Μενού
Το Καλάθι σας

Προθέσεις μηρού

Προθέσεις μηρού 

Κατασκευαστής: OEM
Το παραπάνω εξάρτημα τοποθετείται προαιρετικά μεταξύ θήκης και άρθρωσης γόνατος προκειμένου το κνημιαίο σκέλος της πρόθεσης να μπορεί να περιστραφεί.Βοηθάει πολύ στη τοποθέτηση του υποδήματος αλλά και για την επιβίβαση σε αυτοκίνητο...
500,00€
Κατασκευαστής: OSSUR
Σύστημα UnityTο σύστημα Ossur Unity προσφέρει την ασφάλεια και την ελευθερία των συστημάτων εκκένωσης , αλλά χωρίς την αίσθηση και τους περιορισμούς της επιγονατίδας. Αυτό το προηγμένο σύστημα από την Össur αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την διακύμανση του όγκου και είναι πλήρως συμβατό με την τεχνο..
2.200,00€
Κατασκευαστής: OEM
Αποτελείται από θήκη κατασκευασμένη από ανθρακονήματα και διαθέτει προθετική άρθρωση γόνατος  με ασφάλεια ή φρένο μονό-αξονική, εξαρτήματα τιτανίου, πέλμα σταθερό ή με άρθρωση και αφρώδες εξωτερικό διακοσμητικό. Στο κάτω μέρος της θήκης υπάρχει μία βαλβίδα εισαγωγής-εξ..
2.800,00€ 4.800,00€
Κατασκευαστής: OEM
Αποτελείται από θήκη κατασκευασμένη από ανθρακονήματα και διαθέτει  κάλτσα σιλικόνης, προθετική άρθρωση γόνατος  με ασφάλεια ή φρένο μονό-αξονική, εξαρτήματα τιτανίου, πέλμα σταθερό ή με άρθρωση και αφρώδες εξωτερικό διακοσμητικό.Ο ασθενής φοράει μία κάλτσα σιλικόνης στο κολόβωμα, η οποία στο κά..
3.800,00€ 6.800,00€
Κατασκευαστής: OEM
Μηριαία πρόθεση με δερμάτινη  ζώνη συγκράτησηςΑποτελείται από θήκη κατασκευασμένη από ανθρακονήματα, προθετική άρθρωση γόνατος  με ασφάλεια ή φρένο μονό-αξονική, εξαρτήματα τιτανίου, πέλμα σταθερό ή με άρθρωση, αφρώδες εξωτερικό διακοσμητικό και δερμάτινη ζώνη συγκράτησης.Επάνω στην θήκη έχει εφ..
4.600,00€
Κατασκευαστής: OEM
Μηριαία πρόθεση με ζώνη συγκράτησης με μεταλλικό αντιστήριγμα με άρθρωσηΑποτελείται από θήκη κατασκευασμένη από ανθρακονήματα, προθετική άρθρωση γόνατος  με ασφάλεια ή φρένο μονό-αξονική, εξαρτήματα τιτανίου, πέλμα σταθερό ή με άρθρωση, αφρώδες εξωτερικό διακοσμητικό, μεταλλικό αντιστήριγμα ισχύου..
4.700,00€
Κατασκευαστής: OEM
Αποτελείται από θήκη κατασκευασμένη από ανθρακονήματα και διαθέτει  κάλτσα σιλικόνης, προθετική άρθρωση γόνατος  με ασφάλεια ή φρένο μονό-αξονική, εξαρτήματα τιτανίου, πέλμα σταθερό ή με άρθρωση και αφρώδες εξωτερικό διακοσμητικό.Ο ασθενής φοράει μία κάλτσα σιλικόνης στο κολόβωμα, η οποία στο κάτω..
5.500,00€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)