Μενού
Το Καλάθι σας

Συσκευες αναρροφησης

Οι συσκευές αναρρόφησης  προορίζονται για την αναρρόφηση των εκκρίσεων (βλέννα, αίμα, καταρροή) σε ασθενείς με τραχειοστομία, μετεγχειρητικούς ή κατακεκλιμένους ασθενείς. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά

Κατασκευαστής: Alfacare
Συσκευή αναρρόφησης New Aspiret του οίκου CA - MI Ιταλίας Η φορητή συσκευή αναρρόφησης New Aspiret, προορίζεται για την αναρρόφηση των εκκρίσεων (βλέννα, αίμα, καταρροή) σε ασθενείς με τραχειοστομία, μετεγχειρητικούς ή κατακεκλιμένους ασθενείς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε ενήλικες όσο και σε π..
160,00€
Κατασκευαστής: MobiakCare
Νεφελοποιητής Θερμού Ατμού Vapinal Η Θεραπευτική Δύναμη του Θείου & των Αλάτων. Το μεταλλλικό νερό από τις Θερμές Πηγές του Ταbiano  είναι φυσικό προϊόν με Θειϊκό Άλας, Ασβέστιο & Μαγνήσιο. Η υψηλή περιεκτικότητα σε Υδροθείο το καθιστά από τα καλύτερα ιαματικά νερά στην Ευρώπη. Οι π..
164,98€
Κατασκευαστής: Alfacare
Συσκευή Αναρρόφησης New Askir 20 Συσκευή αναρρόφησης New Askir 20 του οίκου CA - MI Ιταλίας. Η συσκευή αναρρόφησης New Askir 20, προορίζεται για την αναρρόφηση των εκκρίσεων (βλέννα, αίμα, καταρροή) σε ασθενείς με τραχειοστομία, μετεγχειρητικούς ή κατακεκλιμένους ασθενείς. Μπορεί να..
200,00€
Κατασκευαστής: MobiakCare
CA-MI NEW ASKIR 30 ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ Συσκευή αναρρόφησης New Askir 30 Η συσκευή αναρρόφησης New Askir 30, προορίζεται για την αναρρόφηση των εκκρίσεων (βλέννα, αίμα, καταρροή) σε ασθενείς με τραχειοστομία, μετεγχειρητικούς ή κατακεκλιμένους ασθενείς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε ενήλικες..
237,99€
Κατασκευαστής: Alfacare
Κωδικός: 0808609 Η επιτραπέζια αναρρόφηση CaMi AS 100 είναι κατάλληλη για τραχειοστομημένους ασθενείς, χρόνια κατακεκλιμένους ασθενείς και ασθενείς σε μετεγχειρητική περίοδο. Αποτελεσματική αναρρόφηση εκκρίσεων από τη μύτη, το στόμα ή τους πνεύμονες. Επίσης, χρησιμοποιείται και σε περιπτώσεις μικρ..
280,00€
Κατασκευαστής: Alfacare
Συσκευή αναρρόφησης New Askir 230/12V BR του οίκου CA - MI Ιταλίας. Η συσκευή αναρρόφησης New Askir 230/12V BR,προορίζεται για την αναρρόφηση των εκκρίσεων (βλέννα, αίμα, καταρροή) σε ασθενείς με τραχειοστομία, μετεγχειρητικούς ή κατακεκλιμένους ασθενείς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε ενήλικες ό..
360,00€
Κατασκευαστής: Alfacare
Κωδικός: 0808611 Η φορητή συσκευή αναρρόφησης , προορίζεται για την αναρρόφηση των εκκρίσεων (βλέννα, αίμα, καταρροή) σε ασθενείς με τραχειοστομία, μετεγχειρητικούς ή κατακεκλιμένους ασθενείς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με καλώδιο ρεύματος, ..
420,00€
Κατασκευαστής: Alfacare
Συσκευή αναρρόφησης New Askir 36 BR του οίκου CA - MI Ιταλίας Η συσκευή αναρρόφησης New Askir 36 BR, προορίζεται για την αναρρόφηση των εκκρίσεων (βλέννα, αίμα, καταρροή) τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά. Βασικό χαρακτηριστικό της συσκευής New Askir 36 BR, είναι η δυνατότητα λειτουργίας της με τ..
470,00€
Κατασκευαστής: Alfacare
Κωδικός: 0808610 Η συσκευή αναρρόφησης CA-MI AS 36BR έχει σχεδιαστεί για την εύκολη μεταφορά και την αναρρόφηση των εκκρίσεων απο το στόμα, τη μύτη, την τραχειοστομία κλπ. οπουδήποτε και αν χρειάζεται. Λειτουργεί με μετασχηματισή ρεύματος, με ρεύμα αυτοκινήτου 12 Volt ή με την ενσωματωμένη επαναφορ..
550,00€
Κατασκευαστής: MobiakCare
Κωδικός: 0808637 Εγγύηση : 2 έτη Τροχήλατη Μέγιστη Πίεση Αναρρόφησης: 0,9 bar Ρυθμός ροής: 60lt/min..
912,99€
Κατασκευαστής: MobiakCare
Κωδικός: 0808222 Εγγύηση: 2 έτη Τροχήλατη Μέγιστη πίεση αναρρόφησης: 0,9 bar 90lt/min..
956,99€
Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)