ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Το Καλάθι σας

Ειδικής Κατασκευής με πελματογράφημα

Τα ορθωτικά πέλματα είναι ορθοπεδικές κατασκευές που εφαρμόζονται εσωτερικά των υποδημάτων για θεραπευτικούς σκοπούς. Ο ρόλος των ορθωτικών πελμάτων είναι να σταθεροποιήσουν, να στηρίξουν και να διορθώσουν δυσμορφίες και παθολογικές καταστάσεις του άκρου πόδα, αλλά και ολόκληρης της κινητικής αλυσίδας των κάτω άκρων. Στις περισσότερες παθολογικές καταστάσεις του κάτω άκρου, ο πόνος είναι μηχανικής αιτιολογίας και οφείλεται στη μη φυσιολογική ευθυγράμμιση του κάτω άκρου. Η χρήση των ορθωτικών πελμάτων επικεντρώνεται στα εμβιομηχανικά ελλείμματα του ασθενή παρέχοντας μια νέα μηχανική θέση στον άκρο πόδα, πιο λειτουργική για το κάτω άκρο, η οποία ανακουφίζει άμεσα από τον πόνο και εξυπηρετεί τις εξατομικευμένες ανάγκες του ασθενή. 

Η εφαρμογή των ορθωτικών πελμάτων έρχεται να συμπληρώσει την αποκατάσταση μεγιστοποιώντας τα οφέλη από την εφαρμογή των παρεμβατικών θεραπειών. 

Τα ορθωτικά πέλματα της Peditech είναι απόλυτα εξατομικευμένα και διαμορφωμένα για τις ανάγκες του κάθε ασθενή. Είναι σε θέση να προσφέρουν πολλαπλές λύσεις, κατάλληλες για την αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων. 

Ενδεικτικά πεδία εφαρμογής των ορθωτικών πελμάτων είναι τα εξής:

  • Αθλητισμός
  • Παιδιατρική
  • Ορθοπεδική
  • Ρευματολογία
  • Νευρολογία
  • Σακχαρώδης διαβήτης
  • Καθημερινή ορθοστασία
Κωδικός Προϊόντος: Π1314
ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΙ ΠΑΤΟΙ-ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ  - Τα ορθoπεδικοί πάτοι είναι ορθοπεδικές κατασκευές που εφαρμόζονται εσωτερικά των υποδημάτων για θεραπευτικούς σκοπούς. - Ο ρόλος των ορθοπεδικών πάτων είναι να σταθεροποιήσουν, να στηρίξουν και να διορθώσουν δυσμορφ..
90,00€
Κωδικός Προϊόντος: 1315
Ορθωτικά Υποδήματα - Η Peditech δημιούργησε ένα νέο εξατομικευμένο προϊόν θέλοντας να καλύψει ακόμα περισσότερο τις ανάγκες των ασθενών με προβλήματα στον άκρο πόδα.- Τα νέα καλοκαιρινά ορθωτικά υποδήματα είναι ένα απόλυτα μοναδικό προϊόν για τον κάθε ασθενή ξεχωριστά και κατασκευ..
180,00€
Εμφάνιση 1 έως 2 από 2 (1 Σελ.)
Cookies
Στο orthopedica.com.gr χρησιμοποιούμε cookies, για να σου προσφέρουμε μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης και να σε βοηθήσουμε να βλέπεις προϊόντα που σε ενδιαφέρουν.