Μενού
Το Καλάθι σας

Προθέσεις άνω άκρων ηλεκτρονικές

Προθέσεις άνω άκρων ηλεκτρονικές

Κατασκευαστής: ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΔΗΣ
Σύμφωνα με το μέγεθος, το σχήμα και την εμφάνιση του υγιούς χεριού τοποθετείται το ανάλογο γάντι.  Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Ανάλογα με το υλικό κατασκευής (PVC – σιλικόνη) και την ποιότητα,προσφέρει από μία απλή αισθητική αποκατάσταση έως ένα άκρως ρεαλιστικό αποτέλεσμα, σε περιπτώσει..
250,00€
Κατασκευαστής: OTTOBOCK
Ηλεκτρονικός Περιστροφέας Καρπού Ottobock 10S17 Electric Wrist Rotator Ο Otto Bock Electric Wrist Rotator, είναι ένας ηλεκτρονικός περιστροφέας καρπού, που έχει σχεδιαστεί για χρήση από άτομα με ακρωτηριασμό άνω άκρων. Αυτή η συσκευή παρέχει ηλεκτρική περιστροφή στην παλάμη της πρόθεσής σας.   ..
2.400,00€
Κατασκευαστής: OTTOBOCK
Ηλεκτρονική παλάμη Ottobock System Electric Hand, size 7 Η παλάμη που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα μεγεθών, από παιδιά μέχρι ενήλικες. Η νέα Otto Bock System Electric Hand size 7, κλείνει το χάσμα μεταξύ του παιδικού 2000 Electric Hand και του System Electric Hand. Είναι επίσης κατάλληλο για χρήστες με ..
6.700,00€
Κατασκευαστής: OTTOBOCK
Ηλεκτρονικός αγκώνας Ottobock 12K50 ErgoArm Electronic plus Ο ηλεκτρονικός αγκώνας ErgoArm Electronic plus, η πιο πρόσφατη προσθήκη στην οικογένεια ErgoArm, διαθέτει ένα καινοτόμο ηλεκτρονικά ελεγχόμενο κλείδωμα. Όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο ακρωτηριασμού, τόσο μεγαλύτερες είναι οι απαιτήσεις γι..
7.600,00€
Κατασκευαστής: RSL
Ηλεκτρονική παλάμη RSL Steeper “Select” Myo Electric Hand Η ηλεκτρονική παλάμη RSLSteeper Select Myo Electric Hand είναι μία ηλεκτρική συσκευή που λειτουργεί με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες ακρωτηριασμένων στο άνω άκρο. Ένας ισχυρός μηχανισμός παρέχεται, δίνοντας μια δυναμική έξοδο  στη λαβή κατάλλ..
9.000,00€
Κατασκευαστής: ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΔΗΣ
Οι μυοηλεκτρονικες προθεσεις αντιβραχιου ειναι λειτουργικες προθεσεις με αισθητηρες οι οποιοι προσφερουν κινηση στα δαχτυλα της παλαμης. Αποτελουνται από ριτηνουχα θηκη με ανθρακονηματα, μπαταρια λιθιου, αισθητηρες, και γαντι σιλικονης. Οι κινησεις που κανουν είναι καμψη και εκταση του αντιχειρα, ..
9.000,00€
Κατασκευαστής: OTTOBOCK
Ηλεκτρονική παλάμη Ottobock MyoHand VariPlus Speed Με μια ματιά Διατίθεται σε 3 μεγέθη χεριών ( 7 ¼ , ¾ 7 , 8 ¼ ) Διατίθεται με διαφορετικές επιλογές σύνδεσης  Υψηλή αντοχή πιασίματος (έως 100 Ν ) Υψηλή ταχύτητα ( μέχρι 300 mm / s ) Αναγνώριση πρόσφυσης Χάρη στην υψηλή αντοχή και την ταχύτ..
9.100,00€
Κατασκευαστής: OTTOBOCK
Ηλεκτρονική παλάμη Ottobock SensorHand Speed Με μια συγκλονιστική ταχύτητα 300 χιλιοστά ανά δευτερόλεπτο ανοίγματος / κλεισίματος, και βελτιωμένη επεξεργασία σημάτων, η παλάμη "SensorHand ™ Speed" έχει απαράμιλλη απόδοση. Επιπλέον, το μοναδικό χαρακτηριστικό AutoGrasp σταματά αντικείμενα από το να..
9.250,00€
Κατασκευαστής: ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΔΗΣ
Πρόθεση Ηλεκτρική βραχιονίου με θήκη εσωτερική για ηλ. πρόθεση, θήκη εξωτερική για ηλ. πρόθεση για απεξάρθρωση αγκώνος, Συνδετήρα, παλάμη ηλεκτρική με αισθητήρες και συνδετήρα, Γάντι σιλικόνης, Μπαταρίες Λιθίου με θήκη, επαφές και φορτωτή, ηλεκτρόδια, καλώδια, ηλκτρικό περιστροφές καρπού, και σετ δα..
10.000,00€
Κατασκευαστής: RSL
Ηλεκτρονική παλάμη RSL Steeper BeBionic 3 Η ηλεκτρονική παλάμη BeBionic 3 χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής και μοναδικά, εργονομικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη διαθέσιμη παλάμη. Αυτές οι καινοτομίες συνδυάζονται για να δώσουν στο χέριαπαράμιλλη ευελιξία, λει..
19.000,00€
Κατασκευαστής: KYFIDHS
To Touch Bionic i-limb πρόσθετο χέρι είναι ειδικά σχεδιασμένο για εσάς που απαιτείται από την πρόθεση σας πολλά παραπάνω από μια απλή κοινή πρόθεση.  Είναι ειδικά κατασκευασμένη για να δείχνει και να λειτουργεί όπως ένα φυσικό χέρι σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη πρόθεση στην αγορά. Κάθε δάκτυλο έχει ..
23.000,00€
Κατασκευαστής: LTI
Ηλεκτρονικός αγκώνας LTI Boston Digital Arm System Ο ηλεκτρονικός αγκώνας Boston Digital Arm System είναι ένας τροφοδοτούμενος αγκώνας, με ένα σύστημα ελέγχου με μικροεπεξεργαστή. Αυτό το ψηφιακό σύστημα παρέχει μια «πλατφόρμα» για τον έλεγχο διαφόρων προσθετικών συσκευών άνω άκρων, όπως παλάμες, λ..
28.000,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)