Μενού
Το Καλάθι σας

Αεροστρωμα κατά των κατακλίσεων

Το αερόστρωμα είναι απολύτως απαραίτητο για τα έλκη κατάκλισης. Οι ασθενείς που πρέπει να μείνουν στο κρεβάτι έχουν άμεση ανάγκη από αερόστρωμα για την πρόληψη ή και την θεραπεία ελκών κατάκλισης.

Κατασκευαστής: Alfacare
Αερόστρωμα κατά των κατακλίσεων, κυψελωτό χωρίς αντλίαΑπευθύνεται σε κλινήρεις ασθενείς μεσαίας επικινδυνότητας για την πρόληψη και αντιμετώπιση του πρώτου σταδίου κατάκλισης (middle risk).Αερόστρωμα κυψελωτό, από υλικό PVCΔιαθέτει προεκτάσεις στα δύο άκρα του ώστε να εφαρμόζει κάτω από το στρώμα τη..
17,90€ 21,90€
Κατασκευαστής: Alfacare
Αερόστρωμα κατάκλισης bubble pad 0.30 mm AC - 100Α ανταλλακτικό. Αερόστρωμα κυψελωτό Από υλικό PVC - EN71 Διαθέτει προεκτάσεις στα δύο άκρα του ώστε να εφαρμόζει κάτω από το στρώμα της κλίνης προς αποφυγή ολισθηρότητας Εγγύηση καλής λειτουργίας 1 έτους Διαστάσεις στρώματος (φουσκωμένο): 90 (Π) x 2..
24,99€
Κατασκευαστής: Alfacare
Αερόστρωμα κατά των κατακλίσεων, κυψελωτό με ηλεκτρική αντλία, πλήρες σετΑπευθύνεται σε κλινήρεις ασθενείς για την πρόληψη και αντιμετώπιση του πρώτου σταδίου κατάκλισης.Αερόστρωμα κυψελωτό, από υλικό PVCΤο αερόστρωμα διεθέτει προεκτάσεις στα δύο άκρα του ώστε να εφαρμόζει κάτω από το στρώμα της κλί..
32,90€ 75,00€
Κατασκευαστής: MobiakCare
Αντλία αεροστρώματος κατακλίσεων για όλα τα αεροστρώματα .Με ρυθμιστή ροής για τον έλεγχο της γρήγορης - αργής εναλλαγής των αεροκυψελών .Εγγύηση για 2 χρόνια ...
32,90€
Κατασκευαστής: MobiakCare
Αερόστρωμα κατά των κατακλίσεων, κυψελωτό με ηλεκτρική αντλία, πλήρες σετ Mobiak 0223005Απευθύνεται σε κλινήρεις ασθενείς μεσαίας επικινδυνότητας για την πρόληψη και αντιμετώπιση του πρώτου σταδίου κατάκλισης (middle risk).Αερόστρωμα κυψελωτό, από υλικό PVCΔιαθέτει προεκτάσεις στα δύο άκρα του ώστε..
38,90€ 41,30€
Κατασκευαστής: MobiakCare
Αντλία αεροστρώματος κατακλίσεων για όλα τα αεροστρώματα. Με ρυθμιστή ροής για τον έλεγχο της γρήγορης-αργής εναλλαγής των αεροκυψελών.CE κατασκευαστήEγγύηση για 2 χρόνια...
41,90€
Κατασκευαστής: Alfacare
Σετ αερόστρωμα κατάκλισης κυψελωτό AC - 100 με ρυθμιστή πίεσης. Απευθύνεται σε κλινήρεις ασθενείς μεσαίας επικινδυνότητας για την πρόληψη και αντιμετώπιση του πρώτου σταδίου κατάκλισης (middle risk). Αερόστρωμα κυψελωτό, από υλικό PVC Διαθέτει προεκτάσεις στα δύο άκρα του ώστε να εφαρμόζει κάτω από..
43,95€ 43,88€
Κατασκευαστής: Alfacare
Αντλία αεροστρώματος με ρυθμιστή πίεσης. Αθόρυβη με άριστη απόδοση. Χρησιμοποιείται σε κυψελωτά και σωληνωτά αεροστρώματα.    ..
44,00€
Κατασκευαστής: VITA
Σύστηµα πρόληψης του δερµατικού έλκους λόγω κατάκλισης. Μικρού µεγέθους αντλία, αθόρυβη. Ο όγκος του παρεχόµενου αέρα ρυθµίζεται µε ηλεκτρικό ροοστάτη. Προστατεύεται από τη σκόνη µε εσωτερικό φίλτρο αέρα. Η ηλεκτρική ασφάλεια προστατεύει το µοτέρ από την πτώση της τάσης και το βραχυκύκλωµα. Φέρει άγ..
64,90€
Κατασκευαστής: MobiakCare
Ανταλλακτικό στρώμα σωληνωτό 0808279Κάλυμμα με φερμουάρ(nylon-PU, αδιάβροχο)Μέγιστο βάρος ασθενούς 170kgΔιαστάσεις:200x95cm..
76,90€
Κατασκευαστής: Alfacare
Αερόστρωμα κατάκλισης σωληνωτό υψηλού ρίσκου AC-101   Αερόστρωμα σωληνωτό Από ανθεκτικό υλικό PVC - Naylon Διαθέτει αδιάβροχο κάλυμμα το οποίο μπορεί να πλυθεί όσες φορές χρειασθεί. Διαθέτει προεκτάσεις στα δύο άκρα του ώστε να εφαρμόζει κάτω από το στρώμα της κλίνης προς αποφ..
99,00€
Κατασκευαστής: Alfacare
Αερόστρωμα κατάκλισης υψηλού ρίσκου σωληνωτό AC - 101A ανταλλακτικό Αερόστρωμα σωληνωτό Από ανθεκτικό υλικό PVC - Nylon Διαθέτει προεκτάσεις στα δύο άκρα του ώστε να εφαρμόζει κάτω από το στρώμα της κλίνης προς αποφυγή ολισθηρότητας Διαστάσεις στρώματος (φουσκωμένο): 85 cm (Π) x 190 cm (Μ) x 11 cm ..
108,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 23 (2 Σελ.)