ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Το Καλάθι σας

Παθητική γυμναστική "TENS / EMS"

Κωδικός: EM 32
EM 32 - Ζώνη ενδυνάμωσης κοιλιακών μυώνΔιέγερση των εμπρόσθιων κοιλιακών μυών 2 ηλεκτρόδια Εύχρηστη Ευέλικτα ρυθμιζόμενη κοιλιακή ζώνη με άγκιστρο και θηλιά Εύκαμπτη ζώνη για το στομάχι με μεγέθη μέσης από 70 έως 140 εκ. Εύκαμπτο εργονομικό σχήμα Με ηλεκτρόδια επαφής, που δεν φθείρονται, κ..
66,00€
Κωδικός: EM 29
EM 29 - Περικάλυμμα TENS για γόνατο και αγκώναΓια την ανακούφιση του πόνου στο γόνατο και στον αγκώνα 2 δωρεάν ηλεκτρόδια επαφής χωρίς τη χρήση νερού Χωρίς ζελέ επαφής, δεν αντικαθίστανται με ηλεκτρόδια επαφής νερού Γενικό περικάλυμμα για τα γόνατα και τους αγκώνες (ρυθμιζόμενο κούμπωμα με γάντζο ..
72,00€
Κωδικός: EM 49
EM 49 - Ψηφιακό TENS/EMSΛειτουργίες: ◦Διαδερμική ηλεκτρική νευρική διέγερση (TENS) – ανακούφιση από τον πόνο χωρίς παρενέργειες και φάρμακα ◦Ηλεκτρονική διέγερση μυών (EMS) – για την ανάπτυξη και την ανάπλαση των μυών ◦Μασάζ - για χαλάρωση και ευεξία 2 ξεχωριστά ρυθμιζόμενα κανάλια με 4 αυτοκόλ..
83,00€
Κωδικός: EM 37
EM 37 - Ζώνη ενδυνάμωσης κοιλιακών μυώνΔιέγερση των εμπρόσθιων και πλευρικών κοιλιακών μυών 4 ηλεκτρόδια Εύχρηστη Ευέλικτα ρυθμιζόμενη κοιλιακή ζώνη με άγκιστρο και θηλιά Εύκαμπτη ζώνη για το στομάχι με μεγέθη μέσης από 70 εως 140 εκ. Εύκαμπτο εργονομικό σχήμα Με ηλεκτρόδια επαφής, που δεν φθείρον..
85,00€
Κωδικός: EM 22
EM 22 - Ψηφιακό TENS / EMSΡυθμιζόμενη ένταση: Η ένταση μπορεί να προσαρμοστεί ευέλικτα ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη Τεχνολογία EMS: Ηλεκτρική διέγερση μυών για μυϊκή ανάπλαση και αναγέννηση Ασφαλής εφαρμογή: Ενσωματωμένη ασφάλεια απενεργοποίησης Ηλεκτροδιέγερση των κοιλιακών μυών, του βραχίον..
87,00€
Κωδικός: EM 50
EM 50 - Εμμηνορροϊκή χαλάρωσηΗλεκτρική διαδερμική νευρική διέγερση (TENS) για την ανακούφιση από τον πόνο χωρίς φάρμακα Ρυθμιζόμενη ένταση, συνεχής ρύθμιση Λειτουργία θερμότητας, συνδυασμός θερμότητας και TENS Μπορεί να απαλύνει τον πόνο της εμμηνόρροιας ή της ενδομητρίωσης Συνδυασμός θερμότητας κ..
91,00€
Κωδικός: EM 39
EM 39 - Ζώνη ενδυνάμωσης κοιλιακών και ραχιαίων μυώνΔιέγερση των εμπρόσθιων κοιλιακών και των κάτω ραχιαίων μυών 4 ηλεκτρόδια (2 x κοιλιακούς & 2 x ραχιαίους) Εύχρηστη Ευέλικτα ρυθμιζόμενο Εύκαμπτη ζώνη για το στομάχι με μεγέθη μέσης από 75 έως 130 εκ. Εύκαμπτο εργονομικό σχήμα Με ηλεκτρόδια ε..
95,00€
Κωδικός: EM 70 BT
EM 70 WirelessΗλεκτρική διαδερμική νευρική διέγερση για την ανακούφιση από τον πόνο χωρίς φάρμακα Ηλεκτρική διέγερση των μυών για μυϊκή ανάπλαση και αναγέννηση Περιλαμβάνεται τηλεχειριστήριο Για ανακούφιση από τον πόνο (TENS) και μυϊκή διέγερση (EMS) Χαλάρωση και μασάζ Συμπεριλαμβάνονται τη..
125,00€
Κωδικός: EM 80
4 ξεχωριστά ρυθμιζόμενα κανάλια με 8 αυτοκόλλητα ηλεκτρόδια 30 εργοστασιακά προγραμματισμένες εφαρμογές (TENS/EMS/ Μασάζ) 20 εξατομικευμένα προγράμματα (TENS / EMS) «Λειτουργία-Ειδικού»: Η οποία εξασφαλίζει ιδανικό συντονισμό για το προσωπικό πρόγραμμα εκγύμνασής σας Λειτουργία με χρονοδιακόπτη (ρυθ..
139,00€
Κωδικός: EM 59
EM 59 - Ψηφιακή συσκευή TENS / EMS με λειτουργία θερμότηταςΗλεκτρική διαδερμική νευρική διέγερση (TENS) για την ανακούφιση από τον πόνο χωρίς φάρμακα Ηλεκτρική διέγερση μυών για μυϊκή ανάπλαση και αναγέννηση 6 προγράμματα εκμάθησης Θεραπεία του πόνου (TENS) Μυϊκή διέγερση (EMS) Λειτουργία θερμότητ..
140,00€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)