ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Το Καλάθι σας

Λαστέξ

Κωδικός Προϊόντος: 05-2-002
Βαμβακερό βοήθημα, υποαλλεργικό και αεριζόμενο. Φέρει ελαστική ζώνη και υπομήρια σωστής εφαρμογής και στήριξης.ΕνδείξειςΙδανικό για αθλητικές δραστηριότητεςΣυγκρατεί και προστατεύει τα γεννητικά μόρια Επιλέξτε το μέγεθος σας από τον ακ..
12,00€
Κωδικός Προϊόντος: FT/300
Κατασκευή από ελαστικό ύφασμα, πολυέστερ, βαμβάκι.Μπορεί να πλυθεί. Μέγεθος                 S      MLXLΠεριφ. Οσφύος (cm)            69/74       74/81      &nbs..
13,99€
Κωδικός Προϊόντος: 05-1-018
Ελαφρύς κορσές από σατινέ λύκρα για τη συγκράτηση της κοιλιακής χώρας.Χρώμα Μπεζ.Πλένεται.Επιλέξτε το μέγεθος σας από τον ακόλουθο πίνακα: Μέγεθος                   Περιφέρεια Λεκάνης  (cm)   38        &nb..
23,77€
Κωδικός Προϊόντος: 05-1-015
Λαστέξ χωρίς πόδι, ισχυρής πιέσεως, από λύκρα σατινέ, με διπλή επένδυση. Ιδανικό για τη συγκράτηση της κοιλίας και των γλουτών λόγω χαλάρωσης. Πλένεται.Χρώμα Μπεζ.Επιλέξτε το μέγεθος σας από τον ακόλουθο πίνακα: Μέγεθος                   Πε..
24,27€
Κωδικός Προϊόντος: 05-1-016
Λαστέξ από λύκρα, ισχυρής πιέσεως, με σταθερή σατινέ ενίσχυση στην κοιλιακή χώρα. Συγκρατεί και προλαμβάνει τη χαλάρωση.Χρώμα Μπεζ.  Πλένεται.Επιλέξτε το μέγεθος σας από τον ακόλουθο πίνακα: Μέγεθος                   Περιφέρεια Λεκάνης..
25,44€
Κωδικός Προϊόντος: 05-1-017
Παντελονοκορσές από σατινέ λύκρα με ενίσχυση στους γλουτούς και την κοιλιακή χώρα. Ιδανικός για τη σύσφιξη των γλουτών και την πρόληψη της χαλάρωσης στην κοιλιακή χώρα.Χρώμα Μπεζ.  Πλένεται.Επιλέξτε το μέγεθος σας από τον ακόλουθο πίνακα: Μέγεθος          &nbs..
27,62€
Κωδικός Προϊόντος: 3.202
Λαστέξ Ανόρθωσης Κοντό - ΚυλοτάκιΚατασκευασμένο από ελαστική λύκρα με διπλή ενίσχυση στην κοιλιακή χώρα, συγκρατεί και τραβάει προς τα πάνω την περιοχή της κοιλιάς.Το συγκεκριμένο είδος είναι δικής μας κατασκευής και μπορεί να κατασκευαστεί σε διάφορα μεγέθη.ΜεγέθηΝούμερο        ..
28,00€
Κωδικός Προϊόντος: 05-1-020
Ιδιαίτερα ενισχυμένος κορσές από λύκρα σατινέ με διπλή επένδυση σε μηρό, γλουτούς και κοιλιακή χώρα. Ιδανικός για πτώση σπλάχνων και συγκράτηση της κοιλιακής χώρας. Πλένεται.Επιλέξτε το μέγεθος σας από τον ακόλουθο πίνακα: Μέγεθος                  &n..
28,12€
Κωδικός Προϊόντος: 05-1-012
Κορσές από λύκρα σατινέ, με σταθερή ενίσχυση στην κοιλιακή χώρα. Φερμουάρ στο πλάι για εύκολη εφαρμογή και άνοιγμα στην ήβη με κόπιτσες. Ιδανικός για μετεγχειρητικές καταστάσεις και καισαρικές τομές. Πλένεται.Χρώμα Μπεζ. Επιλέξτε το μέγεθος σας από τον ακόλουθο πίνακα: Μέγεθος  &..
29,54€
 Λαστέξ Εγκυμοσύνης. 3.203.
Κορυφαίο σε Πωλήσεις
Κωδικός Προϊόντος: 3.203
 Λαστέξ ΕγκυμοσύνηςΚατασκευασμένο από ελαφριά λύκρα και ελαστικό φιλέ για την κοιλιακή χώρα.Βοηθά να μη χαλαρώσουν τα τοιχώματα της κοιλιάς.Διαθέτει έξτρα λάστιχο που πάει περιφερειακά για να συγκρατεί την κοιλιά προς τα πάνω.ΜεγέθηΝούμερο         Μέση     &nb..
32,00€
Κωδικός Προϊόντος: 3.201
Λαστέξ Ανόρθωσης Απλό από τη Μέση μέχρι το ΡιζομήριοΛαστέξ απλό μέχρι το ριζομήριο. Κατασκευασμένο από ελαστική λύκρα με σατέν, έχει ενίσχυση στη κοιλιακή χώρα και σιλικόνη στον μηρόγια να μην ανεβαίνει.Το υψηλής ποιότητας υλικό lastex lycra επιτρέπει στο σώμα να αναπνέει, δεν ζεσταίνει, μπορείτε να..
32,00€
Κωδικός Προϊόντος: 3.200
Λαστέξ ενισχυμένο παντελονοκορσές. Φτάνει από τη μέση μέχρι λίγο κάτω από το ριζομήριο.Κατασκευασμένο είναι από ενισχυμένη ελαστική λύκρα με σατέν ενίσχυση στην κοιλιακή χώρα.Έχει διπλό λάστιχο στο πλάι και σιλικόνη στον μηρό για να συγκρατεί και να μην ανεβαίνει.Το υψηλής ποιότητας υλικό lastex lyc..
32,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 15 (2 Σελ.)
Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies, για να σου προσφέρουμε μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης και να σε βοηθήσουμε να βλέπεις προϊόντα που σε ενδιαφέρουν.