ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Το Καλάθι σας

Αγκώνας

Περιαγκώνια  για παθήσεις όπως επικονδυλίτιδα, κακώσεις τενόντων και  νάρθηκες  για μετεγχειριτική αποκατάσταση καταγμάτων αγκώνος

Κωδικός Προϊόντος: AC-1080
Επιαγκωνίδα ελαστική, κατασκευασμένη από πλεκτό ύφασμα υψηλής ελαστικότητας, υποαλλεργικό, αεριζόμενο. Θερμαίνει, ανακουφίζει από τον πόνο και προσφέρει ομοιόμορφη κατανομή της συμπίεσης. Άνετη στην εφαρμογή, ιδανική για χρήση κατά την άθληση και την εργασία, χαρίζοντας σταθερότητα στην άρθρωση του ..
9,90€
Κωδικός Προϊόντος: FT/900
Κατασκευή από ελαστικό και πολυέστερ, υψηλής ποιότητας και αντοχής.Μπορεί να πλυθεί.   Επιλέξτε το μέγεθος σας από τον ακόλουθο πίνακα: ΜέγεθοςSMLXLΠερίφ. Αγκώνος σε εκ. 18-2222-2727-3131-36..
10,00€
Κωδικός Προϊόντος: OIK/ELASTIC ELBOW PREMIUM
Κατασκευή από ύφασμα ελαστικό διπλής περιέλιξης υψηλής ποιότητας.Ειδική πλέξη δύο στρωμάτων αντιαλλεργική, αεριζόμενη, αντιεφιδρωτική.Προκαλεί βαθμιαία συμπίεση στα μαλακά μόρια και στους ιστούς.Εύκολης και άνετης εφαρμογής ακόμα και για μακρά χρονική χρήση.Ιδανικό για χρήση κατά την εργασία.Μπορεί ..
10,00€
Κωδικός Προϊόντος: FT/EX 900
Κατασκευή από neoprene υψηλής ποιότητας και αντοχής.Επένδυση από νάϋλον.Μπορεί να πλυθεί.  Επιλέξτε το μέγεθος σας από τον ακόλουθο πίνακα: ΜέγεθοςSMLXLΠερίφ. Αγκώνος σε εκ.  20-2323-2727-3030-34..
10,00€
Κωδικός Προϊόντος: FT/004
Κατασκευή από neoprene υψηλής ποιότητας και αντοχής.Επένδυση από νάϋλον.Εφαρμόζει με αυτοκόλλητο.Μπορεί να πλυθεί.         Μέγεθος Κοινό - One Size. ..
10,00€
Κωδικός Προϊόντος: 03-2-123
Ρυθμιζόμενη αυτοκόλλητη δέστρα, με μαξιλαράκι πίεσης των μαλακών μορίων και συνδέσμων.Από επενδεδυμένο neoprene 3mm. Αμφιδέξια.ΕνδείξειςΠρόληψη και αποθεραπεία της επικονδυλίτιδος αγκώνοςΙδανικό για αθλητικές δραστηριότητεςΕπιλέξτε το μέγεθος σας από τον ακόλουθο πίνακα: ΜέγεθοςSMLXLΠεριφέ..
10,00€
Κωδικός Προϊόντος: FT/688
Κατασκευή από ελαστικό και πολυέστερ.Διαθέτει αεροφόρους τομές.Εφαρμόζει με αυτοκόλλητο.Μπορεί να πλυθεί.         Μέγεθος Κοινό - One Size ..
10,00€
Κωδικός Προϊόντος: 03-2-080
Περιαγκωνίδα Ελαστική "ACTIVE" Διπλής Περιέλιξης. Kατασκευή από ελαστικό υλικό διπλής περιέλιξης, χωρίς ραφή.Ανακουφίζει από τον πόνο, λόγω φλεγμονής και οιδήματος.Προσφέρει μυϊκή σταθερότητα.Ιδανική για καθημερινές δραστηριότητες.Αντιεφιδρωτική.Πλένεται.Αμφιδέξια.Χρώμα: Μαύρο/Γκρι. Ενδείξ..
10,00€
Κωδικός Προϊόντος: MB.2320
Πλεονεκτήματα & ΧαρακτηριστικάΠεριαγκωνίδα ελαστική υψηλής ποιότητας και αντοχήςΔεν εμποδίζει την κινητικότητα της άρθρωσης χάρη στον ειδικό σχεδιασμό που διαθέτει στο σημείο της άρθρωσηςΙδανικό για χρήση κατά την εργασία και άθλησηΜπορεί να πλυθεί Χρώμα: Γκρι ΕνδείξειςΣυντηρητική αγω..
10,00€
Κωδικός Προϊόντος: 03-2-058
Βοήθημα επικονδυλίτιδος neoprene, με εσωτερική υποαλλεργική επένδυση. Το πίεστρο σιλικόνης επιτυγχάνει επιπλέον προστασία και σωστή συμπίεση. Η αυτοκόλλητη δέστρα σταθεροποιεί ομοιόμορφα το περιαγκώνιο. Ρυθμιζόμενο κλείσιμο velcro για εύκολη προσαρμογή και σταθεροποίηση. Αμφιδέξιο.ΕνδείξειςΠρόληψη κ..
10,00€
Κωδικός Προϊόντος: AC-1083
Περιαγκώνιο κατασκευασμένo από ελαστικό ύφασμα υψηλής ποιότητας, υποαλλεργικό, αντιεφιδρωτικό. Ανακουφίζει και υποστηρίζει ιδανικά την περιοχή κάτω από τον αγκώνα. Αυτοκόλλητο κλείσιμο με  velcro. Ενδείκνυται για την πρόληψη και αποθεραπεία επικονδυλίτιδας και παρακονδυλίτιδας του αγκώνα ..
10,90€
Κωδικός Προϊόντος: 03-2-008
Kατασκευή από neoprene πάχους 3mm. Το πίεστρο χρησιμεύει για την απαιτούμενη δυναμική συμπίεση στον έσω ή έξω κόνδυλο. Η αυτοκόλλητη δέστρα σταθεροποιεί τα μαλακά μόρια και τους ιστούς.  Χρώμα  ΜαύροΜέγεθος  One Size ..
12,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 71 (6 Σελ.)