Μενού
Το Καλάθι σας

Στρώματα

Κατασκευαστής: Alfacare
Στρώμα αφρολέξ μονόσπαστο AC-407Στρώμα αφρολέξ με ένα σπάσιμο στο ύψος της πλάτης, ύψους 10 cmΜαλακό υλικό προς αποφυγή άσκησης πίεσης στο σώμα του ασθενή και πρόκληση κατακλίσεωνΜε επένδυση από ανθεκτικό, υποαλλεργικό ύφασμα με φερμουάρΠροσαρμόζεται ιδανικά στις μονόσπαστες κλίνες με δυνατότητα ανύ..
57,80€
Κατασκευαστής: ΑΜΒΕ
'Ένα στρώμα κατασκευασμένο από το εξαιρετικό υλικό υψηλής τεχνολογίας Technical Latex, πυκνότητας 50kg/m3 και πάχους 15cm, ειδικό για στρώματα, το οποίο παράγεται μέσα σε ειδικά κλειστά καλούπια και διογκώνεται σε υψηλές θερμοκρασίες παίρνοντας το τελικό του σχήμα. Το στρώμα αυτό μπορεί και αναπνέει..
232,00€
Κατασκευαστής: ΑΜΒΕ
'Ένα στρώμα εξαιρετικής ποιότητας που παρέχει εργονομική στήριξη χάρη στο πρωτοποριακό υλικό Memory Natural 40kg/m3, 5cm, που αναπνέει και στις ενσωματωμένες δροσιστικές σφαίρες gel. Ο πυρήνας του είναι από φυσική βάση οικολογικού αφρού Eco Foam 13cm που παρέχει τη σωστή στήριξη του σώματος. - Επιλο..
240,00€
Κατασκευαστής: ΑΜΒΕ
'Ενα στρώμα εξαιρετικής ποιότητας που παρέχει εργονομική στήριξη χάρη στο πρωτοποριακό υλικό Memory Natural 40kg/m3, 5cm, που αναπνέει και στις ενσωματωμένες δροσιστικές σφαίρες gel και διαμπερείς τρύπες ανά 4cm για καλύτερο αερισμό. Ο πυρήνας του είναι από φυσική βάση οικολογικού αφρού Eco Foam 13c..
260,00€
Κατασκευαστής: ΑΜΒΕ
'Το Latex όντας υποαλλεργικό από τη φύση του και χάρη στις 7 ζώνες στήριξης του εγγυάται έναν ύπνο ξεκούραστο και υγιεινό. Η πυκνότητα του 65kg/m3 χρίζει ανατομικότητα και ορθή στήριξη, και η δυνατότητα του να αναπνέει έχει σαν αποτέλεσμα να διατηρεί το σώμα ζεστό τους χειμερινούς μήνες και δροσερό ..
364,00€
Κατασκευαστής: ΑΜΒΕ
'Ένα στρώμα με πυρήνα Waterfoam, 6-13cm, σχεδιασμένο με πολλαπλές ζώνες στήριξης για καλύτερη άνεση και χαλάρωση. Συνδυαζόμενο με το πρωτοποριακό υλικό Memory Natural 65kg/m3, 5-12cm, με χρήση της τεχνολογίας Glue Free, με διαμπερείς τρύπες για πήρη αερισμό προσφέρει σωστή στήριξη του σώματος, κάνον..
400,00€
Κατασκευαστής: ΑΜΒΕ
'Ένα στρώμα με πυρήνα Waterfoam,6-13cm, σχεδιασμένο με πολλαπλές ζώνες στήριξης για καλύτερη άνεση και χαλάρωση. Συνδυαζόμενο με το πρωτοποριακό υλικό Memory Natural 65kg/m3, 5-12cm, με χρήση της τεχνολογίας Glue Free , προσφέρει σωστή στήριξη του σώματος, κάνοντας τον ύπνο σας πιο ξεκούραστο. - Επι..
420,00€
Κατασκευαστής: ΑΜΒΕ
'Ένα στρώμα με πυρήνα Waterfoam, 8-15cm, σχεδιασμένο με πολλαπλές ζώνες στήριξης για καλύτερη άνεση και χαλάρωση. Συνδυαζόμενο με το πρωτοποριακό υλικό Memory Natural 65kg/m3, 3-10cm, με χρήση της τεχνολογίας Glue Free, προσφέρει σωστή στήριξη του σώματος, κάνοντας τον ύπνο σας πιο ξεκούραστο. - Επι..
448,00€
Κατασκευαστής: ΑΜΒΕ
'Ένα στρώμα με πυρήνα Waterfoam, 7-14cm, σχεδιασμένο με πολλαπλές ζώνες στήριξης για καλύτερη άνεση και χαλάρωση. Συνδυαζόμενο με το πρωτοποριακό υλικό Memory Natural 65kg/m3, 4-11cm, με χρήση της τεχνολογίας Glue Free, προσφέρει σωστή στήριξη του σώματος, κάνοντας τον ύπνο σας πιο ξεκούραστο. - Επι..
448,00€
Κατασκευαστής: ΑΜΒΕ
'Το Marea έχει τη μοναδική ικανότητα να προσαρμόζεται στους μύες του σώματος, χαρίζοντας ιδανική στήριξη κατά τη διάρκεια του ύπνου κάνοντας τον πιο ξεκούραστο. Ο πυρήνας του είναι από φυσική βάση Moulding Technical Latex 50kg/m3 ύψους 15cm, με διαμπερείς τρύπες ανά 4cm για καλύτερο αερισμό και συνδ..
480,00€
Κατασκευαστής: ΑΜΒΕ
'Το Marea Cool έχει τη μοναδική ικανότητα να προσαρμόζεται στους μύες του σώματος, χαρίζοντας ιδανική στήριξη κατά τη διάρκεια του ύπνου κάνοντας τον πιο ξεκούραστο. Η επιφάνεια του καλύπτεται από δροσιστικούς τάπητες GEL για εξισορρόπηση της θερμοκρασίας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ο πυρήνας του..
532,00€
Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)