Μενού
Το Καλάθι σας

Βοηθήματα κλίνης

Σειρά από βοηθήματα κλίνης, ειδικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κλινήρη ασθενούς. Στόχος μας είναι η εξασφάλιση αυτονομίας και η δημιουργία άνετου περιβάλλοντος.

Κατασκευαστής: Alfacare
Τόξο σεντονιών AC - 856 Aποτελεί σημαντικό βοήθημα στους κλινήρεις ασθενείς με σημεία κατάκλισης.Ανθεκτικός σκελετός αλουμινίου Τοποθετείται στο κρεβάτι γα να διατηρεί τα βαριά σκεπάσματα υπερυψωμένα από το σώμα και τα πόδια του ασθενή Προτείνεται επίσης κατά τη μετεγχειρητική περίοδοΔιασ..
17,48€
Κατασκευαστής: Brother Medical
- Το νερό διοχετεύται με σωλήνα μηκους 1,60 m σε οποιοδήποτε δοχείο ή κουβά. - Φουσκώνει με το στόμα ή με την αντλία - Διάστασεις : 63x52x20..
20,00€
Κατασκευαστής: Alfacare
Κάλυμμα στρώματος πλαστικό για διπλό κρεβάτι AC - 891. Από τον οίκο Behrend Homecare Γερμανίας. Ιδανικό βοήθημα για την προστασία του στρώματος σε περιπτώσεις ακράτειας.100% αδιάβροχο Με περιφερειακό λάστιχο για να στερεώνεται στο στρώμα Πλένεται στο πλυντήριο μέχρι 60oC Διατίθεται για μονό..
20,59€
Κατασκευαστής: Alfacare
Μαξιλάρι Με Κλίση Mini AC-714B Μαξιλάρι κατασκευασμένο από ανθεκτικό, υποαλλεργικό αφρολέξ, επενδυμένο υφασμάτινο κάλυμμα  το οποίο αφαιρείται και πλένεται. Προσφέρει άριστη υποστήριξη της πλάτης κατά την όρθια θέση, ανακουφίζοντας από την οσφυαλγία, τους πόνους του αυχένα και των ώμων. ..
20,84€
Κατασκευαστής: Alfacare
Ανυψωτές επίπλων κωνικού σχήματος AC - 857 Ιδανικό βοήθημα για την ανύψωση επίπλων (κρεβάτια, πολυθρόνες, καρέκλες) στις περιπτώσεις που ο ασθενής δε μπορεί να σηκωθεί εύκολα λόγω του χαμηλού τους ύψους.Για έπιπλα με πόδια διαμέτρου από 3-6 cm. Ύψος κώνου: 15 cm Μέγιστο βάρος χρήσης 200 ..
23,83€
Κατασκευαστής: Alfacare
Επίστρωμα μεγάλης ακράτειας AC-889 Αποτελεσματικό βοήθημα για την προστασία του στρώματος σε περιπτώσεις μεγάλης ακράτειας.Αποτελείται από απορροφητικό ύφασμα τριών (3) στρώσεων Πλένεται στο πλυντήριο μέχρι 90 oCΔιαστάσεις: 90 (Μ) x 75 (Π) cmΠιστοποίηση: CEΟίκος κατασκευής: Alfacare..
25,48€
Κατασκευαστής: Alfacare
Κάλυμμα στρώματος πετσετέ για μονό κρεβάτι AC - 892. Από τον οίκο Behrend Homecare Γερμανίας. Εξαιρετική προστασία του στρώματος σε περιπτώσεις ακράτειας.Η επιφάνεια η οποία έρχεται σε επαφή με το χρήστη είναι υφασμάτινη (πετσετέ) Η εσωτερική επιφάνεια είναι αδιάβροχη, από πλαστικό Με περιφε..
27,84€
Κατασκευαστής: Alfacare
Ανάβαθρο κλίνης μονό AC - 570Μεταλλικής κατασκευής Με αντιολισθητική πλαστική επιφάνεια Μέγιστο βάρος χρήστη 130 KgΔιαστάσεις βάσης: 36 (Μ) x 28 (Π) x 22 (Υ) cmΠιστοποίηση: CEΟίκος κατασκευής: Alfacare..
34,81€
Κατασκευαστής: Alfacare
Δίσκος φαγητού - αναλόγιο με ανάκλιση AC - 865Μεταλλικός σκελετός Πλαστική επιφάνεια & μεταλλικός σκελετός Ο δίσκος ανασηκώνεται και στηρίζεται σε τρεις διαφορετικές θέσεις (κλίσεις) Η ανάκλιση βοηθά τον ασθενή στην ανάγνωση Μέγιστο βάρος χρήσης 22.5 KgΠιστοποίηση: CEΟίκ..
38,97€
Κατασκευαστής: MobiakCare
Μαξιλάρι κρεβατιού με κλίση Mobiakcare 0807949ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣΜαξιλάρι κρεβατιού με κλίση ανασηκώνει το κεφάλι σας. Το τριγωνικό του σχήμα βοηθά στην πρόληψη της παλινδρόμησης που προέρχεται από το περιεχόμενο του στομάχου που επιστρέφουν από το στομάχι στον οισοφάγο που παράγει καούρ..
41,00€
Κατασκευαστής: Alfacare
Λαβή Κρεβατιού Ρυθμιζόμενη AC-855 Βοήθημα για τη διευκόλυνση της μετακίνησης του ασθενούς από και προς την κλίνη.Κατασκευή από μεταλλικό σκελετό, υψηλής ποιότητας και αντοχής Επικάλυψη με αφρολέξ στα σημεία λαβής προς αποφυγή ολίσθησης Αποτελείται από δύο εγκάρσιους μεταλλικούς σωλήνες μήκους..
41,98€
Κατασκευαστής: Alfacare
Φορείο Μεταφοράς NYLON MAXI  53 x 150 cm AC-853Ιδανικό για τη μετακίνηση ασθενών από και προς το κρεβάτι. Ιδανικό για μετακίνηση του ασθενούς πάνω και πλευρικά στο κρεβάτι. Νylon κάλυμμα για άνετη μεταφορά. Διαθέτει ισχυρές λαβές στην κάθε πλευρά που επιτρέπουν γερό και σταθερό πιάσιμο. ..
53,93€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 20 (2 Σελ.)