ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Το Καλάθι σας

Σωματική Υγεία

Προϊόντα για την βελτίωση της ισορροπίας, ενδυνάμωσης και γενικότερα της σωματικής υγείας αθλητών και ατόμων σε στάδιο αποκατάστασης. Η σειρά περιλαμβάνει προϊόντα για τη βελτίωση της ισορροπίας (Δίσκος και Σανίδα ισορροπίας), στρώματα και μπάλες γυμναστικής αλλά και την γνωστή σειρά AQUATIC για ασκήσεις μέσα στο νερό.

Κωδικός: AC-3265
Αντλία μπάλας γυμναστικής AC-3265 Η αντλία χρησιμοποιείται για να διευκολύνει το χρήστη στην εισαγωγή αέρα σε προϊόντα που το απαιτούν για τη χρήση τους.Πιστοποίηση:CECE (MSD-Band-accessories-ROLL-RING-HANDLES.pdf, 1,604 Kb) [Λήψη]..
4,39€
Κωδικός: AC-3280
Ζώνη κολύμβησης Aquatic Floating Belt AC-3280 Η ζώνη κολύμβησης Aquatic Floating Belt της MVS, παρέχει επιπλέον ασφάλεια κατά την κολύμβηση ή άσκηση στο νερό. Βοηθά, επίσης, τα παιδιά να μαθαίνουν κολύμπι και τους νεαρούς κολυμβητές να διατηρούν τη σωστή στάση του σώματος.Περιγραφή Κωδικό..
10,34€
Κωδικός: AC-3260
Μπάλα γυμναστικής Anti - Burst Η μπάλα γυμναστικής Mambo AB Gym της MVS, αυξάνει την ελαστικότητα, βελτιώνει τη δύναμη και τη φυσική κατάσταση, τη στάση του σώματος και την υγεία των μυών της σπονδυλικής στήλης. Ενισχύει επίσης, την ισορροπία και το συντονισμό των κινήσεων. Προσφέρεται σε οικονομική..
16,62€
Κωδικός: AC-3261
Μπάλα γυμναστικής Anti - BurstΜπάλα Γυμναστικής Mambo AB Gym Ball MSD Η μπάλα γυμναστικής Mambo AB Gym της MSD, αυξάνει την ελαστικότητα, βελτιώνει τη δύναμη και τη φυσική κατάσταση, τη στάση του σώματος και την υγεία των μυών της σπονδυλικής στήλης. Ενισχύει επίσης,..
20,18€
Κωδικός: AC-3270
Μαξιλάρι καθίσματος με αέρα AC-3270 Το μαξιλάρι με αέρα Mambo Max Standard Cushion, χρησιμοποιείται για ασκήσεις φυσικοθεραπείας, ισορροπίας και συντονισμού. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ενεργητικό και δυναμικό κάθισμα αφού βελτιώνει τη σωστή στάση του σώματος και γυμνάζει τους μυς της πλάτη..
25,13€
Κωδικός: AC-3281
Ζώνη ασκήσεων Aquatic Fitness BeltΗ ζώνη ασκήσεων Aquatic Fitness Belt της MSD, χάρη στον ειδικό σχεδιασμό της, προσφέρει κατακόρυφη ισορροπία κατά την εκτέλεση ασκήσεων στο νερό. Μπορεί επίσης, να χρησιμοποιηθεί ως βοήθημα κολύμβησης σε ασκήσεις αποκατάστασης και αποθεραπείας.Διατίθετα..
30,99€
Κωδικός: AC-3250
Δίσκος ισορροπίας φουσκωτός AC-3250Ο δίσκος ισορροπίας Mambo της MSD είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για ασκήσεις φυσικής αποκατάστασης και ισορροπίας. Βοηθά στην ενδυνάμωση των συνδέσμων των αστραγάλων και των μυών των μηρών.Διάμετρος: 45 cmΜέγιστο βάρος χρήστη 100 Kg Περιγραφή ..
31,77€
Κωδικός: AC-3241
Στρώμα γυμναστικής AC-3241 Το στρώμα γυμναστικής MVS Mambo Max προσφέρει ένα μαλακό και άνετο περιβάλλον εκγύμνασης. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για γυμναστήρια αλλά και για άσκηση στο σπίτι. Αντιολισθητικό, με ενισχυμένη επιφάνεια και ειδικά διαμορφωμένη πυκνή δομή. Διαθέτει ειδικούς πλαστικούς δακτυλ..
33,36€
Κωδικός: AC-3251
Σανίδα ισορροπίας AC-3251 Η σανίδα ισορροπίας Mambo της MVS είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για ασκήσεις φυσικής αποκατάστασης και ισορροπίας. Βοηθά στην ενδυνάμωση των συνδέσμων των αστραγάλων και των μυών των μηρών. Κατάλληλος για ασκήσεις γυμναστικής και φυσιοθεραπείας χωρίς να καταπονεί τους μ..
35,15€
Κωδικός: AC-3240
Ειδική Κρεμάστρα Στρώματος AC-3240 Η κρεμάστρα στρωμάτων Mambo Mat Hanger της MVS, είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι και μπορεί να κρατήσει έως 10 στρώματα γυμναστικής Mambo Max (AC - 3241). Η απόσταση μεταξύ των δακτυλίων είναι 40 cm.  Περιγραφή Κωδικός ACΕιδική Κρεμάστρα Στρώμ..
88,54€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)