ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Το Καλάθι σας

Νάρθηκες Ακινητοποίησης

Κωδικός Προϊόντος: ARM300B
 Σταθεροποιεί τον βραχίονα στην επιθυμητή θέση για την ακινητοποίηση του βραχίονα-ώμου μετά από εξαρθρήματα και σε μετεγχειρητικές θέσεις ανάπαυσης.  Κατασκευασμένος από ύφασμα καμπαρντίνα πυκνής πλέξης και υψηλής ποιότητας. Συνοδεύεται από ρυθμιζόμενο ιμάντα καθ' ύψος και επιπλ..
12,00€
Κωδικός Προϊόντος: ARM301B
 Σταθεροποιεί τον βραχίονα στην επιθυμητή θέση για την ακινητοποίηση του βραχίονα-ώμου μετά από εξαρθρήματα και σε μετεγχειρητικές θέσεις ανάπαυσης.  Κατασκευασμένος από αφρώδες υλικό υψηλής ποιότητας και ύφασμα velcro.Συνοδεύεται από ρυθμιζόμενο ιμάντα καθ' ύψος και επιπλέον ιμάντ..
15,00€
Κωδικός Προϊόντος: MB.2313
Πλεονεκτήματα & ΧαρακτηριστικάΑκινητοποιητής ώμου – βραχίονα κατασκευασμένος από βαμβακερό ύφασμα αεριζόμενο, υποαλλεργικόΔιαθέτει ιμάντα ρύθμισης του ύψους με αυτοκόλλητο Velcro και αγκράφες περιμετρικά του κορμού για ακινητοποίηση ώμου – βραχίοναΕγκάρσια φάσα με αυτοκόλλητο Ve..
16,10€
Κωδικός Προϊόντος: 03-2-078
Kατασκευή από επενδεδυμένο αφρώδες υλικό. Φέρει ρυθμιζόμενο ιμάντα ανάρτησης χειρός με μαξιλαράκι αποφόρτισης του ώμου. Μεσοπλεύρια αφρώδης ζώνη εφαρμόζεται περιμετρικά του κορμού. Φέρει περιβραχιόνιο στήριξης. Η πλήρης ακινητοποίηση του ώμου και του βραχιονίου επιτυγχάνεται με αυτοκόλλητη ταινία «v..
16,78€
Κωδικός Προϊόντος: MB/IMMO
Πλεονεκτήματα & ΧαρακτηριστικάΑκινητοποιητής ώμου-βραχίονα κατασκευασμένος από βαμβακερό ύφασμα, αεριζόμενο, υποαλλεργικόΔιαθέτει ιμάντες για τη ρύθμιση του ύψους με αυτοκόλλητο VelcroΑφρώδη μαξιλαράκια επενδεδυμένα με ύφασμα για μεγαλύτερη άνεση και καλύτερη εφαρμογήΥφασμάτινος ιμάντας..
17,35€
Κωδικός Προϊόντος: 03-2-017
Κατασκευή από επενδεδυμένο αφρώδες υλικό «foam». Ρυθμιζόμενες τιράντες ανάρτησης χειρός και αυτοκόλλητη εγκάρσια θωρακική δέστρα πλήρους ακινητοποίησης ώμου – βραχίονα. Στήριξη του άνω άκρου σε θέση κάμψης αγκώνος 90°. Πρόσθιο κλείσιμο με Velcro. Αμφιδέξιος.Μέγεθος One Size.Ενδείξεις Μετεγχειρη..
17,54€
Κωδικός Προϊόντος: REF.903
Ακινητοποιητής Ώμου–Βραχίονα PRIMΚατασκευασμένο από μαλακό ύφασμα. Ρυθμιζόμενο κατά ύψος με αγκράφα και Velcro®. Σχεδιασμένο με ζώνη ακινητοποίησης.Δεν περιέχει λάτεξ στη σύνθεση του. Αμφιδέξιος.Επιλέξτε το μέγεθος σας από τον ακόλουθο πίνακα: ΜεγέθηS  (0802690)M  (0802691)L ..
19,40€
Κωδικός Προϊόντος: OIK/8409
Κατασκευή από πολυστρωματικό ύφασμα πολυέστερ και βελούδο.Δύο αυτοκόλλητες, ρυθμιζόμενου ύψους, τιράντες ανάρτησης.Ελαστική Θωρακική, αυτοκόλλητη εγκάρσια φάσα.Αντικαθιστά πλήρως την συμβατική επίδεση τύπου "VELPEAU".Μπορεί να πλυθεί. Επιλέξτε το μέγεθος σας από τον ακόλουθο πίνακα: Μέγεθ..
22,16€
Κωδικός Προϊόντος: AC-1101
Φάκελος ακινητοποίησης ώμου - βραχίονα one size, κατασκευασμένος από βαμβακερό ύφασμα, υποαλλεργικό, αεριζόμενο. Διαθέτει δύο τιράντες ανάρτησης ώμου με αυτοκόλλητο κλείσιμο velcro για τη ρύθμιση του ύψους και δέστρα ακινητοποίησης από αφρολέξ.Προσφέρει ανακούφιση και άνεση τοποθετώντας τον αγκώνα σ..
24,80€
Κωδικός Προϊόντος: OIK/8410
Κατασκευή από υλικά πολυαμίδη, πολυέστερ, βαμβάκι, πολυουρεθάνη.Ελαστική Θωρακική, αυτοκόλλητη εγκάρσια φάσα.Διαθέτει επιπλέον αυτοκόλλητη προσθαφαιρούμενη Ωμική θήκη.Αυτοκόλλητοι Ιμάντες Βραχίονα, Καρπού.Μπορεί να πλυθεί. Επιλέξτε το μέγεθος σας από τον ακόλουθο πίνακα: ΜέγεθοςSMLXLΠ..
27,03€
Κωδικός Προϊόντος: REF.902
Ακινητοποιητής Ώμου PRIMΟρθή ακινητοποίηση. Οι ιμάντες ώμου που διασχίζουν το πίσω μέρος παρέχουν καλύτερη υποστήριξη και άνεση. Πρόσθετος ιμάντας περιμετρικά του κορμού για καλύτερη ακινητοποίηση του ώμου & βραχίονα.Δεν περιέχει λάτεξ στη σύνθεση του. Αμφιδέξιος. ΕνδείξειςΕξάρθρωση Ώμ..
30,00€
Κωδικός Προϊόντος: MB.305
Πλεονεκτήματα & ΧαρακτηριστικάΝάρθηκας ακινητοποίησης ώμου-βραχίονα 10°-15° κατασκευασμένος από αφρώδες υλικό υψηλής ποιότητας και ύφασμαΡυθμιζόμενος ιμάντας καθ΄ύψος με μαξιλαράκι για μεγαλύτερη άνεσηΔιαθέτει φάκελο στήριξης αντιβραχίου για καλύτερη ακινητοποίηση του άκρουΕπιπλέον ιμάντας πε..
35,60€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 34 (3 Σελ.)