ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Το Καλάθι σας

Πολυθρόνες Ανάπαυσης Συνοδών

Κωδικός Προϊόντος: 15745
Πολυθρόνα Νοσοκομειακού Συνοδού RELAX 6 Θέσεων με Πλαστικά Μπράτσα & Μαύρο Σκελετό. Μπλε Καρό Μαξιλάρι. Καθήστε αναπαυτικά στο μπαλκόνι ή την βεράντα σας, στην πολυθρόνα πολλαπλών θέσεων της Escape. Μπορεί να πάρει μέχρι και 6 διαφορετικές θέσεις.Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και σαν πολυ..
65,72€
Κωδικός Προϊόντος: 15663
Πολυθρόνα Νοσοκομειακού Συνοδού RELAX 6 Θέσεων με Πλαστικά Μπράτσα & Πράσινο Σκελετό. Πράσινο Καρό Μαξιλάρι.Καθήστε αναπαυτικά στο μπαλκόνι ή την βεράντα σας, στην πολυθρόνα πολλαπλών θέσεων της Escape.Μπορεί να πάρει μέχρι και 6 διαφορετικές θέσεις.Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και σαν πολυθρ..
70,20€
Κωδικός Προϊόντος: 15746
Πολυθρόνα Νοσοκομειακού Συνοδού RELAX 6 Θέσεων με Πλαστικά Μπράτσα. Μπλε Καρό Μαξιλάρι. Καθήστε αναπαυτικά στο μπαλκόνι ή την βεράντα σας, στην πολυθρόνα πολλαπλών θέσεων της Escape. Μπορεί να πάρει μέχρι και 6 διαφορετικές θέσεις. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και σαν πολυθρόνα νοσ..
82,02€
Κωδικός Προϊόντος: 15535
Πολυθρόνα Νοσοκομειακού Συνοδού RELAX 6 Θέσεων με Πλαστικά Μπράτσα. Πράσινο Καρό Μαξιλάρι. Καθήστε αναπαυτικά στο μπαλκόνι ή την βεράντα σας, στην πολυθρόνα πολλαπλών θέσεων της Escape. Μπορεί να πάρει μέχρι και 6 διαφορετικές θέσεις. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και σαν πολυθρόνα ..
82,02€
Κωδικός Προϊόντος: 15748
Πολυθρόνα Νοσοκομειακού Συνοδού RELAX 6 Θέσεων με Μαξιλάρι 7cm & Πλαστικά Μπράτσα. Μπλε Καρό Μαξιλάρι.  Καθήστε αναπαυτικά στο μπαλκόνι ή την βεράντα σας, στην πολυθρόνα πολλαπλών θέσεων της Escape.Μπορεί να πάρει μέχρι και 6 διαφορετικές θέσεις.Μπορείτε να την χρησ..
90,28€
Κωδικός Προϊόντος: 15534
Πολυθρόνα Νοσοκομειακού Συνοδού RELAX 6 Θέσεων με Μαξιλάρι 7cm & Μεταλλικά Μπράτσα. Μπλε Καρό Μαξιλάρι.  Καθήστε αναπαυτικά στο μπαλκόνι ή την βεράντα σας, στην πολυθρόνα πολλαπλών θέσεων της Escape.Μπορεί να πάρει μέχρι και 6 διαφορετικές θέσεις.Μπορείτε να την χρη..
96,98€
Κωδικός Προϊόντος: 15659
 Πολυθρόνα Νοσοκομειακού Συνοδού RELAX 6 Θέσεων με Μαξιλάρι 5cm & Πλαστικά Μπράτσα. Καφε-Μπεζ Καρό Μαξιλάρι. Καθήστε αναπαυτικά στο μπαλκόνι ή την βεράντα σας, στην πολυθρόνα πολλαπλών θέσεων της Escape.Μπορεί να πάρει μέχρι και 6 διαφορετικές θέσεις.Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και..
100,32€
Κωδικός Προϊόντος: 15637
Πολυθρόνα Νοσοκομειακού Συνοδού RELAX 7 Θέσεων με Πλαστικά Μπράτσα. Μπλε Καρό Μαξιλάρι. Αναπαυτική πολυθρόνα, πολλαπλών θέσεων, οκτάγωνου σκελετού, με δυνατότητα χρήσης και ως κρεβάτι, με ενισχυμένα μεταλλικά μπράτσα, κατασκευασμένη στην Ιταλία από την Escape.Καθήστε αναπαυτικά στο μπαλκόν..
108,14€
Κωδικός Προϊόντος: 15747
Πολυθρόνα Νοσοκομειακού Συνοδού RELAX 7 Θέσεων με Πλαστικά Μπράτσα. Μπλε-Πράσινο Καρό Μαξιλάρι. Αναπαυτική πολυθρόνα, πολλαπλών θέσεων, οκτάγωνου σκελετού, με δυνατότητα χρήσης και ως κρεβάτι, με ενισχυμένα μεταλλικά μπράτσα, κατασκευασμένη στην Ιταλία από την Escape.Καθήστε αναπαυτικά στο μπαλ..
108,14€
Κωδικός Προϊόντος: 15532
Πολυθρόνα Νοσοκομειακού Συνοδού RELAX 7 Θέσεων με Μεταλλικά Μπράτσα. Μπλε Καρό Μαξιλάρι. Αναπαυτική πολυθρόνα, πολλαπλών θέσεων, οκτάγωνου σκελετού, με δυνατότητα χρήσης και ως κρεβάτι, με ενισχυμένα μεταλλικά μπράτσα, κατασκευασμένη στην Ιταλία από την Escape. Καθήστε αναπαυτικά στο ..
111,48€
Κωδικός Προϊόντος: 15533
Πολυθρόνα Νοσοκομειακού Συνοδού RELAX 7 Θέσεων με Μεταλλικά Μπράτσα. Μπλε-Πράσινο Καρό Μαξιλάρι. Αναπαυτική πολυθρόνα, πολλαπλών θέσεων, οκτάγωνου σκελετού, με δυνατότητα χρήσης και ως κρεβάτι, με ενισχυμένα μεταλλικά μπράτσα, κατασκευασμένη στην Ιταλία από την Escape.Καθήστε αναπαυτικά στ..
112,00€
Κωδικός Προϊόντος: 0808876
Πτυσσόμενη Πολυθρόνα - Κρεβάτι  Συνοδού Ασθενών. Εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής και υλικών λειτουργική, πτυσσόμενη, πολυθρόνα-κρεβάτι για τους συνοδούς των ασθενών στο νοσοκομειακό περιβάλλον αλλά και για χρήση στο σπίτι όπου οι συνθήκες το απαιτούν. Στιβαρού, μεταλλικού σκελετ..
190,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)