Μενού
Το Καλάθι σας

Σύστημα Ottobock Harmony

Σύστημα Ottobock Harmony
Σύστημα Ottobock Harmony
Χρειάζεστε βοήθεια ;
Χρειάζεστε βοήθεια ;
Καλέστε στο 210 5027600
Ώρες λειτουργίας: Δευτ.-Παρ.: 9:00-17:00 Σάββατο : 9:00-14:30
Παραλάβή από το κατάστημα
Πριν επισκεφτείτε το κατάστημα ενημερωθείτε πρώτα τηλεφωνικά για τη διαθεσιμότητα του προϊόντος που ενδιαφέρεστε.
2.200,00€
 • Απόθεμα: Διαθέσιμο
 • Κωδικός: HARMONY

Σύστημα Harmony

Το σύστημα Harmony της Otto Bock παρέχει εξαιρετική εφαρμογή της πρόθεσης στο ακρωτηριασμένο άκρο, με παράλληλη ελαχιστοποίηση των μεταβολών του όγκου του κολοβώματος στη διάρκεια της ημέρας . Mειώνει αποτελεσματικά την ποσότητα του αέρα μεταξύ της θήκης και της κάλτσας σιλικόνης . Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της χρήσης μίας αντλίας και μίας βαλβίδας εξαγωγής . Το σύστημα ενεργοποιείται σε κάθε βήμα, χρησιμοποιώντας μηχανική αντλία ή έναν αισθητήρα στην ηλεκτρονική έκδοση. Ρυθμίζει την αρνητική πίεση που απαιτείται μέσα σε ένα καθορισμένο εύρος.

 

Η απόσβεση και η λειτουργία στρέψης έχουν επίσης ενσωματωθεί στην μηχανική αντλία . Το σύστημα Harmony ® ελέγχει τον όγκο του  κολοβώματος και ταυτόχρονα βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Ο φέρων το προσθετικό μέλος αισθάνεται τι συμβαίνει στο προσθετικό πόδι του. Αυτό αυξάνει την ασφάλεια στην καθημερινή ζωή . Το σύστημα Harmony ® χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με μία κάλτσα πολυουρεθάνης τυπική ή προσαρμοσμένη, ανάλογα με το ακρωτηριασμένο άκρο . Το σύστημα σφραγίζεται στο εξωτερικό με τη βοήθεια μίας λεπτής επιγονατίδας από σιλικόνη, ή σε περίπτωση που ο χρήστης δεν επιθυμεί χρήση επιγονατίδας, μπορεί να συνδυαστεί με το σύστημα AeroLink.


Σύστημα Ottobock Harmony E2

 

Harmony E2 Electronic Pump.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με τη νέα ηλεκτρονική αντλία Harmony Ε2 , οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν το κενό στην πρόθεσή τους διαισθητικά και εύκολα . Η προσθετική διαδικασία τοποθέτησης γίνεται επίσης ευκολότερη για τους τεχνικούς .

Με μια ματιά

 • Περιστροφικός διακόπτης για τη διαισθητική λειτουργία
 • Νέα λειτουργία αντιστροφής , 4 επίπεδα χειροκίνητα και μία αυτόματη λειτουργία
 • Προσαρμογέας με ενσωματωμένη βαλβίδα κρατά το κενό στην υποδοχή
 • Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες AA
 • Αδιάβροχο σε βάθος 3 m
 • Χαμηλές εκπομπές θορύβου
 • Έτοιμο προς χρήση αμέσως χωρίς προγραμματισμό

    

Το Harmony Ε2 είναι μια σύγχρονη ηλεκτρονική αντλία με πολλές βελτιώσεις . Μεταξύ των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της είναι ο περιστροφικός διακόπτης : ο χρήστης δεν πρέπει να το δει για να το λειτουργήσει . Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γίνει αισθητό και να προσαρμόζεται ακόμα και μέσα από το παντελόνι .

 

Τέσσερα χειροκίνητα επίπεδα είναι διαθέσιμα στο χρήστη σε συνδυασμό με ένα αυτόματο τρόπο λειτουργίας . Χρησιμεύουν για να προσαρμόσει το κενό στις ατομικές προτιμήσεις του. Η αντίστροφη λειτουργία είναι εντελώς νέα. Αδιάβροχο και αφαιρούμενο.

 

Το Harmony Ε2 είναι ιδιαίτερα ευέλικτο . Αυτή είναι η πρώτη φορά που μια ηλεκτρονική αντλία μπορεί να αφαιρεθεί για τη φόρτιση , ενώ ο χρήστης συνεχίζει να φορά την πρόθεση - μια πλάκα προσαρμογής με ενσωματωμένη βαλβίδα διατηρεί το κενό στην υποδοχή. Ένα άλλο πλεονέκτημα για καθημερινή χρήση : η αντλία είναι αδιάβροχη σε βάθος 3 m .Σύστημα Ottobock 4R144 Harmony P2 & 4R150 Harmony HD

 

Το Harmony ® P2 & HD ελέγχει τον όγκο του κολοβώματος και αποτρέπει τις διακυμάνσεις του όγκου του. 

 

Με μια ματιά

 • Έλεγχος υπολειπόμενου όγκου του κολοβώματος
 • Βελτιώνει την ιδιοδεκτικότητα
 • Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος
 • Εξασφαλίζει άριστη εφαρμογή
 • Ανακουφίζει από πίεση στις αρθρώσεις και την σπονδυλική στήλη

 

Το σύστημα Harmony ®  P2 & HD δημιουργεί ένα περιβάλλον κενού ανάμεσα στην θήκη και την κάλτσα σιλικόνης. Χρησιμοποιώντας το , σε κάθε βήμα αφαιρείται ο αέρας από την θήκη, έτσι ώστε οι ασθενείς να έχουν ακριβή εφαρμογή όλη την ημέρα . Η εξαιρετική εφαρμογή βοηθά στην πρόληψη προβλημάτων στο ακρωτηριασμένο άκρο και βελτιώνει την ιδιοδεκτικότητα.

