Μενού
Το Καλάθι σας

MEDISANA

Κατασκευαστής: MEDISANA
Φωτιζόμενος καθρέφτης αισθητικής, με 16 λευκά LEDsΜε περιστρεφόμενους καθρέφτες, κανονικούς και με μεγέθυνση x5, με φινίρισμα χρωμίου υψηλής ποιότητας, με σταθερή βάση και δυνατό φωτισμό τεχνολογίας LED..
37,30€
Κατασκευαστής: MEDISANA
2σε1 περιστρεφόμενος καθρέφτης αισθητικήςΦωτιζόμενος καθρέφτης αισθητικήςΠεριστρεφόμενοι καθρέφτες: κανονικοί και 5χ μεγέθυνσηΔυνατός φωτισμός τεχνολογίας LED (12 λευκά LEDs)Διάμετρος καθρέφτη 12cm..
23,00€
Κατασκευαστής: MEDISANA
Φωτιζόμενος καθρέφτης αισθητικής περιστρεφόμενη βάση τοίχουΦινίρισμα χρωμίου υψηλής ποιότητας, δυνατός φωτισμός τεχνολογίας LED (17 λευκά LEDs)..
69,30€
Κατασκευαστής: MEDISANA
Συνεχής παρακολούθηση της θερμοκρασίας του σώματος σε πραγματικό χρόνοΜεταφορά δεδομένων σε smart phone μέσω Bluetooth Smart (διαθέσιμο μόνο μέσω app). Απεικόνιση των τιμών μέτρησης με χρονολογική σειρά. Με δυνατότητα ενεργοποίησης ηχητικού σήματος όταν η θερμοκρασία αποκλίνει από την οριζόμενη ζώνη..
86,90€
Κατασκευαστής: MEDISANA
Εκγύμναση και σύσφιξη μυών body toner με εφαρμογή BT 850Διεγείρει τη ροή του αίματος στην περιοχή χρήσης, χαλαρώνει τους μύες, βοηθά στο "χτίσιμό" τους, συμβατό με Bluetooth Smart 4.0 από iPhone 4s και Android 4.3..
40,90€
Κατασκευαστής: MEDISANA
                                                                    Χρονόμετρο, ρολόι με πλήκτρο αφής, για σύνδεση σε εφαρμο..
160,00€
Κατασκευαστής: MEDISANA
                                                                                   ..
160,00€
Κατασκευαστής: MEDISANA
Ακριβής και ολοκληρωμένη ανάλυση των συνηθειών κατά τη διάρκεια του ύπνουΕλέγχει το βάθος και τη διάρκεια του ύπνου. Μέτρηση του καρδιακού ρυθμού και του ρυθμού αναπνοής και τις κινήσεις, με εξαιρετικά λεπτή λωρίδα (1,5 mm) για μια άνετη τακτοποίηση μεταξύ των στρώματος και του σεντονιού...
269,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 38 (4 Σελ.)