Μενού
Το Καλάθι σας

Ασκήσεις Άνω και Κάτω άκρων

Προϊόντα για την ενδυνάμωση των άνω και κάτω άκρων ατόμων που βρίσκονται στο στάδιο της αποκατάστασης. Η σειρά περιλαμβάνει και των υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας Γυμναστή Παθητικής Εξάσκησης Oxycycle 2.

Κατασκευαστής: Alfacare
Όργανο ασκήσεων με πεντάλ AC-3215Ο γυμναστής με πεντάλ της MSD, είναι ένα αποτελεσματικό όργανο ασκήσεων των άνω και κάτω άκρων. Ιδανικό για την αποκατάσταση της μυϊκής δύναμης, τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και τον καλύτερο συντονισμό χεριών - ποδιών.Τοποθετείται στο δάπεδο γ..
33,68€
Κατασκευαστής: MobiakCare
Εγγύηση: 1 έτος. Για χρήση κατ’ οίκον Για την εκγύμναση άνω & κάτω άκρων. Με δυνατότητα ρύθμισης της δυσκολίας..
39,00€
Κατασκευαστής: Alfacare
Γυμναστής Ενεργητικής Εξάσκησης Μαγνητικός MVS OXYCYCLE I AC-3214 O Γυμναστής Oxycycle I χρησιμοποιείται για ασκήσεις των άνω και κάτω άκρων. Η ρυθμιζόμενη αντίσταση σας επιτρέπει να γυμνάσετε προοδευτικά τα άκρα σας. Αυστηρά για ενεργητική εξάσκηση. Ελαφριά και ανθεκτική κατασκευή, με ρυθμιστή αντ..
234,79€
Κατασκευαστής: MobiakCare
Εγγύηση 1 έτους Για χρήση κατ’ οίκον Εκγύμναση άνω και κάτω άκρων Δυνατότητα ρύθμισης της δυσκολίας Ενδείξεις Κατανάλωσης θερμίδων και Ταχύτητας..
299,99€
Κατασκευαστής: Alfacare
Γυμναστής παθητικής εξάσκησης με πεντάλ Oxycycle 2 AC-3211 Ο γυμναστής παθητικής εξάσκησης με πεντάλ Oxycycle 2 της MSD είναι ένα θαυμάσιο όργανο ασκήσεων, για εξατομικευμένη και χαμηλής έντασης εξάσκηση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε. Ο ρυθμιστής ταχύτητας επιτρέπει την προοδευτική ενδυνά..
314,98€
Κατασκευαστής: MobiakCare
Ηλεκτροκίνητο Ποδήλατο Παθητικής Εκγύμνασης 0807423To Farmabike Ηλεκτροκίνητο Ποδήλατο Παθητικής Εκγύμνασης είναι συσκευή ενεργητικής και παθητικής αποκατάστασης, τόσο για τα πόδια όσο και για τα χέρια.Επιταχύνει τη διαδικασία αποκατάστασηςΒελτιώνει την κινητικότητα των αρθρώσεωνΕπιταχύνει τον ..
316,20€
Το ποδήλατο THERA mobi 540 είναι ένα μικρό και εύχρηστο εργαλείο εξάσκησης ποδιού και βραχίονα με καλή τιμή. Έχει σχεδιαστεί για να κινητοποιήσει τους ηλικιωμένους και τα άτομα με ελαφρά φυσικούς περιορισμούς. Αναπτύχθηκε ειδικά για την καθημερινή χρήση στο σπίτι και για την ευέλικτη χρήση σε ε..
1.940,00€
Ποδήλατο ενεργοπαθητικής άσκησης με έγχρωμη οθόνη 2.7"Ο άριστος συνδυασμός άσκησης για πόδια και χέρια•Χειριστήριο με έγχρωμη οθόνη 2.7"Στήριγμα άνω άκρων με μακριά βάση στήριξης(μανιβέλα) για μεγάλη κυκλική περιστροφήΣτηρίγματα χεριώνΠετάλια με ρύθμιση ακτίνας σε 2 θέσειςΣτη..
4.970,00€
Ποδήλατο ενεργοπαθητικής άσκησης άνω και κάτω με έγχρωμη οθόνη 5.7"Ο άριστος συνδυασμός άσκησης για πόδια και χέριαΧειριστήριο με έγχρωμη οθόνη 5.7"Στήριγμα άνω άκρων με μακριά βάση στήριξης(μανιβέλα) για μεγάλη κυκλική περιστροφήΣτηρίγματα χεριώνΠετάλια με ρύθμιση ακτίνας σε 2 θ..
5.140,00€
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)