Μενού
Το Καλάθι σας

Προθέσεις κνήμης

Προθέσεις κνήμης

Κατασκευαστής: OEM
Προσωρινή πρόθεση κνήμης άμεσης εφαρμογής από τις πρώτες μέρες μετα την επέμβαση.Αποτελείται από δύο αεροθάλαμους οι οποίοι περικλείουν το κολώβομα εως το ριζομήριο, και ένα εξωτερικό ρητινούχο πλαίσιο συγκράτησης. Με την προσωρινή πρόθεση το κολώβομα δέχεται μια ρυθμιζόμενη και ελεγχόμενη πίεση ώ..
2.000,00€
Κατασκευαστής: OTTOBOCK
Αποτελείται από ειδικά κατασκευασμένη θήκη από ανθρακονήματα, με εξειδικευμένη εσωτερική κάλτσα σιλικόνης και το σύστημα Ottobock AeroLink.AeroLink  - Το σύστημα κενού χωρίς επιγονατίδαΤο σύστημα AeroLink , παρέχει στους ακρωτηριασμένους κνήμης απαράμιλλη ελευθερία κινήσεων. Το καινοτόμο σύστημα..
2.000,00€
Κατασκευαστής: OTTOBOCK
Σύστημα HarmonyΤο σύστημα Harmony της Otto Bock παρέχει εξαιρετική εφαρμογή της πρόθεσης στο ακρωτηριασμένο άκρο, με παράλληλη ελαχιστοποίηση των μεταβολών του όγκου του κολοβώματος στη διάρκεια της ημέρας . Mειώνει αποτελεσματικά την ποσότητα του αέρα μεταξύ της θήκης και της κάλτσας σιλικόνης . ..
2.200,00€
Κατασκευαστής: OEM
Με θήκη κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από ανθρακονήματα και ρητίνη. Ελαφριά κατασκευή χωρίς μεταλλικά εξαρτήματα, σταθερό πέλμα και εξωτερική επιφάνεια ρητίνης.  ..
2.700,00€
Κατασκευαστής: OEM
Αποτελείται από θήκη κατασκευασμένη από ανθρακονήματα και διαθέτει εξαρτήματα τιτανίου, πέλμα σταθερό ή με άρθρωση, αφρώδες εξωτερικό διακοσμητικό και μηριαία αντιστηρίγματα.Ο ασθενής εφαρμόζει στο κολόβωμα μια επένδυση από μαλακό υλικό. Στη συνέχεια τοποθετεί το κολόβωμα με την επένδυση μέσα στην..
3.700,00€
Κατασκευαστής: OEM
Πρόθεση κνήμης με εσωτερική κάλτσα σιλικόνης και βαλβίδα εκκένωσης αέρα - αναρρόφησηΑποτελείται από θήκη κατασκευασμένη από ανθρακονήματα, με εσωτερική κάλτσα σιλικόνης και βαλβίδα εκκένωσης αέρα. Διαθέτει εξαρτήματα τιτανίου, πέλμα σταθερό ή με άρθρωση και αφρώδες εξωτερικό διακοσμητικό.Ο ασθεν..
4.000,00€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)