ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Το Καλάθι σας

Ορθοπεδικά Υποδήματα

Κωδικός Προϊόντος: ARF11
 Παπούτσι γύψου σχεδιασμένο να αποτρέπει τη διάβρωση του γύψου κατά τη χρήση.  Οι σόλες από PVC έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην γλιστράει και να απορροφά τους κραδασμούς.ΜέγεθοςSMLXLΜέγεθος υποδήματος35-3738-4041-4444-46..
12,00€
Κωδικός Προϊόντος: 630
Πλεονεκτήματα & ΧαρακτηριστικάAνατομικό πέδιλο SUPER POST – OP shoe κατασκευασμένο απο υλικό Plastazote και ύφασμαΔιαθέτει 2 ιμάντες αυτοκόλλητους με VelcroΒοηθάει κατά τη βάδιση και απορροφά τους κραδασμούς του πέλματοςΆκαμπτη σόλα με αντιολισθητική σχεδίαση για προστασία του πέλματοςΜπορεί ..
14,85€
Κωδικός Προϊόντος: MB.1030
Πλεονεκτήματα & ΧαρακτηριστικάΝάρθηκας μετεγχειρητικός κατασκευασμένος από ύφασμα αεριζόμενο, αντιαλλεργικό.Διαθέτει εσωτερικό πάτο, μαλακό για άνεση στη βάδιση και απορρόφηση των κραδασμών κατά τη φόρτιση.Σκληρή σόλα αντιολισθητική σχεδιασμένη ανατομικά για φυσικό βάδισμα.Αυτοκόλλητο Velcro ..
17,03€
Κωδικός Προϊόντος: 06-2-156
Υπόδημα ελαφρού βάρους. Κατασκευή από αεριζόμενο ύφασμα με εσωτερική υποαλλεργική επένδυση.Ακαμπτη αντιολισθητική και πολυστρωματική σόλα, απορρόφησης των κραδασμών. Πελματιαία μαλακή επένδυση, πρόσθιοι ελαστικοί ιμάντες μεγάλου μήκους, για ογκώδεις επιδέσεις. Πλένεται.Αμφιδέξιο.Ενδείξεις ..
19,07€
Κωδικός Προϊόντος: 07-2-131M
Κατασκευή από αεριζόμενο “polyester” ύφασμα δικτυωτής υφής.Εσωτερική επένδυση υποαλλεργική και αεριζόμενη.Αντιολισθητική και ημιάκαμπτη σόλα.Φέρει στην πρόσθια επιφάνεια προσθαφαιρούμενη γλώσσα για καλύτερη εφαρμογή.Πρόσθιο κλείσιμο με αυτοκόλλητους ιμάντες με πλαστικές αγκράφες.Αμφιδέξιο.Χρώμα: Λευ..
24,50€
Κωδικός Προϊόντος: 07-2-131W
Κατασκευή από αεριζόμενο “polyester” ύφασμα δικτυωτής υφής.Εσωτερική επένδυση υποαλλεργική και αεριζόμενη.Αντιολισθητική και ημιάκαμπτη σόλα.Φέρει στην πρόσθια επιφάνεια προσθαφαιρούμενη γλώσσα για καλύτερη εφαρμογή.Πρόσθιο κλείσιμο με αυτοκόλλητους ιμάντες με πλαστικές αγκράφες.Αμφιδέξιο.Χρώμα: Λευ..
24,50€
Κωδικός Προϊόντος: MB/ORTHOWEDGE
Πλεονεκτήματα & ΧαρακτηριστικάΝάρθηκας μετεγχειρητικός, κατασκευασμένος από ύφασμα αεριζόμενο, αντιαλλεργικό.Διαθέτει εσωτερικό πάτο, μαλακό για άνεση στη βάδιση και απορρόφηση των κραδασμών κατά τη φόρτιση.Σκληρή αντιολισθητική σόλα σχεδιασμένη ανατομικά για να μεταφέρει όλα τα φορτία στο πί..
24,75€
Κωδικός Προϊόντος: 06-2-078
Υπόδημα Μετεγχειρητικό Αντικραδασμικό - Αποφόρτισης Μεταταρσίων "ORTHO WEDGE HEEL".Μετεγχειρητικό υπόδημα, ελαφρού βάρους. Κατασκευή από ύφασμα αεριζόμενο, πολλαπλών στρωμάτων, με εσωτερική υποαλλεργική επένδυση.Άκαμπτη, αντιολισθητική και πολυστρωματική σόλα, για την απορρόφηση των κραδασμών.Π..
25,00€
Κωδικός Προϊόντος: MB/HEELWEDGE
Πλεονεκτήματα & ΧαρακτηριστικάΝάρθηκας μετεγχειρητικός, κατασκευασμένος από ύφασμα αεριζόμενο, αντιαλλεργικό.Διαθέτει εσωτερικό πάτο, μαλακό για άνεση στη βάδιση και απορρόφηση των κραδασμών κατά τη φόρτιση.Σκληρή αντιολισθητική σόλα σχεδιασμένη ανατομικά για να μεταφέρει όλα τα φορτία στο μπ..
25,26€
Μετεγχειρητικός Νάρθηκας ORTHOWEDGE Αποφόρτισης Μεταταρσίων. Μαύρο. ARMOR ARF16.
Κορυφαίο σε Πωλήσεις
Κωδικός Προϊόντος: ARF16
Πλεονεκτήματα & ΧαρακτηριστικάΝάρθηκας μετεγχειρητικός, κατασκευασμένος από ύφασμα αεριζόμενο, αντιαλλεργικό. Διαθέτει εσωτερικό πάτο, μαλακό για άνεση στη βάδιση και απορρόφηση των κραδασμών κατά τη φόρτιση.Σκληρή αντιολισθητική σόλα, σχεδιασμένη ανατομικά για να μεταφέρει όλα τα φορτία σ..
27,00€
Κωδικός Προϊόντος: PS100
Μετεγχειρητικό Υπόδημα PRIM PS100. Μετεγχειρητικά υποδήματα που προστατεύουν και κρατούν το πόδι στη σωστή θέση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αποκατάστασης.Τα νέα μετεγχειρητικά υποδήματα της PRIM διαθέτουν σύστημα κλεισίματος Velcro που μπορεί να προσαρμοστεί στα πόδια με σημαντικές πα..
29,00€
Κωδικός Προϊόντος: 06-2-133
Μετεγχειρητικό Υπόδημα Αποφόρτισης Πτέρνας "HEEL RELIEF". Κατασκευή από αεριζόμενο ύφασμα με εσωτερική υποαλλεργική επένδυση. Διαθέτει άκαμπτη αντιολισθητική και πολυστρωματική σόλα για απορρόφηση των κραδασμών.Πελματιαία μαλακή επένδυση η οποία προσθαφαιρείται για επιπλέον άνεση του ασθενή.&nb..
33,56€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 37 (4 Σελ.)