Μενού
Το Καλάθι σας

Λάστιχο Sanctband Floss Band Σκληρό

Λάστιχο Sanctband Floss Band Σκληρό
Νέο Προϊόν
Λάστιχο Sanctband Floss Band Σκληρό
Χρειάζεστε βοήθεια ;
Χρειάζεστε βοήθεια ;
Καλέστε στο 210 5027600
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα και Τετάρτη: 9:00-18:00 Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή : 9:00 - 20:00 Σάββατο : 9:00 - 14:30
Παραλάβή από το κατάστημα
Πριν επισκεφτείτε το κατάστημα ενημερωθείτε πρώτα τηλεφωνικά για τη διαθεσιμότητα του προϊόντος που ενδιαφέρεστε.
Οι παραδόσεις εντός Αθηνών των διαθέσιμων προϊόντων, γίνονται με δικά μας μέσα ή συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες το πολύ εντός 2 εργάσιμων ημερών.
20,50€
 • Απόθεμα: Διαθέσιμο
 • Κωδικός: 88283

H Sanctband ανέπτυξε το Flossband που αποτελείται από 4 διαφορετικά επίπεδα αντίστασης. Τα διαφορετικά επίπεδα αντίστασης επιτρέπουν την διαφορετική εφαρμογή των λάστιχών για την διέγερση διαφόρων στρωμάτων ιστού, σύμφωνα πάντα με τα διαφορετικά όρια ανοχής των χρηστών.

Πως λειτουργεί το Flossband;

Μέσα από διάφορες δυνατότητες εφαρμογής ασκείται συμπίεση στους μυς από το Flossband. Η υψηλή πίεση που ασκείται, επιφέρει ένα ανασταλτικό αποτέλεσμα στους υποδοχείς πόνου και στην υποκείμενη περιτονία, χαλαρώνοντας την πρόσφυση στους αδύναμους δεσμούς. Αυτό συμβαίνει υπό την ενεργητική και παθητική κίνηση του άκρου στο οποίο τυλίγεται το Flossband. Όταν απελευθερώνεται το λάστιχο, η στάση του αίματος τερματίζεται και το φρέσκο αίμα ενυδατώνει τον ιστό. Αυτό οδηγεί στην ανακούφιση διαφόρων τύπων πόνου.

Πότε χρησιμοποιείται το Flossband;

Το Flossband μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν ή μετά την προπόνηση. Είναι επίσης μια χρήσιμη μέθοδος αποθεραπείας στην φυσιοθεραπεία. Ο θεραπευτής το χρησιμοποιεί όταν ο πόνος απαγορεύει την κίνηση στον αθλούμενο ή ασθενή. Η τεχνική αυτή, βελτιώνει τις οδούς μετάδοσης ισχύος του σώματος, παράγοντας περισσότερη ισχύ στον ιστό, βελτιώνοντας την ιξωδοελαστικότητα, και απαιτώντας λιγότερη ενέργεια για κινητικότητα λόγω της αξονικής μετάδοσης του σώματος που οδηγεί σε μεγαλύτερη απόδοση. Λόγω της επακόλουθης ανακούφισης του πόνου, οι ασθενείς και οι αθλητές μπορούν να κινηθούν σημαντικά καλύτερα και ταχύτερα, χωρίς να χρειάζεται να καταφύγουν σε στάσεις του σώματος τους για την ανακούφιση από τον πόνο

 • Σφιχτή περιτύλιξη / συμπίεση στις αρθρώσεις και στους μυς
 • Πίεση στερέωσης στους υποδοχείς πόνου και στην περιτονία
 • Προληπτική και οξεία εφαρμογή
 • Ειδικά επίπεδα εφαρμογής λόγω των 4 διαφορετικών επιπέδων λάστιχου
 • Θετική επίδραση στην δομή των αρθρώσεων, στην περιτονία, και στους υποδοχείς πόνου

Ποια η διαφορά στα χρώματα;

Όλα τα χρώματα είναι κατάλληλα για τις αρθρώσεις όμως ειδικότερα θα μπορούσαμε να πούμε το κάθε χρώμα είναι κατάλληλο για:

Πράσινο χρώμα: Τραυματισμό – Προθέρμανση

Μπλε: Προθέρμανση

Μωβ: Μυϊκή – Μυοπεριτονική

Γκρι: Μυϊκή – Μυοπεριτονική

Πόσο σφίξιμο χρείαζεται;

Για χρήση στους μυς, θα συμβουλεύαμε ένα τέντωμα 50-70%

Για χρήστη στην περιτονία, μπορείτε να πάτε τουλάχιστον 50%

Για τραυματισμό, λιγότερο του 30%

Μπορείτε να δείτε video για την εφαρμογή τους πατώντας εδώ

Παρακαλούμε διαβάστε τις οδηγίες ασφαλείας πρώτού προβείται σε χρήση:

