ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Το Καλάθι σας

Συσκευές Tens-Ηλεκτροθεραπεία-Μαγνητοθεραπεία

Κωδικός Προϊόντος: 120334
Στυλό Ηλεκτροδιέγερης και μασάζ με κεφαλή αποτελούμενη από 2 μη αποσπώμενες σφαίρες.Σύνδεση με 2mm βύσμα το οποίο μπορεί να αλλαχτεί ανάλογα με τις ανάγκες σας..
48,00€
Κωδικός Προϊόντος: PAINGONE
 Το PainGone Plus είναι η ιδανική, ασύρματη συσκευή ηλεκτροδιέγερσης για όποιον επιθυμεί γρήγορη και χωρίς προβλήματα ανακούφιση από τον πόνο. Το PainGone Plus είναι μία ιατροτεχνολογική συσκευή σε μορφή στυλό που προκαλεί ηλεκτρική νευροδιέγερση χαμηλής συχνότητας,ωθώντας τον οργανισμό μα..
49,00€
Κωδικός Προϊόντος: 120335
Επαναχρησιμοποιούμενα γάντια κατάλληλα για ηλεκτροδιέγερση και μασάζ. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με δύο τρόπους. Να φορεθουν από τον φυσικοθεραπευτή για μάλαξη με ηλεκτροδιέγερση (συνοδεύονται από ζευγάρι πλαστικών γαντιών με σκοπό τη μόνωση των χεριών του φυσικοθεραπευτή) αλλά και να φορεθουν απ..
55,00€
Κωδικός Προϊόντος: 122711
Συσκευή Ηλεκτροδιέγερσης Η συσκευή βοηθά στην ανακούφιση του πόνου, καθώς και στη μυϊκή ενδυνάμωσηΧαρακτηριστικά: Αξιόπιστο και εύκολο στη χρήση Αυτόματη ενεργοποίηση 2 ανεξάρτητα κανάλια 8 ρυθμισμένα προγράμματα ηλεκτροδιέγερσης Δυνατότητα ρύθμισης ισχύος και ταχύ..
65,00€
Κωδικός Προϊόντος: EM 29
EM 29 - Περικάλυμμα TENS για γόνατο και αγκώναΓια την ανακούφιση του πόνου στο γόνατο και στον αγκώνα 2 δωρεάν ηλεκτρόδια επαφής χωρίς τη χρήση νερού Χωρίς ζελέ επαφής, δεν αντικαθίστανται με ηλεκτρόδια επαφής νερού Γενικό περικάλυμμα για τα γόνατα και τους αγκώνες (ρυθμιζόμενο κούμπωμα με γά..
75,00€
Κωδικός Προϊόντος: EM 37
EM 37 - Ζώνη ενδυνάμωσης κοιλιακών μυώνΔιέγερση των εμπρόσθιων και πλευρικών κοιλιακών μυών 4 ηλεκτρόδια Εύχρηστη Ευέλικτα ρυθμιζόμενη κοιλιακή ζώνη με άγκιστρο και θηλιά Εύκαμπτη ζώνη για το στομάχι με μεγέθη μέσης από 70 εως 140 εκ. Εύκαμπτο εργονομικό σχήμα Με ηλεκτρόδια επαφής, που δεν..
76,00€
Κωδικός Προϊόντος: EM 49
EM 49 - Ψηφιακό TENS/EMSΛειτουργίες: ◦Διαδερμική ηλεκτρική νευρική διέγερση (TENS) – ανακούφιση από τον πόνο χωρίς παρενέργειες και φάρμακα ◦Ηλεκτρονική διέγερση μυών (EMS) – για την ανάπτυξη και την ανάπλαση των μυών ◦Μασάζ - για χαλάρωση και ευεξία 2 ξεχωριστά ρυθμιζόμενα κανάλια με 4 αυτοκόλ..
82,00€
Κωδικός Προϊόντος: EM 39
EM 39 - Ζώνη ενδυνάμωσης κοιλιακών και ραχιαίων μυώνΔιέγερση των εμπρόσθιων κοιλιακών και των κάτω ραχιαίων μυών 4 ηλεκτρόδια (2 x κοιλιακούς & 2 x ραχιαίους) Εύχρηστη Ευέλικτα ρυθμιζόμενο Εύκαμπτη ζώνη για το στομάχι με μεγέθη μέσης από 75 έως 130 εκ. Εύκαμπτο εργονομικό σχήμα Με ηλεκ..
89,00€
Κωδικός Προϊόντος: EM 50
EM 50 - Εμμηνορροϊκή χαλάρωσηΗλεκτρική διαδερμική νευρική διέγερση (TENS) για την ανακούφιση από τον πόνο χωρίς φάρμακα Ρυθμιζόμενη ένταση, συνεχής ρύθμιση Λειτουργία θερμότητας, συνδυασμός θερμότητας και TENS Μπορεί να απαλύνει τον πόνο της εμμηνόρροιας ή της ενδομητρίωσης Συνδυασμός θερμότ..
91,00€
Κωδικός Προϊόντος: EM 59
EM 59 - Ψηφιακή συσκευή TENS / EMS με λειτουργία θερμότηταςΗλεκτρική διαδερμική νευρική διέγερση (TENS) για την ανακούφιση από τον πόνο χωρίς φάρμακα Ηλεκτρική διέγερση μυών για μυϊκή ανάπλαση και αναγέννηση 6 προγράμματα εκμάθησης Θεραπεία του πόνου (TENS) Μυϊκή διέγερση (EMS) Λειτουργία θ..
95,00€
Κωδικός Προϊόντος: EM 80
4 ξεχωριστά ρυθμιζόμενα κανάλια με 8 αυτοκόλλητα ηλεκτρόδια 30 εργοστασιακά προγραμματισμένες εφαρμογές (TENS/EMS/ Μασάζ) 20 εξατομικευμένα προγράμματα (TENS / EMS) «Λειτουργία-Ειδικού»: Η οποία εξασφαλίζει ιδανικό συντονισμό για το προσωπικό πρόγραμμα εκγύμνασής σας Λειτουργία με χρονοδιακόπτη (ρυθ..
114,90€
Κωδικός Προϊόντος: 117548
Το I-Tens Beauty είναι φορητή συσκευή ηλεκτροθεραπείας. Έχει 2 ανεξάρτητα κανάλια. Περιλαμβάνει 16 προκαθορισμένα πρωτόκολλα, με προγράμματα tens, ενδυνάμωσης και αισθητικής. Έχει χρονόμετρο που μπορείς να ρυθμίσεις το κάθε πρόγραμμα, από 10-60min & έχ..
115,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 33 (3 Σελ.)