ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Το Καλάθι σας

Κολάρα Άκαμπτα Σκληρού Τύπου

Κωδικός Προϊόντος: OIK/1515
Κατασκευή από διάτρητο χαμηλής πυκνότητας πολυαιθυλένιο.Διαθέτει αντιαλλεργικό pad σιαγώνος από ethofoam. Μπορντούρα από συνθετικό δέρμαΤα υλικά του είναι υψηλής ποιότητας και αντοχής με αντιαλλεργική μη τοξική, αντιολισθητική, αντιεφιδρωτική δράση.Διαθέτει αεροφόρες οδούς.Είναι συμβατό με την ..
11,99€
Κωδικός Προϊόντος: 01-2-008
Κολάρο δύο τεμαχίων, από πολυαιθυλένιο με οπές αερισμού. Φινίρισμα από μαλακό αφρώδες υλικό (foam), επενδεδυμένο με δερματίνη. Το ύψος ρυθμίζεται με velcro. Οπίσθιο αυτοκόλλητο κλείσιμο. Στηρίζει τον αυχένα σε ουδέτερη θέση. Ακτινοδιαπερατό.Χρώμα: ΛευκόΕνδείξεις:Κακώσεις μυών &am..
15,00€
Κωδικός Προϊόντος: OIK/1505
Κατασκευή από διάτρητο πλαστικό, πολυαιθυλενιο.Μπορντούρα από ελαστικό υλικό επενδυμένη με δέρμα.Όλα τα υλικά του είναι αεριζόμενα, αντιαλλεργικά, αντιεφιδρωτικά, μη τοξικά.Αεροφόρες οδούς.Ακτινοδιαπερατό.Υψος ρυθμιζόμενο αυτοκόλλητα.Αυτοκόλλητη εφαρμογή.Μπορεί να πλυθεί. Επιλέξτε το μέγεθος σα..
15,00€
Κωδικός Προϊόντος: 01-2-001
Κολάρο δύο τεμαχίων από πολυαιθυλένιο με οπές αερισμού. Αφρώδες μαξιλάρι στήριξης της κάτω γνάθου. Φινίρισμα από μαλακό αφρώδες υλικό (foam), επενδεδυμένο με δερματίνη. Ρυθμιζόμενο καθ' ύψος με velcro. Οπίσθιο αυτοκόλλητο κλείσιμο. Ακτινοδιαπερατό.Χρώμα: ΛευκόΕνδείξεις:Κακώσεις μ..
16,00€
Κωδικός Προϊόντος: PATRIOT
Αυχενικό Κολάρο Πρώτων Βοηθειών PATRIOT. Κατασκευή από εύκαμπτο πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας.Εσωτερική αφρώδης επένδυση.Προσφέρει ευρεία στήριξη της Γνάθου και του Ινιακού οστού.Διαθέτει ευρεία Τραχειακή οπή.Εφαρμόζεται εύκολα και γρήγορα με αυτοκόλλητo. Διαθέτει σύστημα αυξομείωσης του..
16,00€
Κωδικός Προϊόντος: MB.155
Πλεονεκτήματα & ΧαρακτηριστικάΚατασκευή από σκληρό πλαστικό τµήµα και αφρώδες υλικό επενδεδυµένο µε δέρµαΣτηρίζει τον αυχένα σε ουδέτερη και ανατοµική θέσηΣχεδιασµένο µε αεραγωγούς για αναπνευσιµότητα του δέρµατοςΑντιαλλεργικό υλικό, ΑκτινοδιαπερατόΚλείσιµο µε Velcro για εύκολη προσαρµογή&..
18,00€
Κωδικός Προϊόντος: 01-2-014
Κατασκευή από αεριζόμενο, υποαλλεργικό υλικό (plastazote).Αποτελείται από δύο εργονομικές βαλβίδες για την ακινητοποίηση της κάτω γνάθου και του ινιακού οστού.Εφαρμόζεται σε ύπτια ή ορθή θέση.Κλείσιμο με αυτοκόλλητες δέστρες velcro.Υποδοχή για την εφαρμογή του ραχεοστερνικού ακινητοπο..
22,50€
Κωδικός Προϊόντος: MB.165
Πλεονεκτήματα & ΧαρακτηριστικάΚατασκευή από σκληρό πλαστικό τµήµα και αφρώδες υλικό επενδεδυµένο με δέρµαΣχεδιασµένο µε αεραγωγούς για αναπνευσιµότητα του δέρµατοςΑντιαλλεργικό υλικό, ακτινοδιαπερατόΚλείσιµο µε Velcro για εύκολη εφαρµογήΤο ύψος του νάρθηκα ρυθµίζεται µε αυτο..
24,00€
Κωδικός Προϊόντος: MB.175
Πλεονεκτήματα & ΧαρακτηριστικάΝάρθηκας αυχένος που αποτελείται από δύο τµήµατα που εφαρµόζουν µε αυτοκόλλητο Velcro για εύκολη προσαρµογήΤο κολάρο είναι κατασκευασµένο από  PLASTAZOTE υλικό αεριζόµενο και αντιαλλεργικόΔιαθέτει τραχειακή οπή και είναι ακτινοδιαπερατ..
24,50€
Κωδικός Προϊόντος: AC-1111
Αυχενικό κολάρο Philadelfia, διπλής βαλβίδας, από ανθεκτικό πλαστικό υλικό Plastazote. Διαθέτει τραχειακή οπή για χρήση από ασθενείς με τραχειοστομία. Αυτοκόλλητο κλείσιμο με velcro. Ενδείξεις:Κακώσεις αυχένοςΚάταγμα σπονδύλου Αυχενικής Μοίρας Σπονδυλικής ΣτήληςΔισκοπάθειες Αυχενικής Μο..
24,75€
Κωδικός Προϊόντος: 01-2-020
Κατασκευή από αεριζόμενο, υποαλλεργικό υλικό (plastazote).Αποτελείται από δύο εργονομικές βαλβίδες για την ακινητοποίηση της κάτω γνάθου και του ινιακού οστού.Εφαρμόζεται σε ύπτια ή ορθή θέση.Διαθέτει τραχειακή οπή.Κλείσιμο με αυτοκόλλητες δέστρες velcro.Υποδοχή για την εφαρμογή του ραχεοστερνικού ..
25,93€
Κωδικός Προϊόντος: 1515
Πλαστικό Αυχενικό Κολάρο 'Schanz' Ρυθμιζόμενου Ύψους με Υποσιαγώνιο. Κατασκευή από διάτρητο πολυαιθυλένιο χαμηλής πυκνότητας.Μπορντούρα από συνθετικό δέρμα.Τα υλικά του είναι υψηλής ποιότητας και αντοχής με αντιαλλεργική, μη τοξική, αντιεφιδρωτική δράση.Διαθέτει αεροφόρες οδούς.Είναι συμβατό με..
26,96€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 26 (3 Σελ.)