ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Το Καλάθι σας

Πολιτική επιστροφών

Μπορείτε να επιστρέψετε ΔΩΡΕΑΝ οποιοδήποτε προϊόν και να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας εντός 14 εργάσιμων ημερών, στην περίπτωση που η επιστροφή οφείλεται σε λάθος της εταιρίας μας(η επιστροφή μπορεί να γίνει με έκδοση πιστωτικού ή με επιστροφή χρημάτων).


Υπαναχώρηση

  • Ο πελάτης δύναται να υπαναχωρήσει της πώλησης εντός 14 ημερών από την αποστολή του προϊόντος και με έξοδα δικά του να το επιστρέψει στην εταιρία. Η εταιρία δικαιούται να δεχτεί την επιστροφή του προϊόντος ΜΟΝΟ στην περίπτωση που δεν έχει παραβιασθεί η συσκευασία και συνοδεύεται από την απόδειξη πληρωμής. Τα χρήματα της επιστροφής αποστέλλονται εντός 10 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Στη περίπτωση που η εξόφληση της παραγγελίας έχει γίνει μέσω Αντικαταβολής δεν επιστρέφεται το επιπλέον ποσό που επιβαρύνεται η παραγγελία με τον παραπάνω τρόπο πληρωμής.

    Η επιστροφή μπορεί να γίνει με έκδοση πιστωτικού ή με επιστροφή χρημάτων.

Προϊόντα που έρχονται σε επαφή με το σώμα (π.χ. καλσόν, κάλτσες,λαστέξ, αεροστρώματα, ανυψωτικά κ.α.) δεν αλλάζονται για λόγους υγιεινής.


Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies, για να σου προσφέρουμε μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης και να σε βοηθήσουμε να βλέπεις προϊόντα που σε ενδιαφέρουν.