ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Το Καλάθι σας

Αντλίες Αεροστρωμάτων

Κωδικός Προϊόντος: 0223021
Αντλία αεροστρώματος κατακλίσεων για όλα τα αεροστρώματα. Με ρυθμιστή ροής για τον έλεγχο της γρήγορης - αργής εναλλαγής των αεροκυψελών .Εγγύηση για 2 χρόνια ...
28,98€
Κωδικός Προϊόντος: AC1
Αντλία Παροχής Αέρα Αεροστρώματος Κατάκλισης με Ρυθμιστή ΠίεσηςΗ ηλεκτρική αντλία λειτουργεί ως ρυθμιστής της πίεσης του αέρα, ανάλογα με το βάρος και τις ανάγκες του ασθενή.Είναι αθόρυβης λειτουργίας, χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος με άριστη απόδοση και εύκολη στη χρήση της. Διαθέτει ε..
44,29€
Κωδικός Προϊόντος: 0808578
Ανταλλακτική αντλία ρύθμισης παροχής αέρα σε ραβδωτο, σωληνωτό αερόστρωμα. Πιστοποίηση CEEγγύηση για 2 χρόνια...
49,00€
Κωδικός Προϊόντος: 10-2-015
Σύστηµα πρόληψης του δερµατικού έλκους λόγω κατάκλισης. Μικρού µεγέθους αντλία, αθόρυβη. Ο όγκος του παρεχόµενου αέρα ρυθµίζεται µε ηλεκτρικό ροοστάτη. Προστατεύεται από τη σκόνη µε εσωτερικό φίλτρο αέρα. Η ηλεκτρική ασφάλεια προστατεύει το µοτέρ από την πτώση της τάσης και το βραχυκύκλωµα. Φέρει άγ..
54,20€
Κωδικός Προϊόντος: 10-2-024
Η αντλία "DIGIT VIRGO ΙΙ" είναι πλήρως αυτοματοποιημένη. Ο έλεγχος γίνεται ηλεκτρονικά με πρόγραμμα ρύθμισης εναλλαγής του αέρα στους αεροθαλάμους του αεροστρώματος και με αισθητήρα μέτρησης του βάρους του ασθενή.  Φέρει ένδειξη χρόνου κύκλου και εύρους πίεσης.Διαθέτει "alarm" με..
314,71€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)