Μενού
Το Καλάθι σας

Αμαξίδια θαλάσσης

Η εταιρεία μας σας προσφέρει το πρωτοποριακό αναπηρικό αμαξίδιο θαλάσσης JoB. Αποτελεί ιδανικό βοήθημα για εύκολη πρόσβαση των ατόμων με κινητικά προβλήματα στις δυσκολότερες επιφάνειες όπως η παραλία, η θάλασσα και το χιόνι.

Κατασκευαστής: Alfacare
Σωσίβιο αυχένα φουσκωτό αμαξιδίου θαλάσσης - Το φουσκωτό σωσίβιο αυχένα αποτελεί προαιρετικό εξοπλισμό του αμαξιδίου θαλάσσης JoB, προσφέροντας άνεση και ασφάλεια στον ασθενή κατά την κολύμβηση. - Ιδανικό για αρχάριους κολυμβητές - Κρατάει το κεφάλ..
36,00€
Κατασκευαστής: Alfacare
Ζώνη στήριξης κορμού αμαξιδίου θαλάσσης JoB - Υποστηρίζει τον κορμό του ασθενή. - Εφαρμόζει με ασφάλεια στην πλάτη του αμαξιδίου - Ρυθμιζόμενη στην περιφέρεια της μέσης, με αυτοκόλλητο κλείσιμο Velcro..
70,00€
Κατασκευαστής: Alfacare
Τσάντα μεταφοράς αμαξιδίου θαλάσσης JoB  - Το αμαξίδιο θαλάσσης JoB διαθέτει αποσπώμενους βραχίονες, υποπόδια και τροχούς, επιτρέποντας την αποσυναρμολόγηση του για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση...
165,00€
Κατασκευαστής: Alfacare
Βραχίονες αμαξιδίου θαλάσσης JoB - Προσφέρουν άνεση και χαλάρωση στον ασθενή. - Αποσπώμενοι - Εύκολη τοποθέτηση και αφαίρεση - Διατίθενται ανά ζεύγος...
170,00€
Κατασκευαστής: Alfacare
Πρόσθετος τροχός αμαξιδίου θαλάσσης JoB - Προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα στο αμαξίδιο, προς αποφυγή ανατροπής - Δυνατότητα χρήσης του αμαξιδίου χωρίς συνοδό - Προτείνεται προαιρετικά κατά τη χρήση του αμαξιδίου σε ανώμαλες επιφάνειες...
390,00€
Κατασκευαστής: Alfacare
Αναπηρικό αμαξίδιο θαλάσσης JoB - Το αμαξίδιο θαλάσσης JoB με δυνατότητα χρήσης στις δυσκολότερες επιφάνειες,σας χαρίζει αυτονομία στην παραλία, στη θάλασσα και στα χιόνια.- Είναι πλήρως αποσυναρμολογούμενο για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση.- Ανθεκτικής κατασκευής- Σκελ..
1.440,00€
Κατασκευαστής: MobiakCare
Αναπηρική Καρέκλα-Περιπατητήρας Παραλίας / Θαλάσσης JOBΚωδικός: 0810922• Με σύνθεση από κράμα αλουμινίου, ιδιαίτερα ανθεκτικό και αντι-διαβρωτικό, το JOB Walker είναι ένα ελαφρύ καρότσι, αλλά ισχυρό. • το JOB Walker είναι ένα ελαφρύ καρότσι, αλλά ισχυρό. • Τέσσερις φουσκωτοί τροχοί του δί..
1.799,99€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)