Μενού
Το Καλάθι σας

Άνω άκρο

Ξεχωριστές κατηγορίες παρακάτω για τα δάκτυλα, την παλάμη, τον καρπό, τον αγκώνα, τον βραχίονα, τον ώμο, αλλά και συνδυαστικά των αρθρώσεων.

Συμβουλευθείτε τον γιατρό σας και επιλέξτε το πιο κατάλληλο. Εϊμαστε στην διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση ή απορία.

Κατασκευαστής: Ortholand
Κατασκευή από πολυέστερ και ναύλον, υψηλής ποιότητας και αντοχήςΌλα τα υλικά του είναι αεριζόμενα, αντιαλλεργικά,μη τοξικά, αντιεφιδρωτικά, με αντιολισθητική δράσηΕφαρμόζει με αυτοκόλλητοΤοποθετεί τον Aγκώνα σε θέση Κάμψης 90° μοιρών.Μπορεί να πλυθεί.  Μέγεθος ADULT/CHILD..
7,20€
Κατασκευαστής: Ortholand
Κατασκευή από πολυέστερ και ναύλον, υψηλής ποιότητας και αντοχήςΌλα τα υλικά του είναι αεριζόμενα, αντιαλλεργικά,μη τοξικά, αντιεφιδρωτικά, με αντιολισθητική δράσηΕφαρμόζει με αυτοκόλλητοΤοποθετεί τον αγκώνα σε θέση Κάμψης 90° μοιρών.Μπορεί να πλυθεί.  Μέγεθος Κοινό..
9,75€
Κατασκευαστής: MEDICAL BRACE
Νάρθηκας ακινητοποίησης αντίχειρα RHIZOMED Κωδικός: MB.2205 Δεξί – Αριστερό: ΚΟΙΝΟ Μέγεθος: ΚΟΙΝΟ Χρώμα: Μαύρο Πλεονεκτήματα & Χαρακτηριστικά Νάρθηκας ακινητοποίησης αντίχειρος κατασκευασμένος από ύφασμα Jersey, αντιεφιδρωτικό, αεριζόμενο, αντ..
18,99€
Κατασκευαστής: Ortholand
Εξωτερική επένδυση από ύφασμα με βελούδινη υφή για μέγιστη άνεση, με αντιαλλεργική, αντιεφιδρωτική, μη τοξική δράση. Περιέχει εσωτερικά ίνες χαλκού για μείωση συμπτωμάτων άλγους και καταπολέμησης βακτηρίων. Προσφέρει αντιμικροβιακή δράση απομακρύνοντας την κακοσμία και την υγρασία.Προσφ..
21,00€
Κατασκευαστής: prim
Περιαγκώνιο επικονδυλίτιδας με σιλικόνη Neoprair One SizeΠεριαγκώνιο επικονδυλίτιδας με μαξιλαράκι σιλικόνης του Ισπανικού οίκου Prim για αποτελεσματική ανακούφισηαπό τα συμπτώματα της έσω ή έξω επικονδυλίτιδας.ΧαρακτηριστικάΚατασκευή από Neoprene υψηλής ποιότητας με ειδικά κανάλια αερισμού.Μαξιλαρά..
28,50€
Κατασκευαστής: Ortholand
Κεντρικό σώμα από πυκνό αφρολέξ με Ανατομικό κοίλωμα.Διαθέτει φάκελο στήριξης το οποίο εφαρμόζει με το κεντρικό σώμα.Εξωτερική επένδυση από αεριζόμενο ύφασμα Υφασμάτινη υποδοχή Αντίχειρα, σε θέση ουδέτερη.Αυτοκόλλητος Θωρακικός ιμάντας ρυθμιζόμενου μήκους.Αυτοκόλλητος Αυχενικός ιμάντας ρυθμιζόμ..
42,75€
Κατασκευαστής: Ortholand
Κατασκευή από διαφανές βινύλιο. Έτοιμοι για άμεση χρήση. Φουσκώνουν πολύ απλά και γρήγορα.Επιτρέπουν τη κυκλοφορία του Αίματος. Ακτινοδιαπερατοί. Μπορούν να πλυθούν.Μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν. Χρήση σε κάμπινγκ, αθλητικά κέντρα, ιατρεία, σχολεία κ.λ.π.Παρέχουν ασφάλεια κατά την μεταφορά του Ασθε..
44,10€
Κατασκευαστής: Ortholand
Κεντρικό σώμα από υψηλής πυκνότητας αφρολέξ με νάυλον.Ανατομικό κοίλωμα για άριστη εφαρμογή.Αυτοκόλλητη Θωρακική ζώνη.Ιμάντες Βραχίονα, Καρπού αυτοκόλλητης εφαρμογής.Τιράντα με Αυχενικό μαξιλαράκι για άνεση.    ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΟΙΝΟ, ΑΡΙΣΤΕΡΟ..
58,50€
Κατασκευαστής: Ortholand
Κεντρικό σώμα από υψηλής πυκνότητας αφρολέξ με νάυλον.Ανατομικό κοίλωμα για άριστη εφαρμογή.Αυτοκόλλητη Θωρακική ζώνη.Ιμάντες Βραχίονα, Καρπού αυτοκόλλητης εφαρμογής.Τιράντα με Αυχενικό μαξιλαράκι για άνεση.    ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΟΙΝΟ, ΔΕΞΙ..
58,50€
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)