Μενού
Το Καλάθι σας

Παθητική γυμναστική "TENS / EMS"

Κατασκευαστής: BEURER
EM 27 TENS Αστραγάλου Ηλεκτρική διαδερμική νευρική διέγερση (TENS) για την ανακούφιση από τον πόνο χωρίς φάρμακαΓια ανακούφιση από τον πόνο στον αστράγαλο 2 Ηλεκτρόδια επαφής νερού Περιτάρσιο αστραγάλου (Ασφάλιση με πόρπη) Εύκαμπτος εργονομικός σχεδιασμός Κατάλληλο για περίμετρο αστραγάλου ..
63,78€
Κατασκευαστής: BEURER
EM 28 TENS καρπού / αντιβράχιουΓια ανακούφιση από τον πόνο στον καρπό / αντιβράχιο 2 Ηλεκτρόδια επαφής νερού κατασκευασμένα από αγώγιμο υλικό άνθρακα Περιχειρίδα καρπού (Ασφάλιση με πόρπη) Εύκαμπτος εργονομικός σχεδιασμός Κατάλληλο για περίμετρο καρπού από 14 εκ. Χειριστήριο με οθόνη LCD κα..
63,78€
Κατασκευαστής: BEURER
EM 29 - Περικάλυμμα TENS για γόνατο και αγκώναΓια την ανακούφιση του πόνου στο γόνατο και στον αγκώνα 2 δωρεάν ηλεκτρόδια επαφής χωρίς τη χρήση νερού Χωρίς ζελέ επαφής, δεν αντικαθίστανται με ηλεκτρόδια επαφής νερού Γενικό περικάλυμμα για τα γόνατα και τους αγκώνες (ρυθμιζόμενο κούμπωμα με γάντζο ..
63,78€
Κατασκευαστής: BEURER
EM 32 - Ζώνη ενδυνάμωσης κοιλιακών μυώνΔιέγερση των εμπρόσθιων κοιλιακών μυών 2 ηλεκτρόδια Εύχρηστη Ευέλικτα ρυθμιζόμενη κοιλιακή ζώνη με άγκιστρο και θηλιά Εύκαμπτη ζώνη για το στομάχι με μεγέθη μέσης από 70 έως 140 εκ. Εύκαμπτο εργονομικό σχήμα Με ηλεκτρόδια επαφής, που δεν φθείρονται, κ..
64,54€
Κατασκευαστής: BEURER
EM 37 - Ζώνη ενδυνάμωσης κοιλιακών μυώνΔιέγερση των εμπρόσθιων και πλευρικών κοιλιακών μυών 4 ηλεκτρόδια Εύχρηστη Ευέλικτα ρυθμιζόμενη κοιλιακή ζώνη με άγκιστρο και θηλιά Εύκαμπτη ζώνη για το στομάχι με μεγέθη μέσης από 70 εως 140 εκ. Εύκαμπτο εργονομικό σχήμα Με ηλεκτρόδια επαφής, που δεν φθείρον..
71,15€
Κατασκευαστής: BEURER
EM 49 - Ψηφιακό TENS/EMSΛειτουργίες: ◦Διαδερμική ηλεκτρική νευρική διέγερση (TENS) – ανακούφιση από τον πόνο χωρίς παρενέργειες και φάρμακα ◦Ηλεκτρονική διέγερση μυών (EMS) – για την ανάπτυξη και την ανάπλαση των μυών ◦Μασάζ - για χαλάρωση και ευεξία 2 ξεχωριστά ρυθμιζόμενα κανάλια με 4 αυτοκόλ..
75,00€
Κατασκευαστής: BEURER
EM 26 - TENS ώμου / ωμίτηςΗλεκτρική διαδερμική νευρική διέγερση (TENS) για την ανακούφιση από τον πόνο χωρίς φάρμακα Χωρίς επαφή με γέλη, χωρίς αντικατάσταση (Ηλεκτρόδια επαφής με νερό) 4 προγράμματα εκμάθησης Για ανακούφιση από τον πόνο του ώμου 2 ηλεκτρόδια επαφής χωρίς τη χρήση νερού Γενικής εφ..
75,72€
Κατασκευαστής: BEURER
EM 22 - Ψηφιακό TENS / EMSΡυθμιζόμενη ένταση: Η ένταση μπορεί να προσαρμοστεί ευέλικτα ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη Τεχνολογία EMS: Ηλεκτρική διέγερση μυών για μυϊκή ανάπλαση και αναγέννηση Ασφαλής εφαρμογή: Ενσωματωμένη ασφάλεια απενεργοποίησης Ηλεκτροδιέγερση των κοιλιακών μυών, του βραχίον..
76,84€
Κατασκευαστής: BEURER
EM 50 - Εμμηνορροϊκή χαλάρωσηΗλεκτρική διαδερμική νευρική διέγερση (TENS) για την ανακούφιση από τον πόνο χωρίς φάρμακα Ρυθμιζόμενη ένταση, συνεχής ρύθμιση Λειτουργία θερμότητας, συνδυασμός θερμότητας και TENS Μπορεί να απαλύνει τον πόνο της εμμηνόρροιας ή της ενδομητρίωσης Συνδυασμός θερμότητας κ..
80,85€
Κατασκευαστής: BEURER
EM 39 - Ζώνη ενδυνάμωσης κοιλιακών και ραχιαίων μυώνΔιέγερση των εμπρόσθιων κοιλιακών και των κάτω ραχιαίων μυών 4 ηλεκτρόδια (2 x κοιλιακούς & 2 x ραχιαίους) Εύχρηστη Ευέλικτα ρυθμιζόμενο Εύκαμπτη ζώνη για το στομάχι με μεγέθη μέσης από 75 έως 130 εκ. Εύκαμπτο εργονομικό σχήμα Με ηλεκτρόδια ε..
82,53€
Κατασκευαστής: BEURER
EM 59 - Ψηφιακή συσκευή TENS / EMS με λειτουργία θερμότηταςΗλεκτρική διαδερμική νευρική διέγερση (TENS) για την ανακούφιση από τον πόνο χωρίς φάρμακα Ηλεκτρική διέγερση μυών για μυϊκή ανάπλαση και αναγέννηση 6 προγράμματα εκμάθησης Θεραπεία του πόνου (TENS) Μυϊκή διέγερση (EMS) Λειτουργία θερμότητ..
94,50€
Κατασκευαστής: BEURER
EM 70 WirelessΗλεκτρική διαδερμική νευρική διέγερση για την ανακούφιση από τον πόνο χωρίς φάρμακα Ηλεκτρική διέγερση των μυών για μυϊκή ανάπλαση και αναγέννηση Περιλαμβάνεται τηλεχειριστήριο Για ανακούφιση από τον πόνο (TENS) και μυϊκή διέγερση (EMS) Χαλάρωση και μασάζ Συμπεριλαμβάνονται τη..
113,83€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 13 (2 Σελ.)