες ουροσυλλέκτη Conveen μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο στουςουροσυλλέκτες περιπάτου, όσο και κλίνης για να στερεωθούν στο πόδι.Οι ζώνες με ρυθμιζόμενο Velcro μπορούν να πλυθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν.Ελάχιστη ποσότητα 2 τμχ...
15,00€
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)