Μενού
Το Καλάθι σας

Βοηθήματα αμαξιδίων

Μία σειρά βοηθημάτων αναπηρικών αμαξιδίων, υψηλών προδιαγραφών, καλύπτοντας πλήρως τις εκάστοτε ανάγκες των ασθενών.

Κατασκευαστής: MobiakCare
Ζώνη Αναπ. Αμαξιδίου με βίδες Κωδικός: 0809750   Κατάλληλη για κάθε τύπο αμαξιδίου. Στερεώνεται βιδωτή στο κάθισμα ή στην πλάτη...
4,94€
Κατασκευαστής: Alfacare
Βάση Ποτηριού για Αμαξίδιο. Τοποθετείται εύκολα με ειδικούς σφιγκτήρες. Κατασκευασμένο από πλαστικό υλικό. Πιστοποίηση: CE Οίκος κατασκευής: Alfacare..
8,99€
Κατασκευαστής: Alfacare
Ζώνη αμαξιδίου με μηχανισμό ασφαλείας AC - 460 Προσφέρει άνεση και ασφάλεια στον ασθενή κατά τη μετακίνηση του. Οι δύο άκρες της ζώνης τοποθετούνται στο σκελετό των βραχιόνων ή της πλάτης του αμαξιδίου και στερεώνονται με εγκράφες Εύκολο κούμπωμα με μπουτόν. Διαστάσεις 120 Χ 5 cm Προσαρμόζεται σε ..
13,98€
Κατασκευαστής: Alfacare
Μαξιλάρι σφήνα με κλίση AC - 723 Ιδανικό βοήθημα για την υποστήριξη του κορμού στο κρεβάτι Προτείνεται επίσης, για την καλύτερη ρύθμιση της κλίσης του σώματος στο κάθισμα για πολύωρη εργασία Διαστάσεις: 37 (Π) x 37 (M) x 1/7 (Υ) cm Πιστοποίηση: CE Οίκος κατασκευής: Behrend Homecare Γερμανίας..
18,90€
Κατασκευαστής: Alfacare
Βάση Ποτηριού για Αμαξίδιο Διπλή . Τοποθετείται εύκολα με ειδικούς σφιγκτήρες. Κατασκευασμένο από πλαστικό υλικό. Πιστοποίηση: CE Οίκος κατασκευής: Alfacare..
23,72€
Κατασκευαστής: Alfacare
Στατώ ορού αμαξιδίου AC - 453 με δύο άγγιστρα. Τοποθετείται με ευκολία στους περισσότερους τύπους αναπηρικών αμαξιδίων. Εφαρμόζει με ασφάλεια στο σωλήνα της πλάτης του αμαξιδίου Στηρίζεται σε δύο σημεία (στο άνω και κάτω άκρο του σωλήνα της πλάτης) Ρυθμιζόμενο ύψος: 0.80 - 145 cm Πιστοποίηση: C..
24,79€
Κατασκευαστής: MobiakCare
ΖΩΝΗ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΡΠΟΥ KOALA Σχεδιασμένο για τη συγκράτηση του καρπού των ασθενών που κάθονται σε αναπηρικό καροτσάκι ή κοινή καρέκλα. Το περιβραχιόνιο είναι άνετο χάρη στην μαλακή επένδυση του υφάσματος. Ενισχυμένο κατά μήκος της περιμέτρου με μια ισχυρή ταινία ασφαλείας από πολυεστέρα και μ..
33,98€
Κατασκευαστής: Alfacare
Μαξιλάρι κυψελωτό με κάλυμμα AC - 724 Μαξιλάρι κατασκευασμένο από πολύ μαλακό αφρολέξ σε μορφή κυψελών. Επενδυμένο από υφασμάτινο κάλυμμα με φερμουάρ, το οποίο αφαιρείται και να πλένεται (στο χέρι). Οι κυψέλες επιτρέπουν στον αέρα να κυκλοφορεί, μειώνοντας τη θερμότητα και αποφορτίζοντας τα σημεία ..
34,49€
Κατασκευαστής: Alfacare
Τραπέζι αμαξιδίου ξύλινο AC - 451 Τοποθετείται με ευκολία στους περισσότερους τύπους αναπηρικών αμαξιδίων. Εφαρμόζει με αυτοκόλλητα velcro στους βραχίονες των αμαξιδίων Κατασκευή από ξύλο Επιφάνεια laminate Άνοιγμα 29 cm Διαστάσεις: 60 (Μ) X 52 (Π) cm Πιστοποίηση: CE Οίκος κατ..
35,74€
Κατασκευαστής: MobiakCare
Ζώνη Συγκράτησης Στήθους Koala Κωδικός: 0806689   Σχεδιασμένη για να διευκολύνεται η συγκράτηση και να αποτρέπετε η ολίσθηση προς τα εμπρός των ασθενών που κάθονται σε αναπηρικό αμαξίδιο ή σε κάποια καρέκλα. Η ζώνη είναι ιδιαίτερα ευχάριστη χάρη στην επένδυση της με μαλακό ύφασμα, ενώ..
35,98€
Κατασκευαστής: Alfacare
Ζώνη ασφαλείας αμαξιδίου σε μορφή γιλέκου AC - 459 Προσφέρει άνεση και ασφάλεια στον ασθενή κατά τη μετακίνηση του. Φαρδιά ζώνη ασφαλείας αμαξιδίου, κατασκευασμένη από μαλακό υλικό Τοποθετείται χιαστί, αγκαλιάζοντας το θώρακα και την κοιλιά, χωρίς να ασκεί πίεση στους ώμους Σταθεροποιείται με ..
37,44€
Κατασκευαστής: MobiakCare
Πτυσσόμενη, μαζεύει εύκολα σε ρολό & μεταφέρεται μέσα στην ειδική θήκη Διαστάσεις (ΜxΠ): 76X96cm Μέγιστο βάρος: 270 κιλά Περιλαμβάνεται ειδική θήκη φύλαξης και μεταφοράς..
149,99€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 14 (2 Σελ.)