ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Το Καλάθι σας

Νάρθηκες Δακτύλων

Κωδικός Προϊόντος: 03-2-041
Πλαστικός νάρθηκας με αεροφόρους οδούς για τη διόρθωση της δυσπλασίας δακτύλου. Διατηρεί την μεσοφαλαγγική άρθρωση DIP σε ουδέτερη θέση και την μεσοφαλαγγική άρθρωση PIP σε έκταση.                                 ..
5,00€
Κωδικός Προϊόντος: 2001
Πλαστικό Ναρθηκάκι Δακτύλου 'Stax'. Κατασκευή από πλαστικό υλικό υψηλής ποιότητας και αντοχής.Διαθέτει αεροφόρες οδούς.Προσαρμόζεται εύκολα και η εφαρμογή του ενισχύεται με μικρή αυτοκόλλητη ταινία στην μεσαία Φάλαγγα.Τοποθετεί σε Έκταση την πρώτη φαλαγγοφαλαγγική άρθρωση του δακτύλου επιτρέπον..
6,00€
Κωδικός Προϊόντος: MB/STAX
Πλαστικός Νάρθηκας Δακτύλου STAX FINGER.Κατασκευή από πλαστικό υλικό με αεροφόρους οδούς.Ακινητοποιεί την πρώτη φαλαγγοφαλαγγική άρθρωση δακτύλου , επιτρέποντας την κινητικότητα της μεσοφαλαγγικης άρθρωσης.Εφαρμόζεται αυτοκόλλητη ταινία στην μεσαία φάλαγγα για καλύτερη σταθεροποίηση του νάρθηκα.Χρώμ..
6,00€
Κωδικός Προϊόντος: 03-2-012/331
Νάρθηκες δακτύλων από εύκαμπτο αλουμίνιο, με εσωτερική επένδυση από αφρώδες υλικό, για την ακινητοποίηση των μεσοφαλαγγικών αρθρώσεων. Ενδείξ..
10,00€
Κωδικός Προϊόντος: 03-2-012/334
Νάρθηκες δακτύλων από εύκαμπτο αλουμίνιο, με εσωτερική επένδυση από αφρώδες υλικό, για την ακινητοποίηση των μεσοφαλαγγικών αρθρώσεων. Ενδείξεις Κακώσεις συνδέσμω..
10,00€
Κωδικός Προϊόντος: 03-2-012/333
Νάρθηκες δακτύλων από εύκαμπτο αλουμίνιο, με εσωτερική επένδυση από αφρώδες υλικό, για την ακινητοποίηση των μεσοφαλαγγικών αρθρώσεων. Ενδείξεις ..
10,00€
Κωδικός Προϊόντος: 03-2-012/335
Νάρθηκες δακτύλων από εύκαμπτο αλουμίνιο, με εσωτερική επένδυση από αφρώδες υλικό, για την ακινητοποίηση των μεσοφαλαγγικών αρθρώσεων. Ενδείξ..
10,00€
Κωδικός Προϊόντος: FT/21-23
Μεταλλικό Ναρθηκάκι Δακτύλου "TOAD" FT/21-23 Ortholand. Κατασκευή από εύκαμπτο ελαφρύ αλουμίνιο.Εσωτερική επένδυση από ειδικό ελαστικό FOAM.Ακινητοποιεί την πρώτη και δεύτερη Φάλαγγα Δακτύλου.Εφαρμόζεται χωρίς επιπλέον αυτοκόλλητες ταινίες.Μπορεί να πλυθεί.ΕνδείξειςΣυντηρητική αποκατάσταση σε:Κ..
10,00€
Κωδικός Προϊόντος: MB/2205
Πλεονεκτήματα & ΧαρακτηριστικάΝάρθηκας ακινητοποίησης αντίχειρα κατασκευασμένος από ύφασμα αφιδρωτικό, αεριζόμενο, αντιαλλεργικό.Διαθέτει μπανέλα αλουμινίου διαμορφώσιμη στον καρπό και στον αντίχειρα.Δύο ελαστικοί ιμάντες αυτοκόλλητοι με Velcro περιμετρικά του καρπού – αντιβραχίου.Στηρίζ..
10,00€
Κωδικός Προϊόντος: MB.BASEBALL
 Πλεονεκτήματα & ΧαρακτηριστικάΚατασκευασμένο από αλουμίνιο ελαφρού βάρουςΕσωτερική επένδυση από FOAMΑκινητοποίηση πρώτης και δεύτερης φάλαγγας δακτύλωνΜπορεί να πλυθεί ΕνδείξειςΣυντηρητική αγωγή σε:Κακώσεις συνδέσμων, τενόντωνΚακώσεις φαλαγγοφαλαγγικής και μεσοφαλαγγικής άρθρωσ..
10,00€
Κωδικός Προϊόντος: MB/FOLD OVER
Πλεονεκτήματα & ΧαρακτηριστικάΚατασκευασμένος από αλουμίνιο ελαφρού βάρουςΕσωτερική επένδυση από FOAMΑκινητοποίηση περόνης και δεύτερης φάλαγγας δακτύλωνΜπορεί να πλυθεί ΕνδείξειςΣυντηρητική αγωγή σε:Κακώσεις συνδέσμων, τενόντωνΚακώσεις φαλαγγοφαλαγγικής και μεσοφαλαγγικής άρθρω..
10,00€
Κωδικός Προϊόντος: MB/TOAD
 Πλεονεκτήματα & ΧαρακτηριστικάΚατασκευασμένος από αλουμίνιο ελαφρού βάρουςΕσωτερική επένδυση από FOAMΑκινητοποίηση πρώτης και δεύτερης φάλαγγας δακτύλωνΜπορεί να πλυθεί ΕνδείξειςΣυντηρητική αγωγή σε:Κακώσεις συνδέσμων, τενόντωνΚακώσεις φαλαγγοφαλαγγικής και μεσοφαλαγγικής άρθρωση..
10,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 37 (4 Σελ.)