ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Το Καλάθι σας

Αυχένας

Κωδικός Προϊόντος: AC-1110J
Το μαλακό αυχενικό κολάρο είναι κατασκευασμένο από αφρώδες υλικό, επενδυμένο από βαμβακερό ύφασμα.Αυτοκόλλητο κλείσιμο με velcro.Με όμορφα παιδικά σχέδια. Ενδείξεις:ΑυχεναλγίαΑυχενικό σύνδρομοΘλάση αυχένοςΚακώσεις αυχένος  Επιλέξτε το μέγεθος σας από τον ακόλουθο πίνακα: Μέγεθος..
10,00€
Κωδικός Προϊόντος: MED/8302 Child
 Το παιδιατρικό κολάρο αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης για μέτρια στερέωση, κατασκευάζεται ως επίπεδη υποαλλεργική ταινίααφρώδους πολυουρεθάνης μέσης πυκνότητας.Η εξωτερική του επένδυση είναι από μαλακή βισκόζη.                  &nb..
10,49€
Κωδικός Προϊόντος: 01-2-007
Κατασκευασμένο από μαλακό foam υλικό, κλειστών κυψελίδων 3mm. Υποαλλεργική και αεριζόμενη επένδυση.Ενδείξεις: Αυχενικές μυαλγίεςΘλάση μυών αυχένοςΚακώσεις αυχένοςΠαιδιατρικό ραιβόκρανο Επιλέξτε το μέγεθος σας από τον ακόλουθο πίνακα: ΜέγεθοςSmallMedium LargeΔιαστάσεις κολάρου cm5..
12,51€
Κωδικός Προϊόντος: PED/8302
Κατασκευή από ελαστικό υλικό υψηλής ποιότητας και αντοχής. Εξωτερική επένδυση από σωληνοειδές ελαστικό πλεκτό υλικό. Πολύ φιλικό με το παιδικό δέρμα. Όλα τα υλικά του είναι αεριζόμενα, αντιεφιδρωτικά μη τοξικά, με αντιαλλεργική, αντιολισθητική δράση. Είναι συμβατό με την ακτινολογική εξέταση..
14,99€
Κωδικός Προϊόντος: 1520/C
Αποτελείται από δύο "εργονομικές" βαλβίδες διαμορφώσιμες.Κατασκευασμένες από υποαλλεργικό, μη τοξικό "plastazote" υψηλής ποιότητας και αντοχής. Εφαρμόζουν αυτοκόλλητα.Συμβατό με την Ακτινολογική εξέταση (X-ray), την Αξονική (CT) και την Μαγνητική τομογραφία (MRI).Διαθέτει ευρεία Τραχειακή οπή.Εξασφα..
30,00€
Κωδικός Προϊόντος: 01-2-023
Ιδανικό βοήθημα στήριξης της κάτω γνάθου και του ινιακού οστού σε νήπια και παιδιά. Όλα τα τμήματα του κολάρου είναι από αεριζόμενο, ανοικτών κυψελίδων, “foam” υλικό.Η επένδυση είναι βαμβακερή και υποαλλεργική ώστε το δέρμα του παιδιού να παραμένει στεγνό και δροσερό.Τα αφρώδη τμήματα αφαιρούνται κα..
53,39€
Κωδικός Προϊόντος: 01-2-011
Δυναμοκατσάβιδο για την εφαρμογή του νάρθηκα επεμβατικής αυχενικής στήριξης HALO VEST (*) Κάντε κλικ στο συνδεσμο για να δείτε το νάρθηκα. Επιτυγχάνει τη διαβάθμιση πίεσης των ήλων (καρφιών) στην κρανιακή κοιλότητα...
350,87€
Κωδικός Προϊόντος: 01-2-010
Σύστημα Αυχενικής - Κρανιακής Στήριξης "HALO VEST".Αποτελείται από:I.  Στεφάνη κρανιακής στήριξης. Κατασκευή από σύνθετο υλικό carbon-fiber, εξαιρετικής ποιότητος και αντοχής.    Διαθέτει τέσσερεις ήλους (καρφιά) διάτρησης από τιτάνιο. Τρεις οδηγοί εφαρμογής και αυχενική έλξη από ίνα ..
2.283,99€
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)