 

Βοηθά στη ρύθμιση των μεταβολών του όγκου στο ακρωτηριασμένο άκρο για μια συνεπή εφαρμογή όλη την ημέρα . Πέρα από την εξαγωγή του αέρα από την θήκη, η αντλία παρέχει επίσης απορρόφηση κραδασμών και περιστροφή.

 Σύστημα Ottobock 4R147 Harmony P3

harmony p3

Η τελευταία γενιά των μηχανικών αντλιών αρνητικής πίεσης, το Harmony P3, διαθέτει ένα χαμηλότερο βάρος , μειωμένο διαρθρωτικό ύψος και εύκολο χειρισμό .

 

Με μια ματιά

 • Μειωμένες διακυμάνσεις στον όγκο κατά τη διάρκεια της ημέρας
 • Βελτιωμένη πρόσφυση / ανάρτηση
 • Μειωμένες πιέσεις μέσα στη θήκη
 • Βελτιωμένη ιδιοδεκτικότητα
 • Χαμηλό βάρος - μόλις 400g
 • Μειωμένο διαρθρωτικό ύψος
 • Εύκολος χειρισμός
 • Εναλλασσόμενα δαχτυλίδια λειτουργίας

Το σύστημα Harmony ® έχει αναδειχθεί για την διαχείριση του όγκου του κολοβώματος και την πρόσφυση της πρόθεσης εδώ και πολλά χρόνια . Αλλά αυτό δεν το σταματά από το να γίνει ακόμα καλύτερο . Αυτός είναι ο στόχος για την ανάπτυξη του νέου Harmony ® P3 .

 

Είναι μικρότερο και ελαφρύτερο από τους προκατόχους του και διαθέτει μια ελκυστική , λεπτή σχεδίαση . Ως αποτέλεσμα , υποστηρίζει ένα μεγαλύτερο φάσμα δυνατοτήτων συνδυασμών, ιδιαίτερα στην περίπτωση μακριού κολοβώματος, και επίσης εξασφαλίζει βελτιωμένη αποδοχή του συστήματος από τον τελικό χρήστη .

 

Προθετικό πέλμα 1C62 Triton Harmony

harmony triton

Aπίστευτη άνεση

Παίρνοντας δύο από τα καλύτερα προθετικά της συστήματα – το πέλμα από ανθρακονήματα Triton και το σύστημα Harmony – και συνδυάζοντάς τα, η Ottobock δημιούργησε ένα από τα καλύτερα συστήματα κάτω άκρων.

1. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα "Ορθοπεδικά  Κουταλακίδης " (κατόπιν τηλεφωνικής συνεννοήσεως)

Διεύθυνση: Ταξιαρχών 142 Κορυδαλλός, Τ.Κ.: 18121, Τηλ.: 2105027600-2105027674-6907909015 email:info@orthopedica.com.gr
  2. Παράδοση με εταιρεία ταχυμεταφορών ή μεταφορική (εντός λεκανοπεδίου Αττικής)


Η χρέωση είναι 1,90 για δέματα που το φυσικό βάρος ή κατά την ογκομέτρηση η συσκευασία δεν ξεπερνά τα 2 kg . Χρέωση 1 € για κάθε επιπλέον κιλό..


Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες των 100.00 € και άνω.

3.  Παράδοση με εταιρεία ταχυμεταφορών ή μεταφορική (εκτός λεκανοπεδίου Αττικής, Ηπειρωτική Ελλάδα, Νησιωτικοί προορισμοί)


Η χρέωση είναι 3.00€ για δέματα που το φυσικό βάρος ή κατά την ογκομέτρηση η συσκευασία δεν ξεπερνά τα 2 kg . Χρέωση 1 € για κάθε επιπλέον κιλό.


*Μπορεί να υπάρξει επιβάρυνση για παραδόσεις σε δυσπρόσιτες περιοχές σύμφωνα με τις χρεώσεις των μεταφορικών εταιρειών.


*Για τα μεγάλα ή βαριά δέματα (περιπτώσεις που η συσκευασία ξεπερνά τα 7 kg) ζητείται προπληρωμή με κατάθεση σε τράπεζα ή πιστωτική-χρεωστική-προπληρωμένη κάρτα και η παράδοση ορίζεται αυτόματα με μεταφορική εταιρεία. Εναλλακτικά επιβάρυνση πελάτη για αποστολή με Courier κατόπιν συνεννόησης.

    4. Στα νοσοκομειακά κρεβάτια ,τις πολυθρόνες και γενικώς στα ογκώδη αντικείμενα δεν ισχύει η αντικαταβολή  για όλη την Ελλάδα (εξαιρείται ο νομός Αττικής) λόγω του  ότι είναι μεγάλος ο όγκος (πολλές κούτες) και τα μεταφορικά καθορίζονται αναλόγως την περιοχή της παράδοσης.Επειδή το σύστημα δεν μπορεί να υπολογίσει το κόστος αυτόματα για το κάθε μέρος της Ελλάδας με την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα επικοινωνούμε μαζί σας για το κόστος των μεταφορικών. 
Τρόποι Πληρωμής


Τραπεζική κατάθεση


 1. Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό ALPHA BANK
  IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ GR5001402540254002002006798
  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ, ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

 2. Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
  IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ GR6301721050005105024624042
  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ, ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

 3. Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό EUROBANK
  IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ GR2102601070000210200842474
  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ, ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ


   


Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα


       Είναι δυνατή η χρήση πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners