ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Το Καλάθι σας

Αυχενοθωρακικοί Νάρθηκες

Κωδικός Προϊόντος: 01-2-031
Kατασκευή από πολυαιθυλένιο υψηλής ποιότητας και αντοχής. Οι εσωτερικές επενδύσεις foam είναι υποαλλεργικές, αντιβακτηριδιακές, προσθαφαιρούμενες και αυτοκόλλητες με velcro. Ακινητοποιεί το ινιακό οστό και την κάτω γνάθο.Οι ωμικοί ιμάντες, οι μεσοθωρακικοί καθώς και οι ιμάντες της κάτ..
133,99€
Κωδικός Προϊόντος: MB.2500
Πλεονεκτήματα & ΧαρακτηριστικάΑυχενοθωρακικός νάρθηκας που αποτελείται από δύο τµήµατα  που εφαρµόζουν µεταξύ τους µε ιμάντες με Velcro σε clips γρήγορης απελευθέρωσηςΠροσφέρει στήριξη του ινιακού οστού και της γνάθου καθώς και μετωπιαία στήριξη με ιμάντα γ..
144,10€
Κωδικός Προϊόντος: MB.CTO
Πλεονεκτήματα & Χαρακτηριστικά Αυχενοθωρακικός νάρθηκας που αποτελείται από δύο τµήµατα  που εφαρµόζουν µεταξύ τους µε ιμάντες με Velcro σε clips γρήγορης απελευθέρωσηςΠροσφέρει στήριξη του ινιακού οστού και της γνάθου, καθώς και μετωπιαία στήριξη με ιμάντα για ακινητοποίηση της Α.Μ..
166,95€
Κωδικός Προϊόντος: MB.CTO/SHORT
Πλεονεκτήματα & Χαρακτηριστικά Αυχενοθωρακικός νάρθηκας που αποτελείται από δύο τµήµατα  που εφαρµόζουν µεταξύ τους µε ιμάντες με Velcro σε clips γρήγορης απελευθέρωσηςΠροσφέρει στήριξη του ινιακού οστού και της γνάθου, καθώς και μετωπιαία στήριξη με ιμάντα για ακινητοποίηση της Α.Μ..
168,66€
Κωδικός Προϊόντος: 01-2-030
Kατασκευή από πολυαιθυλένιο υψηλής ποιότητας και αντοχής. Η εσωτερική υποαλλεργική, αεριζόμενη και αντιεφιδρωτική επένδυση foam είναι προσθαφαιρούμενη και αυτοκόλλητη με velcro. Εφαρμόζει με ρυθμιζόμενους ιμάντες (ωμικούς, μεσοθωρακικούς και δύο επιπλέον εκατέρωθεν της κάτω γνάθου). Πλένεται. Φ..
177,71€
Κωδικός Προϊόντος: OIK/LIDO MINERVA
Ραχεο-αυχενικός Νάρθηκας LIDO MINERVA με Μετωπιαία Στήριξη.Αποτελείται από δύο "εργονομικά" τμήματα. Προσφέρει ευρεία στήριξη της Γνάθου και του Ινιακού οστού.Εφαρμόζει με αυτοκόλλητο και πλαστικούς μηχανισμούς.Κατασκευή από πολυέστερ, πολυουρεθάνη, νάϋλον, αλουμίνιο πολυακετάλη, εύκαμπτο τριπολυμερ..
209,76€
Κωδικός Προϊόντος: 3002
Πλαστικός Ραχεο-Αυχενικός Νάρθηκας 'MINERVA'.Πολύ ελαφρού βάρους 400 γραμμαρίων.Χωρίς μεταλλικά τμήματα.Κατασκευή από "Plastazote" με ενίσχυση "Kydex" υψηλής ποιότητας και αντοχής.Ευρεία Τραχειακή οπή.Ευρεία στήριξης της Γνάθου και του Ινιακού οστού.Κλείσιμο στην Αυχενική και Θωρακική μοίρα με αυτ..
227,99€
Κωδικός Προϊόντος: 01-2-028
Κατασκευή από πολυαιθυλένιο, υψηλής ποιότητος και αντοχής. Εσωτερική υποαλλεργική επένδυση foam, προσθαφαιρούμενη και αυτοκόλλητη με velcro. Αεριζόμενη και αντιεφιδρωτική (πλένεται). Εφαρμόζει με αυτοκόλλητους και ρυθμιζόμενους ιμάντες με πλαστικές αγκράφες. Φέρει ενσωματωμένο μετωπιαίο ιμάντα ..
241,03€
Κωδικός Προϊόντος: OIK/CTO MINERVA
Ραχεο-Αυχενικός Νάρθηκας 'MINERVA CTO'.Αποτελείται από δύο "εργονομικά" τμήματα. Προσφέρει ευρεία στήριξη της Γνάθου και του Ινιακού οστού.Διαθέτει ευρεία Τραχειακή οπή.Εφαρμόζει με αυτοκόλλητο και πλαστικούς μηχανισμούς.Κατασκευή από πολυαιθυλένιο υψηλής ποιότητας και αντοχής.Διαθέτει μαλακές επεν..
269,99€
Κωδικός Προϊόντος: 01-2-024
Αυχενοθωρακικός Νάρθηκας - Σύστημα Ακινητοποίησης του τμήματος της αυχενικής και της ανώτερης θωρακοαυχενικής μοίρας. Αποτελείται από δύο τμήματα:Το αυχενικό κολάρο “VISTA MULTIPOST”To ραχεοστερνικό ακινητοποιητήΟ ραχεοστερνικός ακινητοποιητής αποτελείται από το πρόσθιο και το οπίσθιο..
305,10€
Κωδικός Προϊόντος: 01-2-011
Δυναμοκατσάβιδο για την εφαρμογή του νάρθηκα επεμβατικής αυχενικής στήριξης HALO VEST (*) Κάντε κλικ στο συνδεσμο για να δείτε το νάρθηκα. Επιτυγχάνει τη διαβάθμιση πίεσης των ήλων (καρφιών) στην κρανιακή κοιλότητα...
350,87€
Κωδικός Προϊόντος: CYB/LIDO
Ραχεο-Αυχενικός Νάρθηκας CYB/LIDO Ortholand με Μετωπιαία Στήριξη. Αποτελείται από δύο "εργονομικά" τμήματα. Προσφέρει ευρεία στήριξη της Γνάθου και του Ινιακού οστού.Διαθέτει ευρεία Τραχειακή οπή.Εφαρμόζει με αυτοκόλλητο και πλαστικούς μηχανισμούς.Κατασκευή από πολυαιθυλένιο υψηλής ποιότ..
480,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 14 (2 Σελ.)