Μενού
Το Καλάθι σας

Ζυγαριές

Η μέτρηση του σωματικού βάρους είναι σημαντική για την υγεία μας. Με γνώμονα την παρακολούθηση της διαθέτουμε ζυγαριές ηλεκτρονικές, ψηφιακές, γυάλινες, φωτιζόμενες, με λιπομέτρητη, κουζίνας κ.λ.π.
 

Κατασκευαστής: Microlife
Η ηλεκτρονική ατομική ζυγαριά Microlife WS 80 σας δίνει τη δυνατότητα να υπολογίζετε το σωματικό σας βάρος με ακρίβεια. Η δυνατότητα της ανέρχεται στα 150 κιλά, με υποδιαίρεση 100 γραμμαρίων. Για να είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε την κατάσταση της υγείας μας, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τη σύνθε..
39,60€
Ηλεκτρονική ζυγαριά λιπομέτρησης PowerpharmΗ ηλεκτρονική ζυγαριά λιπομέτρησης της Powerpharm είναι μία ελαφριά, εύχρηστη και λεπτεπίλεπτη ηλεκτρονική συσκευή που αναλύει το βάρος του σώματός μας σε 6 παραμέτρους παρέχοντας μία πλήρη εικόνα της φυσικής σας κατάστασης. Πως λειτουργείΗ η..
45,00€
Κατασκευαστής: Alfacare
Zυγός Μηχανικός AC-160 Ζυγαριά δαπέδου εύκολη στη χρήση με μεγάλη αναλογική ένδειξη (ρολόι). Προτείνεται για χρήση σε ιατρεία, ιατρικά κέντρα, φαρμακεία, αλλά και για το σπίτι. Κλασικός σχεδιασμός Ανθεκτική κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα Πλήρως αναλογική ένδειξη Διάμετρος ρολογιού: 180mm Διαβάθμισ..
52,70€
Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)