 • Το Flossband δεν είναι παιχνίδι, κρατήστε το μακριά από παιδιά
 • Χρησιμοποιείστε το Flossband μόνο σε περίπτωση που έχετε γνώση των ευεργετικών ιδιοτήτων αλλά και των ρίσκων του ή χρησιμοποιείστε κάτω από την επίβλεψη θεραπευτή ή ειδικού. Λανθασμένη χρήση θα μπορούσε να προκαλέσει τραυματισμό
 • Το Flossband αποτελείται από φυσικό λάστιχο, ένα φυσικό προϊόν. Μην χρησιμοποιείται το Flossband άμα είστε αλλεργικός στο latex!
 • Ελέγχετε το Flossband πριν από κάθε χρήση για οποιοδήποτε κόψιμο ή σκίσιμο έχει και χρησιμοποιείστε το μόνο σε περίπτωση που είναι σε τέλεια κατάσταση
 • Αυτές οι οδηγίες ασφαλείας δεν είναι οδηγοί χρήσης, ως εκ τούτου δεν υποκαθιστά την απαραίτητη εκπαίδευση για την χρήση του Flossband

Είδος: Floss Band, Υλικό: Μαλαισιανό Latex, Χρώμα: Μωβ, Διαστάσεις (cm): 200x5, Πάχος Λάστιχου (mm): 1,60, Σκληρότητα: Σκληρό

1. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα "Ορθοπεδικά  Κουταλακίδης " (κατόπιν τηλεφωνικής συνεννοήσεως)

Διεύθυνση: Ταξιαρχών 142 Κορυδαλλός, Τ.Κ.: 18121, Τηλ.: 2105027600-2105027674-6907909015 email:info@orthopedica.com.gr

 2. Παράδοση με εταιρεία ταχυμεταφορών ή μεταφορική (εντός λεκανοπεδίου Αττικής)

Η χρέωση είναι 1,90 για δέματα που το φυσικό βάρος ή κατά την ογκομέτρηση η συσκευασία δεν ξεπερνά τα 2 kg . Χρέωση 1 € για κάθε επιπλέον κιλό..

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες των 100.00 € και άνω.

3.  Παράδοση με εταιρεία ταχυμεταφορών ή μεταφορική (εκτός λεκανοπεδίου Αττικής, Ηπειρωτική Ελλάδα, Νησιωτικοί προορισμοί)

Η χρέωση είναι 3.00€ για δέματα που το φυσικό βάρος ή κατά την ογκομέτρηση η συσκευασία δεν ξεπερνά τα 2 kg . Χρέωση 1 € για κάθε επιπλέον κιλό.

*Μπορεί να υπάρξει επιβάρυνση για παραδόσεις σε δυσπρόσιτες περιοχές σύμφωνα με τις χρεώσεις των μεταφορικών εταιρειών.

*Για τα μεγάλα ή βαριά δέματα (περιπτώσεις που η συσκευασία ξεπερνά τα 7 kg) ζητείται προπληρωμή με κατάθεση σε τράπεζα ή πιστωτική-χρεωστική-προπληρωμένη κάρτα και η παράδοση ορίζεται αυτόματα με μεταφορική εταιρεία. Εναλλακτικά επιβάρυνση πελάτη για αποστολή με Courier κατόπιν συνεννόησης.

    4. Στα νοσοκομειακά κρεβάτια ,τις πολυθρόνες και γενικώς στα ογκώδη αντικείμενα δεν ισχύει η αντικαταβολή  για όλη την Ελλάδα (εξαιρείται ο νομός Αττικής) λόγω του  ότι είναι μεγάλος ο όγκος (πολλές κούτες) και τα μεταφορικά καθορίζονται αναλόγως την περιοχή της παράδοσης.Επειδή το σύστημα δεν μπορεί να υπολογίσει το κόστος αυτόματα για το κάθε μέρος της Ελλάδας με την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα επικοινωνούμε μαζί σας για το κόστος των μεταφορικών.

5. Express παράδοση εντός Αθηνών.

Παράδοση αυθημερόν εντός Αθηνών για ετοιμοπαράδοτα προϊόντα. Ελάχιστη χρέωση 10 ευρώ για τα μικρά πακέτα και κατόπιν ενημέρωσης για τα ογκώδη και βαριά αντικείμενα.


Τρόποι Πληρωμής


Τραπεζική κατάθεση


 1. Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό ALPHA BANK
  IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ GR5001402540254002002006798
  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ, ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

 2. Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
  IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ GR6301721050005105024624042
  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ, ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

 3. Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό EUROBANK
  IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ GR2102601070000210200842474
  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ, ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

 4. Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό ΕΘΝΙΚΗΣ
  IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 
  GR4201101050000010561044289
  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ, ΠΛΕΣΣΙΑ ΕΛΕΝΗ
     


Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα

       Είναι δυνατή η χρήση πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, DinersΑντικατάβολή μετρητών στον μεταφορέα ισχύει για συγκεκριμένες περιοχές και μεταφορικές εταιρίες