ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Το Καλάθι σας

Μαξιλάρια

Κωδικός Προϊόντος: 08-2-099
Kατασκευή από pvc µε “veloute” υποαλλεργική επένδυση. Ο ανατοµικός σχεδιασµός βοηθά στη διατήρηση της σωστής θέσης του αυχένα, χωρίς περιορισµό των κινήσεων. Υποστηρίζει το κεφάλι και σε κάθετη θέση. Μειώνει το άλγος που οφείλεται σε αυχενικό σύνδροµο. Φουσκώνει εύκολα µε το στόµα. ∆ιαθέτει βαλβίδα ..
10,00€
Κωδικός Προϊόντος: AC-716
Μαξιλάρι αυχένα φουσκωτό AC - 716Κατασκευασμένο από PVC Επενδυμένο με βελούδινο κάλυμμα φιλικό προς το χρήστη Βοηθά στη διατήρηση της σωστής θέσης του αυχένα Απαλλάσσει από τους πόνους του αυχενικού συνδρόμου Φουσκώνει εύκολα με το στόμα ή με τη χρήση αντλίας και κλείνει με πώμα Εύκολο στη ..
10,00€
Κωδικός Προϊόντος: MB.512
Πλεονεκτήματα & Χαρακτηριστικά Κατασκευασμένο από PVC με επένδυση “veloute”.Αεροθαλάμους με βαλβίδα ασφαλείας.Μέγιστο βάρος χρήστη: 100 kgΜπορεί να φουσκωθεί με χειροκίνητη τρόμπα από τη βαλβίδα.Τοποθετείται στο κέντρο οποιουδήποτε  καθίσματος. Μέγεθος: KοινόΧρώμα: ..
11,34€
Κωδικός Προϊόντος: AC-749
Κουλούρα Κατάκλισης Υφασμάτινη AC-749 Προτείνεται για την πρόληψη δημιουργίας ελκών κατάκλισης, καθώς και για την ανακούφιση του πόνου στην περιοχή του κόκκυγα.Ανθεκτική κατασκευή. Υφασμάτινη επένδυση. Με αεροθάλαμο & βαλβίδα. Κατάλληλη για χρήση στο κάθισμα ή το κρεβάτι.  Διάμ..
13,00€
Κωδικός Προϊόντος: 0810702
Ανατομικό Μαξιλάρι - Ρολό Υποστήριξης Μέσης Πλάτης.  Είνα ένα ιδανικό βοήθημα πρόληψης της καθιστικής νόσου, η οποία εκδηλώνεται με την πάροδο του χρόνου σε όσους ανθρώπους υποχρεώνονται σε παρατεταμένη, πολύωρη, καθιστική εργασία, π.χ. οι υπάλληλοι γραφείου, ταμίες κτλ.Η καθιστική νόσος έ..
15,00€
Κωδικός Προϊόντος: AC-717
Μαξιλάρι Αυχένα - Ύπνου Behrend Homecare Γερμανίας.   Μετατρέπεται εύκολα & γρήγορα σε μαξιλάρι ύπνου!Βοηθά στη διατήρηση της σωστής θέσης του αυχένα Απαλλάσσει από του πόνους του αυχενικού συνδρόμου Χρησιμοποιείται κατά την ανάπαυση σε καθιστή θέση Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και..
15,62€
Κωδικός Προϊόντος: 08-2-018
Κατασκευή από υψηλής πυκνότητας αφρό πολυουρεθάνης, pu foam. Το µαξιλάρι τοποθετείται σε σηµεία επιλογής στο κάθισµα, χάρη στον ελαστικό ιµάντα που διαθέτει. Είναι ελαφρύ και εύκολο στην εφαρµογή. Στηρίζει τη µέση σε σωστή θέση. Ευθυγραµµίζει την σπονδυλική στήλη. Χρήση στο σπίτι, αυτοκίνητο και γρα..
16,74€
Κωδικός Προϊόντος: ARVP02
 Το μαξιλάρι αυχένα, έχει ανατομική σχεδίαση για να παρέχει βέλτιστη άνεση κατά τη διάρκεια των ταξιδιών. Φοριέται περιμετρικά του αυχένα και προσφέρει αναπαυτική θέση.  Είναι κατασκευασμένο από 100% ελαστικά υλικά (Visco-elastic).  Διαθέτει ύφασμα ..
17,00€
Κωδικός Προϊόντος: MB. CERVICAL PILLOW
Μαξιλάρι αυχένος – ταξιδίου Μέγεθος: Κοινό Χρώμα: Λευκό Πλεονεκτήματα & Χαρακτηριστικά Κατασκευασμένο από VISCO – ELASTIC ανατομικής σχεδίασης Φοριέται περιμετρικά του αυχένα και προσφέρει αναπαυτική θέση Διαθέτει ύφασμα υψηλής αντοχής, αεριζόμενο, αν..
17,90€
Κωδικός Προϊόντος: 08-2-003
Μοναδικό βοήθηµα του αυχένα για χρήση στο αυτοκίνητο και στο ταξίδι.  Ειδικός σχεδιασµός για τη σωστή στήριξη του κεφαλιού καθ’ όλη τη διάρκεια της οδήγησης. Εφαρµόζει στο κάθισµα του αυτοκινήτου µε ελαστικό ιµάντα (strap). Κατασκευασµένο από 100% διαµορφωµένο "Memory Foam". Χρώµα: Mαύ..
18,08€
Κωδικός Προϊόντος: 08-2-021
Πολυµορφικό βοήθηµα πολλαπλών χρήσεων. Κατασκευή από "Foam" υλικό µε υποαλλεργική veloute επένδυση µε φερµουάρ. Φέρει εσωτερικά ενσωµατοµένο έλασµα που καθιστά το µαξιλάρι πολυµορφικό, αναλόγως της χρήσης. Κατάλληλο για τον αυχένα, τα γόνατα, το ισχίο και για µωρά.Χρώµα πράσινο∆ιαστάσεις: Μήκος 60cm..
18,41€
Κωδικός Προϊόντος: 0808320
Ξεκινήστε το Ταξίδι σας με το Μαξιλάρι Αυχένα Mobiakcare και Αφήστε το Αυχενικό Σύνδρομο στο Σπίτι σας! Κατασκευασμένο από αφρό μνήμης -  memory foam.  Ιδανική λύση για το αυχενικό σύνδρομο.Επενδυμένο με βελούδινο ή υφασμάτινο κάλυμμα φιλικό προς το χρήστη.Βοηθά στη διατήρηση της..
19,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 76 (7 Σελ.)