ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Το Καλάθι σας

Ποιοι Είμαστε

Η  <<Ορθοπεδικά Κουταλακίδης>> είναι μια εταιρεία εισαγωγής και εμπορίας ορθοπεδικών ειδών η οποία διαθέτει μια τεράστια γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, καθώς είναι αναγνωρισμένα και ποιοτικά ελεγμένα από όλους τους δημόσιους φορείς (CE,ISO) και συνοδεύονται από πιστοποιητικά γνησιότητας και εγγυήσεως.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας με άρτια επιστημονική κατάρτιση είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε δίνοντας τις απαραίτητες πληροφορίες και συμβουλές σχετικά με την επιλογή των προϊόντων, την εγκατάσταση και τη λειτουργία τους.

  Με σεβασμό για το συνάνθρωπο και δεδομένης της οικονομικής κρίσης πουλάμε τα είδη μας στην ανταγωνιστικότερη τιμή της αγοράς, τα οποία υπάρχουν σε ένα e-shop ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει την ανώτερη εμπειρία αγορών καθώς και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

  Στόχος μας να δημιουργήσουμε σταθερές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας με υπηρεσίες που βασίζονται στην υπευθυνότητα, την αξιοπιστία, την ειλικρίνεια και την αμεσότητα όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια με πολλή αναγνώριση και υψηλή απήχηση από τον κόσμο.ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΤΑΧΙΑΡΧΩΝ 130 ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

ΑΦΜ 047675946 ΔΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ

Αρ. ΓεΜΗ: 117158103000