Μενού
Το Καλάθι σας

Τρόμπες

Αθλήματα -> Ποδόσφαιρο -> Τρόμπες
Με λάστιχο προέκτασηςΔιαστάσεις:14cm Εκπτωτική Κατηγορία:Ζ5 Λοιπά Χαρακτηριστικά:Με λάστιχο προέκτασης Μύτες:1 μεταλλική για μπάλες & 1 πλαστική για φουσκωτά Συσκευασία:Σακούλα PVC Υλικό:Πλαστικό..
8,10€
Μύτες: 1 μεταλλική για μπάλες & 1 πλαστική για φουσκωτά, πάντα διαθέσιμες μέσα στο χερούλι Λάστιχο προέκτασης: Για μεγαλύτερη άνεση στο φούσκωμα Διπλής ενέργειας: Φουσκώνει και στις δύο κινήσεις (μπρος και πίσω) μειώνοντας το χρόνο φουσκώματος στο μισόΔιαστάσεις:33cm Εκπτωτική Κατηγορία:Ζ5 Λοιπά..
8,60€
Ιδανική για όλες τις αθλητικές μπάλες και για ποδήλατα Βάρος: 200grΕκπτωτική Κατηγορία:Ζ5 Λοιπά Χαρακτηριστικά:Ιδανική για όλες τις αθλητικές μπάλες και για ποδήλατα > Βάρος: 200gr Συσκευασία:Σακούλα κρεμαστή Υλικό:Μεταλλική..
10,50€
Με βελόνα ένδειξης (ρολόϊ) Χρήση: Μπορεί να συνδεθεί ταυτόχρονα με την τρόμπα Θήκη: Θέση για 2 βελόνες στο πίσω μέροςΕκπτωτική Κατηγορία:Ζ5 Λοιπά Χαρακτηριστικά:> Με βελόνα ένδειξης (ρολόϊ) > Χρήση: Μπορεί να συνδεθεί ταυτόχρονα με την τρόμπα > Θήκη: Θέση για 2 βελόνες στο πίσω μέρος Συσκευασί..
12,10€
Με βελόνα ένδειξης (ρολόϊ)Εκπτωτική Κατηγορία:Ζ5 Λοιπά Χαρακτηριστικά:Με βελόνα ένδειξης (ρολόϊ)..
12,50€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)