Μενού
Το Καλάθι σας

Microlife

Κατασκευαστής: Microlife
Το Microlife AG1-30 αναλογικό πιεσόμετρο μπράτσου είναι μια μηχανική συσκευή μέτρησης αρτηριακής πίεσης που χρησιμοποιείται στον βραχίονα και είναι ιδανικό για μετρήσεις στο σπίτικαι για ασθενείς με υπέρταση. Παρέχει αποδεδειγμένη αξιοπιστία και ακρίβεια και είναι εύκολο στη χρήση του. Η ανθεκτική π..
18,50€
Κατασκευαστής: Microlife
Το MICROLIFE BP A1 Basic είναι κλινικά ελεγμένο από την Βρετανική Εταιρεία Υπέρταση και παρέχει στον χρήστη αξιόπιστες μετρήσεις αρτηριακής πίεσης εύκολα και άμεσα. Η MICROLIFE πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά ενσωματώνοντας στο πιεσόμετρο MICROLIFE BP Α2 BASIC την Τεχνολογία PAD για περισσότερη αξιοπι..
33,50€
Κατασκευαστής: Microlife
Το Microlife BP A3 PC / MAM PC ψηφιακό πιεσόμετρο μπράτσου είναι κλινικά ελεγμένο από την Βρετανική Εταιρεία Υπέρταση (BHS) και παρέχει στον χρήστη αξιόπιστες μετρήσεις αρτηριακής πίεσης εύκολα και άμεσα. Η MICROLIFE πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά ενσωματώνοντας στο πιεσόμετρο Microlife BP A3 PC τις ..
49,99€
Κατασκευαστής: Microlife
Το Microlife BP A3L Comfort ψηφιακό πιεσόμετρο μπράτσου είναι κλινικά ελεγμένο και έχει την καινοτόμο τεχνολογία IMT (Inflation Mode Technology) η οποία παρέχει ακριβείς μετρήσεις αρτηριακής πίεσης που λαμβάνονται κατά τη διάρκεια του φουσκώματος της περιχειρίδας. Με την τεχνολογία IMT η περιχειρίδα..
60,70€
Κατασκευαστής: Microlife
Το Microlife BP A6 PC ψηφιακό πιεσόμετρο μπράτσου είναι κλινικά ελεγμένο από την Βρετανική Εταιρεία Υπέρταση και παρέχει στον χρήστη αξιόπιστες μετρήσεις αρτηριακής πίεσης εύκολα και άμεσα. Το ψηφιακό πιεσόμετρο μπράτσου Microlife BP A6 PC σχεδιάστηκε σε συνεργασία με ιατρούς, είναι ένα αξιόπιστο ια..
67,10€
Κατασκευαστής: Microlife
Το Microlife BP A7 AFIB Touch ψηφιακό πιεσόμετρο μπράτσου είναι κλινικά ελεγμένο και συνδυάζει τη γνωστή και φιλική προς το χρήστη τεχνολογία οθόνης αφής με τις καινοτόμες και ακριβείς τεχνολογίες Microlife. Το Microlife BP A7 AFIB Touch παρέχει στον χρήστη αξιόπιστες μετρήσεις αρτηριακής πίεσης εύκ..
100,20€
Κατασκευαστής: Microlife
Το Microlife BP A6 ψηφιακό πιεσόμετρο μπράτσου είναι κλινικά ελεγμένο από την Βρετανική Εταιρεία Υπέρταση και παρέχει στον χρήστη αξιόπιστες μετρήσεις αρτηριακής πίεσης εύκολα και άμεσα. Είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία AFIB για αξιόπιστη ανίχνευσης κολπικής μαρμαρυγής, η οποία είναι σημαντικός π..
88,70€
Κατασκευαστής: Microlife
Το Microlife BP B2 Basic ψηφιακό πιεσόμετρο μπράτσου είναι κλινικά ελεγμένο από την Βρετανική Εταιρεία Υπέρταση (BHS) και παρέχει στον χρήστη αξιόπιστες μετρήσεις αρτηριακής πίεσης εύκολα και άμεσα. Η Microlife πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά ενσωματώνοντας στο πιεσόμετρο Microlife BP B2 Basic την Τεχ..
37,60€
Κατασκευαστής: Microlife
Το Microlife BP W1 Basic ψηφιακό πιεσόμετρο καρπού είναι κλινικά ελεγμένο από την Βρετανική Εταιρεία Υπέρτασης και παρέχει στον χρήστη αξιόπιστες μετρήσεις αρτηριακής πίεσης εύκολα και άμεσα. Διαθέτει δείκτη θέσης LED, ο οποίος βοηθά τον ασθενή να βρει τη σωστή θέση του καρπού για ακριβή ανάγνωση τη..
39,30€
Κατασκευαστής: Microlife
Το MICROLIFE BP W90 πιεσόμετρο καρπού είναι κλινικά ελεγμένο από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Υπέρτασης και παρέχει στον χρήστη αξιόπιστες μετρήσεις αρτηριακής πίεσης εύκολα και άμεσα. Το MICROLIFE BP W90 πιεσόμετρο καρπού σχεδιάστηκε σε συνεργασία με ιατρούς, είναι ένα αξιόπιστο ιατρικό όργανο για τη μέτ..
39,40€
Κατασκευαστής: Microlife
Προσυμπτωματικός έλεγχος πληθυσμού Μέτρηση αρτηριακής πίεσης με διπλή περιχειρίδα Ανίχνευση κολπικής μαρμαρυγής (Afib) Ενσωματωμένη λειτουργία στηθοσκοπικής μέτρησης..
1.780,00€
Κατασκευαστής: Microlife
Το επαγγελματικό ψηφιακό πιεσόμετρο μπράτσου Microlife WatchBP O3 AFIB διαθέτει τεχνολογία AFIB μια παγκοσμίως κορυφαία τεχνολογία για ανίχνευση κολπικής μαρμαρυγής με μεγάλη ακρίβεια (ευαισθησία 98%- ειδικότητα 92%). Η Κολπική Μαρμαρυγή είναι σημαντικός παράγοντας πρόκλησης εγκεφαλικού επεισοδίου. ..
2.686,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 14 (2 Σελ.)