ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Το Καλάθι σας

Στρώματα

Κωδικός: AC-407
    Στρώμα αφρολέξ (foam) προς αποφυγή άσκησης πίεσης στο σώμα του ασθενή και πρόκληση κατακλίσεων.  Έχει ένα σπάσιμο στο ύψος της πλάτης ώστε να  προσαρμόζεται ιδανικά στις μονόσπαστες κλίνες με δυνατότητα ανύψωσης της πλάτης. Είναι επενδεδυμένο από ανθεκτικό,..
65,00€
Κωδικός: AFROLEX-2S
    Στρώμα αφρολέξ, δίσπαστο, για χρήση σε κρεβάτι νοσηλείας. Η απαλότητα και ελαστικότητα του, προσφέρει ανακούφιση από πόνους κατάκλισης, ενώ η πυκνότητα του υλικού 25D προσφέρει την απαραίτητη στήριξη στο σώμα.  Το στρώμα, διαστάσεων (Π)x(M)x(Y)  90x190..
70,00€
Κωδικός: AFROLEX-1S
    Στρώμα αφρολέξ, μονόσπαστο, για χρήση σε κρεβάτι νοσηλείας. Η απαλότητα και ελαστικότητα του, προσφέρει ανακούφιση από πόνους κατάκλισης, ενώ η πυκνότητα του υλικού 25D προσφέρει την απαραίτητη στήριξη στο σώμα.  Το στρώμα, διαστάσεων (Π)x(M)x(Y)  90x1..
70,00€
Κωδικός: AFROLEX-3S
    Στρώμα αφρολέξ, πολύσπαστο, για χρήση σε κρεβάτι νοσηλείας. Η απαλότητα και ελαστικότητα του, προσφέρει ανακούφιση από πόνους κατάκλισης, ενώ η πυκνότητα του υλικού 25D προσφέρει την απαραίτητη στήριξη στο σώμα.  Το στρώμα, διαστάσεων (Π)x(M)x(Y)  90x1..
70,00€
Κωδικός: 0808910
 Ένα οικονομικό στρώμα από αφρολέξ (PU foam), πυκνότητας 25D ώστε να διατηρεί τη φέρουσα ικανότητα του υλικού χωρίς να υποχωρεί σε μακροχρόνια χρήση. Είναι απαλό, ελαστικό και έχει την απαραίτητη διαπερατότητα στον αέρα και την υγρασία. Το στρώμα έχει υποαλλεργικό υφασμάτ..
78,21€
Κωδικός: 0808911
 Πολύσπαστο, οικονομικό στρώμα από αφρολέξ (PU foam), πυκνότητας 25D ώστε να διατηρεί τη φέρουσα ικανότητα του υλικού χωρίς να υποχωρεί σε μακροχρόνια χρήση.  Ιδανικό για πολύσπαστα νοσοκομειακά κρεβάτια.   Είναι απαλό, ελαστικό και έχει την απαραίτητη διαπερατότητ..
81,96€
Κωδικός: 0806994
 Εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής στρώμα αφρολέξ BURMEIER, για τις ανάγκες της καθημερινής φροντίδας. Έχει πυρήνα αφρού πολυουρεθάνης, αφαιρούμενο και πλενόμενο κάλυμμα PU και πυκνότητα υλικού 40Kgανά κυβικό μέτρο.  Ο δείκτης σκληρότητας του είναι μέτριος, 4,5 kPa.&n..
96,79€
Κωδικός: 0223018
  Ένα στρώμα που αποτελείται από ίνες κοκοφοίνικα σε συνδυασμό με αφρολέξ προσφέροντας ελαστικότητα, μεγάλη στήριξη και αντοχή. Οι ίνες κοκοφοίνικα επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα διατηρώντας σωστή θερμοκρασία για έναν ευχάριστο ύπνο. Ιδανικό για πολύσπαστα κρεβάτια νοσηλείας.&n..
126,69€
Κωδικός: 0808765
   Το στρώμα MEMORY, είναι κατασκευασμένο από δύο υλικά, ένα φέροντα πυρήνα αφρολέξ (PU Foam) και επιφάνεια από αφρό «μνήμης», Memory Foam, προσφέροντας σας το καλύτερο των ιδιοτήτων τους.  Το αφρολέξ είναι γνωστό για την ελαστικότητα του ενώ το Memory foam θεωρείται τ..
150,66€
Κωδικός: ROYAL REST-90
 Ένα στρώμα που προσφέρει ασύγκριτη αίσθηση ανατομικότητας και ξεκούρασης καθώς προσαρμόζεται στις καμπύλες του σώματος, χαρίζοντας έναν ξεκούραστο και αναζωογονητικό ύπνο.  Η κατασκευή του είναι ένας συνδυασμός οικολογικού αφρού, από φυσική βάση ECO FOAM 12cm για τη σωστή στήριξη του ..
220,00€
Κωδικός: MED-90
Ένα στρώμα εξαιρετικής ποιότητας που παρέχει εργονομική στήριξη χάρη στο πρωτοποριακό υλικό Memory Natural 40kg/m3, 5cm, που αναπνέει και στις ενσωματωμένες δροσιστικές σφαίρες gel. Ο πυρήνας του είναι από φυσική βάση οικολογικού αφρούEco Foam 13cm που παρέχει τη σωστή στήριξη του σώματος.&..
240,00€
Κωδικός: ROYAL REST-100
 Ένα στρώμα που προσφέρει ασύγκριτη αίσθηση ανατομικότητας και ξεκούρασης καθώς προσαρμόζεται στις καμπύλες του σώματος, χαρίζοντας έναν ξεκούραστο και αναζωογονητικό ύπνο.  Η κατασκευή του είναι ένας συνδυασμός οικολογικού αφρού, από φυσική βάση ECO FOAM 12cm για τη σωστή στήριξη του ..
250,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 119 (10 Σελ.)