ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Το Καλάθι σας

ALFA CARE

Κωδικός Προϊόντος: AC-3148
Γυμναστής Χεριού MANUS WRIST EXERCIZER Ο Γυμναστής χεριού MANUS EXERCIZER είναι ένα όργανο για την εξάσκηση με προοδευτική αντίσταση. Ο Εργονομικός του σχεδιασμός διατηρεί τον καρπό στη σωστή θέση. Η μαλακή του λαβή σε συνδυασμό με τις 4 θέσεις ρύθμισης, εγγυάται μέγιστη άνεση κατά την αποκατάσταση ..
54,06€
Κωδικός Προϊόντος: 510311
ΔΙΑΒΗΤΙΚΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ THERALIGHT 1 - 510311 Ιδανική επιλογή για το καλοκαίρι καθώς είναι αεριζόμενο. Με άνοιγμα velcro σε μαύρο χρώμα. Υποδήματα για άνεση και αποκατάσταση. Αναπνεόμενο AirMesh άνω υλικό και EasyDry υλικό πέλματος για διατήρηση της θερμοκρασίας των ποδιών. Δέστρα Velcro που ανοίγει ..
115,00€
Κωδικός Προϊόντος: AC-3177
Λαβή Εκγύμνασης Ρυθμιζόμενη MANUS HAND GRIP Η λαβή εκγύμνασης ΜΑΜΒΟ ΜΑΧ προσφέρει σταθερή εκγύμναση.  Μέγιστη αντίσταση : 20kg. Διατίθεται σε ζεύγος.    Πιστοποίηση: CEΟίκος κατασκευής: Mambo Max..
9,67€
Κωδικός Προϊόντος: HF 6028
Ειδικά σχεδιασμένο για φλεβική ανεπάρκεια, προσφέροντας ανακούφιση στην πελματιαία απονεύρωση!Τo Πέλμα Πελματιαίας Απονευρωσίτιδας 3/4 HF 6028 έχει επένδυση όπου τοποθετείται στην άνω πλευρά που έρχεται σε επαφή με το πόδι και το PU στην κάτω πλευρά.Αν αισθανθείτε ενόχληση αφαιρέστε τη σόλα του..
15,00€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)
Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies, για να σου προσφέρουμε μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης και να σε βοηθήσουμε να βλέπεις προϊόντα που σε ενδιαφέρουν.