ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Το Καλάθι σας

Κηλεπίδεσμοι


Κωδικός Προϊόντος: ARC422S
Ζώνη σχεδιασμένη για την ανακούφιση του κοιλιακού πόνου από ομφαλοκήλη. Διαθέτει ένα μη-ελαστικό επίθεμα αφρού το οποίο συμπιέζει άμεσα την ομφαλοκήλη και την πάσχουσα περιοχή,συμβάλλοντας στη συντηρητική αντιμετώπιση της κήλης. Η ζώνη είναι ελαστική για βέλτιστη εφαρμογή στο σώμα και μέγι..
15,00€
Κωδικός Προϊόντος: 05-1-002
Πρόσθιο τριγωνικό πλαίσιο με ενσωματωμένη σταθερή και ανατομική πελότα για την υποστήριξη της βουβωνοκήλης. Πλάγιο κλείσιμο με velcro ασφαλείας. Φέρει υπομήριο με θέσεις εφαρμογής.Από ημιελαστική φάσα των 5cm. Πλένεται.ΕνδείξειςΣυντηρητική αποθεραπεία της βουβωνοκήληςΕπιλέξτε το μέγεθος σας από τον ..
19,00€
Κωδικός Προϊόντος: 05-1-001
Πρόσθιο τριγωνικό πλαίσιο με ενσωματωμένη σταθερή και ανατομική πελότα για την υποστήριξη της βουβωνοκήλης.Πλάγιο κλείσιμο με velcro ασφαλείας.Φέρει υπομήριο με θέσεις εφαρμογής.Από ημιελαστική φάσα των 5cm.Πλένεται.ενδειξειςΣυντηρητική αποθεραπεία της βουβωνοκήληςΕπιλέξτε το μέγεθος σας από τον ακό..
19,00€
Κωδικός Προϊόντος: OIK/HERNIA BELT
Ελαστικός Διπλός Κηλεπίδεσμος με Βουβωνικές Πελώτες.Κατασκευή από μαλακά υφάσματα αιθυλένιου, βινυλίου, πολυαμίδη, πολυεστέρα, βαμβάκι.Πρόσθιο τριγωνικό πλαίσιο το οποίο διαθέτει θήκες που επιδέχονται προσθαφαιρούμενες Βουβωνικές σταθερές Ανατομικές        πελώτες που ασκούν ..
19,07€
Κωδικός Προϊόντος: 05-1-008
Ειδικός ημιελαστικός επίδεσμος, με ενσωματωμένη εσωτερικά επενδεδυμένη πελότα. Πλάγιο κλείσιμο με ρυθμιζόμενη συρταρωτή αγκράφα ασφαλείας.Ενδείξεις  Βοήθημα για την ομφαλοκήληΕπιλέξτε το μέγεθος σας από τον ακόλουθο πίνακα:  Μέγεθος SMLXLΠερίμετρος μέσης  (cm) 80-8585-9..
20,00€
Κωδικός Προϊόντος: AC-1094L
Ζώνη κήλης μονή, κατασκευασμένη από ελαστικό ύφασμα.Διαθέτει μαξιλάρι από αφρολέξ.Ενδείκνυται για βουβωνοκήλη. Επιλέξτε το μέγεθος σας από τον ακόλουθο πίνακα: ..
21,36€
Κωδικός Προϊόντος: AC-1094R
 Ζώνη κήλης μονή, κατασκευασμένη από ελαστικό ύφασμα. Διαθέτει μαξιλάρι από αφρολέξ. Ενδείκνυται για βουβωνοκήλη. Επιλέξτε το μέγεθος σας από τον ακόλουθο πίνακα: ..
21,36€
Κωδικός Προϊόντος: AC-1093
Zώνη Ομφαλοκήλης  Ύφασμα: Ελαστικό. Διαθέτει εύκαμπτες μπανέλες. Διαθέτει αυτοκόλλητο velcro. Προσθαφαιρούμενο μαξιλάρι. Αεριζόμενη.Ενδείξεις:ΟμφαλοκήληΜετεγχειρητκή θεραπείαΕπιλέξτε το μέγεθος σας από τον ακόλουθο πίνακα: ΜέγεθοςXS-SM-LXL-2XL3XL-4XLΠερίμετρος μέση..
21,36€
Κωδικός Προϊόντος: MB/5000/L
Πλεονεκτήματα & ΧαρακτηριστικάΚατασκευασμένο από βαμβακερό ύφασμα, αντιαλλεργικό, αφιδρωτικό.Διαθέτει αυτοκόλλητο Velcro περιμετρικά του κορμού για εύκολη προσαρμογή και αφαίρεση του κηλεπιδέσμου.Πίεστρο ανατομικό για την περιοχή της βουβωνοκήλης και μηριαίος ιμάντας που κουμπώνει με αυτοκ..
22,00€
Κωδικός Προϊόντος: MB/5000/R
Πλεονεκτήματα & ΧαρακτηριστικάΚατασκευασμένο από βαμβακερό ύφασμα, αντιαλλεργικό, αφιδρωτικόΔιαθέτει αυτοκόλλητο Velcro περιμετρικά του κορμού για εύκολη προσαρμογή και αφαίρεση του κηλεπιδέσμουΠίεστρο ανατομικό για την περιοχή της βουβωνοκήλης και μηριαίος ιμάντας που κουμπώνει με αυτοκόλ..
22,00€
Κωδικός Προϊόντος: MB/5100
Πλεονεκτήματα & ΧαρακτηριστικάΚατασκευασμένος από βαμβακερό ύφασμα, αντιαλλεργικό, αφιδρωτικόΔιαθέτει αυτοκόλλητο Velcro περιμετρικά του κορμού για εύκολη προσαρμογή και αφαίρεση του κηλεπιδέσμουΠίεστρο ανατομικό για την περιοχή της βουβωνοκήλης και μηριαίος ιμάντας που κουμπώνει με αυτοκό..
23,39€
Κωδικός Προϊόντος: 05-1-003
Πρόσθιο διπλό τριγωνικό πλαίσιο με δύο ενσωματωμένες σταθερές και ανατομικές πελότες για την υποστήριξη της βουβωνοκήλης. Κλείσιμο πίσω με συρταρωτή αγκράφα ασφαλείας. Φέρει δύο υπομήρια με θέσεις εφαρμογής. Από ημιελαστική φάσα των 5cm.Πλένεται.ΕνδείξειςΣυντηρητική αποθεραπεία της βουβωνοκήληςΕπιλέ..
24,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 20 (2 Σελ.)