Μενού
Το Καλάθι σας

Ασκήσεις ώμων

Σειρά προϊόντων ασκήσεων για τους ώμους και το άνω μέρος τους σώματος. Προϊόντα όπως τα MSD-BAND (λάστιχο γυμναστικής) και MSD-TUBE (σωλήνας γυμναστικής) είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένα  για την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την χρηστικότητά  τους.

Κατασκευαστής: Alfacare
Σωλήνας γυμναστικής MSD - TubeΟ σωλήνας γυμναστικής MSD Tube, χρησιμοποιείται για την εξάσκηση των ώμων. Βελτιώνει την έκταση της κίνησης, τη δύναμη και τη συνεργασία των μυϊκών ομάδων, με στόχο την αποκατάσταση τραυματισμών.Σε συνδυασμό με τις λαβές ασφαλείας AC - 3101, επιτυγχάνε..
2,50€
Λάστιχο γυμναστικής MSD - BandΤο λάστιχο γυμναστικής MSD Band, χρησιμοποιείται για την εξάσκηση των ώμων. Ασκώντας θετική ή αρνητική πίεση στους μυς, βελτιώνεται η έκταση της κίνησης, η δύναμη και η συνεργασία των μυϊκών ομάδων.Υψηλής ποιότητας και αντοχής, από ελαφρώς πουδραρισμέν..
4,00€
Κατασκευαστής: Alfacare
Ειδικές λαβές ασφαλείας AC - 3101Χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με το σωλήνα γυμναστικής MSD - Tube, προσφέροντας ευκολία στη χρήση.Διατίθενται ανά ζεύγος...
12,94€
Κατασκευαστής: Alfacare
Τροχαλία ασκήσεων με κορδόνι AC-3150Η τροχαλία ασκήσεων με κορδόνι της MSD, αποτελεί μια οικονομική και εύχρηστη συσκευή που βοηθά στην αύξηση της εμβέλειας στην κίνηση των ώμων. Χρησιμοποιείται για την πρόληψη και αποκατάσταση των τραυματισμών των ώμων. Τοποθετείτα..
13,22€
Κατασκευαστής: Alfacare
Τροχαλία Ασκήσεων Κάθετη AC-3155 Η τροχαλία ασκήσεων βοηθά στην αύξηση της εμβέλειας στην κίνηση των ώμων. Χρησιμοποιείται για την πρόληψη και αποκατάσταση των τραυματισμών των ώμων. Τοποθετείται εύκολα στην πόρτα. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται η τροχαλία, οι λαβές ασφαλείας και η βάση της πόρτας. ..
14,52€
Κατασκευαστής: Alfacare
Κάθετη Τροχαλία Ασκήσεων  MVS METAL BRACKET AC-3155B Η τροχαλία ασκήσεων βοηθά στην αύξηση της εμβέλειας της κίνησης των ώμων. Χρησιμοποιείται για την πρόληψη και αποκατάσταση των τραυματισμών των ώμων. Tοποθετείται εύκολα στην πόρτα. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται τροχαλία,λαβές, νάιλον κορδόν..
19,97€
Κατασκευαστής: Alfacare
Tροχαλία ασκήσεων με ελαστικό σωλήναΗ τροχαλία ασκήσεων με ελαστικό σωλήνα της MSD, χρησιμοποείται για την πρόληψη και αποκατάσταση τραυματισμών των ώμων, αυξάνοντας την εμβέλεια της κίνησης τους. Χάρη στον ελαστικό της σωλήνα, η τροχαλία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ενδυ..
20,00€
Κατασκευαστής: Alfacare
Εξασκητής αστραγάλων AC-3145Αποτελεί ένα εύχρηστο και αποτελεσματικό βοήθημα εξάσκησης αστραγάλων, εναρμονισμένο πλήρως με τα ποιοτικά standards της MSD. Τα πόδια γλιστρούν άνετα στην ελαστική ταινία (latex free) που αποτελείται από δύο θηλιές. Αυτό το σύστημα προοδευτικής εκγύμνασης, διατίθεται σ..
21,43€
Κατασκευαστής: Alfacare
Μπάρα ασκήσεων MSD - BarΗ ελαστική μπάρα ασκήσεων MSD - Bar είναι ειδικά σχεδιασμένη για την αποκατάσταση τραυματισμών του βραχίονα και του ώμου. Επιτρέπει κινήσεις κάμψης - έκτασης και προσαγωγής - απαγωγής. Είναι επίσης ικανή για την κινητοποίηση των μαλακών συνδέσμων.Διατίθεται σε τρία (3..
30,00€
Κατασκευαστής: Alfacare
Eπιτοίχια Δοκός   Διάσταση: 15 x 10 x 100 cm.  Πιστοποίηση: CEΟίκος κατασκευής: MVS in Motion Βελγίου..
183,99€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)