ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Το Καλάθι σας

Foam Roller

AMILA Foam Roller Arrow Φ14x33cm Μαύρο/Λάιμ
Νέο Προϊόν
Κωδικός Προϊόντος: 96828
Σπάστε τα trigger points αποτελεσματικά! Ο Κύλινδρος Ισορροπίας από την AMILA είναι φτιαγμένος απο υψηλής πυκνότητας EVA και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην αποκατάσταση ή να ενταχθεί σε ασκήσεις Pilates ή Yoga. Είναι κατασκευασμένος έτσι ώστε να αντέχει ακόμα και τη συχνή χρήση σε έ..
9,20€
Κωδικός Προϊόντος: 96817
Το τέλειο Foam Roller για τα πέλματα των ποδιών αλλά και για τα χέρια. Το Foot Massage Roller Pro από την AMILA, είναι το ιδανικό για αξεσουάρ για όλους, καθώς προσφέρει την χαλάρωση που χρειάζεται το σώμα μετά από μια κουραστική μέρα. Κατάλληλο για massage στο πέλμα αλλά και στο αντι..
9,20€
Κωδικός Προϊόντος: 96826
Σπάστε τα trigger points αποτελεσματικά! Ο Κύλινδρος Ισορροπίας από την AMILA είναι φτιαγμένος απο υψηλής πυκνότητας EVA και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη φυσικοθεραπεία ή να ενταχθεί σε ασκήσεις Pilates ή Yoga. Είναι κατασκευασμένος έτσι ώστε να αντέχει ακόμα και τη συχνή χρήση σε ..
12,30€
Κωδικός Προϊόντος: 96827
Σπάστε τα trigger points αποτελεσματικά! Ο Κύλινδρος Ισορροπίας από την AMILA είναι φτιαγμένος από υψηλής πυκνότητας EVA και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη φυσικοθεραπεία ή να ενταχθεί σε ασκήσεις Pilates ή Yoga. Είναι κατασκευασμένος έτσι ώστε να αντέχει ακόμα και τη συχνή χρήση σε ..
13,90€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)